- 12 Eylül 2022
- 75
- 17
- 8
- 26
- Konu Sahibi laylalayloom
-
Peçeteye ne kahverengi ne pembemsi.leke geliyor belirtilerim devam ediyor vallahi kafam basmıyo artık kaset test filan yapmıycam diye söz verdim kendime yarın tekrar kan vericem değer katlandı mı diye baktır dedi doktorum 2 günde bir inşallah hamişimdir hamişizdir herkeste bu tür belirtiler oluyor mu acabaLekenin artması kafamı karıştırdı. çok kısa süre gelseydi yerleşme kanaması derdim ama kist akıntısıda olabilir. kanda 6 çıkması normal onu çok düşünmeyin iğnenin etkisi o maalesef.. bu yüzden 8gün beklemekten baska çare yok
Lekelenmelerim bugün bitti 10.günde yani 4 gün geldi peçeteye. 7.gün bhcg 6.36 çıktı 9.gün bhcg 2.04 çıktı şuan bekliyorum 14.gün baktıracağım tekrarLekenin artması kafamı karıştırdı. çok kısa süre gelseydi yerleşme kanaması derdim ama kist akıntısıda olabilir. kanda 6 çıkması normal onu çok düşünmeyin iğnenin etkisi o maalesef.. bu yüzden 8gün beklemekten baska çare yok
Merhaba canım test yapmadım yarın 13.gün negatif görmek istemiyorum diye yapmıyorum..ama az önce yine peçeteye leke geldi bel sırt karın alt bölgemde ağrı var baş ağrım var sanki adet olucakmışım gibiMerhaba, test sonucunuz ne cikti acaba
Canım bende 7.gün ve 9.gün test yapmıştım baştan pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisindenmiş sanırım. En doğru sonuç min 12 gün sonra ortalama 14 gün sonra alınırmış benim yarın 14 ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorumBenim catlatma ignesini vurulali yarin 8. Gun olacak, morel olsun diye test yaptim (kaset test)negatif cikti
Bugün benim 13.gundu canm test negatif çıktı. İnşallah senden güzel haber duyarızCanım bende 7.gün ve 9.gün test yapmıştım baştan pozitif gördüm sonra negatife döndü iğnenin etkisindenmiş sanırım. En doğru sonuç min 12 gün sonra ortalama 14 gün sonra alınırmış benim yarın 14 ama test yapsam mı yapmasam mı bilmiyorum
Benim kanda 8. Gün ignenin 13.27 çıktı normal mi acaba yoksa tekrarlımı kan testiniBenim catlatma ignesini vurulali yarin 8. Gun olacak, morel olsun diye test yaptim (kaset test)negatif cikti
Cok erken bence bekle adetine kadar sonra hayal kirikligina donusuyorBenim kanda 8. Gün ignenin 13.27 çıktı normal mi acaba yoksa tekrarlımı kan testini
9.gün tekrar kan verdim 0.7 çıktı az önce erken gebelik testi yaptı negatif ama göğüslerim çok büyüdü ağrı var ara ara kasık batması var igne etkisi kaybolmus 1 bat günüm sonrasında pozitif dönemeç acaba 5 yıldır hasretle bekliyoruz rabbim olmayan herkese nasip etsinCok erken bence bekle adetine kadar sonra hayal kirikligina donusuyor
Insallah rabbim nasip etsin, heyecanli olmayin lutfen sabirla bekleyin insallah burdan guzel haberlerinizi de alirim9.gün tekrar kan verdim 0.7 çıktı az önce erken gebelik testi yaptı negatif ama göğüslerim çok büyüdü ağrı var ara ara kasık batması var igne etkisi kaybolmus 1 bat günüm sonrasında pozitif dönemeç acaba 5 yıldır hasretle bekliyoruz rabbim olmayan herkese nasip etsin
Amin canım inşallahInsallah rabbim nasip etsin, heyecanli olmayin lutfen sabirla bekleyin insallah burdan guzel haberlerinizi de alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?