slm arkadaşlar bu ilk konum olacak ama uzun süredim takipçinizim bir çok konuda bilgi sahibi oldum sayenizde.eşimde sperm eksikliği var totelde 48 milyon ama kontrasyonu 12 milyon ve morfolojisi krugera göre %2 sadece hareketi iyi anlayacağınız %45 ileri hareketli.doktorum aşılamadan önce çatlatma iğnesi denemek istedi şansımızı deneyelim dedi. tabi bende bu arada keçi boynuzu pekmezi ,suyu,muz,havuç suyu ne iyi dedilerse hepsinden yedirdim içirdim eşime.kolay olmadı sürekli problem yok suyun tadı kötü pekmez içimi yakıyor bu gidişle kilo alıcam diye diye sinirlerimi iyice gerdi bir haftadır.ya sabır dedim sustum.çarşamba günü saat 11.00 da çatlatma iğnesini oldum ve perşemde gecesi gece 23.00 da ilşki dedi doktor yani dün gece.banyo yaptım namaz kıldım dua ettim saat tam 10:30 da eşimin yanına geldim ve kavga patlak verdi.saçma sapan birşey yüzünden gittim yattım oda geldi sonra yatağa ama döndü sırtını yattı.şimdi ne olacak bilmiyorum acaba hala şansım varmı yani eğer hala gebe kalma şansım varsa bu akşam sulh yapıcam bebek için.gerekirse hiç suçum olmamasına rağmen özür bile dilerim keşke dün akşam yapsaydım ama gururum mani oldu.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.
çok teşekkürler canım geçen cuma açmıştım konuyu cevap veren olmayınca akşam bende yanaştım :)) bugün beta hcg ye baktırdım sonuç olumlu ama araştırmadan yaptırdığım için yanlış( meğerse iğnenin etkisiyle beta hcg yüksek çıkıyormuş.ben çok çok aceleci davranmışım.yapım böyle kendime engel olamıyorum .bir hafta sonra tekrar edicem testi inşallah yükselme devam ederde burdan hayırlı haberleri veririm.ilgin alakan için çok sağol :))
bende aynı durumdayımcnm ya aramız limoni ayyy böleykende çocuk yapmaya çalışmak daha da bi zor oluo yani ben yalnız ben böleyim sanıyodum ama yalnız değilmişim allah yardımcımız olsun kızlarbgn b hcg sonucum adetimin 25inci günü olmasına rağmen 3,8 çıktı hatta topik bile açıp yardım istedim iki gün sonra tekrarlıcam ztn bi kimyasal gebelik geçirdim bi daha olmas umarım :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?