Çatlatma iğnesi sonrası kahverengi leke hamile miyim

laylalayloom

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
75
17
8
26
Kızlarr yardım bi bakar mısınız 25 kasım çatlatma iğnesi oldum dün peçeye leke geldi adet günüme daha 8 gün var evde gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdim beta hcg 6.36 çıktı şuan kahverengi lekem arttı çamaşırımıda kirletiyor sizde bu nee başım belim kasıklarımda ağrı var göğüslerim hassaslaştı gebelik midir iğnenin etkisi midir

Lekenin artması kafamı karıştırdı. çok kısa süre gelseydi yerleşme kanaması derdim ama kist akıntısıda olabilir. kanda 6 çıkması normal onu çok düşünmeyin iğnenin etkisi o maalesef.. bu yüzden 8gün beklemekten baska çare yok

Lekenin artması kafamı karıştırdı. çok kısa süre gelseydi yerleşme kanaması derdim ama kist akıntısıda olabilir. kanda 6 çıkması normal onu çok düşünmeyin iğnenin etkisi o maalesef.. bu yüzden 8gün beklemekten baska çare yok
Peçeteye ne kahverengi ne pembemsi.leke geliyor belirtilerim devam ediyor vallahi kafam basmıyo artık kaset test filan yapmıycam diye söz verdim kendime yarın tekrar kan vericem değer katlandı mı diye baktır dedi doktorum 2 günde bir inşallah hamişimdir hamişizdir herkeste bu tür belirtiler oluyor mu acaba

Lekelenmelerim bugün bitti 10.günde yani 4 gün geldi peçeteye. 7.gün bhcg 6.36 çıktı 9.gün bhcg 2.04 çıktı şuan bekliyorum 14.gün baktıracağım tekrar

Benim catlatma ignesini vurulali yarin 8. Gun olacak, morel olsun diye test yaptim (kaset test)negatif cikti:KK43:
Canım bende 7.gün ve 9.gün test yapmıştım baştan pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisindenmiş sanırım. En doğru sonuç min 12 gün sonra ortalama 14 gün sonra alınırmış benim yarın 14 ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum 🙇‍♀️🙇‍♀️

Canım bende 7.gün ve 9.gün test yapmıştım baştan pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisindenmiş sanırım. En doğru sonuç min 12 gün sonra ortalama 14 gün sonra alınırmış benim yarın 14 ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum 🙇‍♀️🙇‍♀️
Bugün benim 13.gundu canm test negatif çıktı. İnşallah senden güzel haber duyarız 🤲🏻

Cok erken bence bekle adetine kadar sonra hayal kirikligina donusuyor
9.gün tekrar kan verdim 0.7 çıktı az önce erken gebelik testi yaptı negatif ama göğüslerim çok büyüdü ağrı var ara ara kasık batması var igne etkisi kaybolmus 1 bat günüm sonrasında pozitif dönemeç acaba 5 yıldır hasretle bekliyoruz rabbim olmayan herkese nasip etsin

9.gün tekrar kan verdim 0.7 çıktı az önce erken gebelik testi yaptı negatif ama göğüslerim çok büyüdü ağrı var ara ara kasık batması var igne etkisi kaybolmus 1 bat günüm sonrasında pozitif dönemeç acaba 5 yıldır hasretle bekliyoruz rabbim olmayan herkese nasip etsin
Insallah rabbim nasip etsin, heyecanli olmayin lutfen sabirla bekleyin insallah burdan guzel haberlerinizi de alirim

Back
X