ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI KAVGA yardıma ihtiyacım var...

ayducum

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
12
0
6
İstanbul
slm arkadaşlar bu ilk konum olacak ama uzun süredim takipçinizim bir çok konuda bilgi sahibi oldum sayenizde.eşimde sperm eksikliği var totelde 48 milyon ama kontrasyonu 12 milyon ve morfolojisi krugera göre %2 sadece hareketi iyi anlayacağınız %45 ileri hareketli.doktorum aşılamadan önce çatlatma iğnesi denemek istedi şansımızı deneyelim dedi. tabi bende bu arada keçi boynuzu pekmezi ,suyu,muz,havuç suyu ne iyi dedilerse hepsinden yedirdim içirdim eşime.kolay olmadı sürekli problem yok suyun tadı kötü pekmez içimi yakıyor bu gidişle kilo alıcam diye diye sinirlerimi iyice gerdi bir haftadır.ya sabır dedim sustum.çarşamba günü saat 11.00 da çatlatma iğnesini oldum ve perşemde gecesi gece 23.00 da ilşki dedi doktor yani dün gece.banyo yaptım namaz kıldım dua ettim saat tam 10:30 da eşimin yanına geldim ve kavga patlak verdi.saçma sapan birşey yüzünden gittim yattım oda geldi sonra yatağa ama döndü sırtını yattı.şimdi ne olacak bilmiyorum acaba hala şansım varmı yani eğer hala gebe kalma şansım varsa bu akşam sulh yapıcam bebek için.gerekirse hiç suçum olmamasına rağmen özür bile dilerim keşke dün akşam yapsaydım ama gururum mani oldu.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.şimdiden teşekkürler.

Ne yazik ki bu süreç insani psikolojik anlamda cok yipratiyor. Siz ne kadar tedirginseniz esiniz de en az o kadar stres yapiyordur.sadece tek fark biz bunu belli ediyorken erkekler umursamaz davranarak icine atıyor. Evet Özür dile, sen hiçbir şey kaybetmezsin.aksine bunu yapmazsan icin icin ondan nefret edersin. İnşallah rabbim evladini bir an evvel verir sana hayirlisiyla. Bizler gibi isteyen herkese verir inşallah tez zamanda

bende bu olayları çok yaşadım. iğnemi yaptırıyorum pat diye kavga çıkıveriyordu. En sonunda ne halin varsa gör, benim çocuk için acelem yok, sen düşün dedim ( eşimle 10 yaş fark var aramızda ) sen yinede akşam yanaş kocana özrünü dile. sonuçta yumurta hücresi kadının 24 saate kadar içinde yaşayabiliyor. o da alttan almazda bu ayı es geçin . doktorunada iğneden sonra ilişkinin olmadığını söylersin. iğneyi tekrarlar. hadi bakalım iyi haberlerinizi bekliyoruz :)

çok teşekkürler canım geçen cuma açmıştım konuyu cevap veren olmayınca akşam bende yanaştım :)) bugün beta hcg ye baktırdım sonuç olumlu ama araştırmadan yaptırdığım için yanlış ( meğerse iğnenin etkisiyle beta hcg yüksek çıkıyormuş.ben çok çok aceleci davranmışım.yapım böyle kendime engel olamıyorum .bir hafta sonra tekrar edicem testi inşallah yükselme devam ederde burdan hayırlı haberleri veririm.ilgin alakan için çok sağol :))

canım çatlatma iğnesinden 35 saat sonra yumurta çatlar ve 24 saat canlı kalabilir...doktorun dediği gece değilde sonraki gece ilşki olduysa şansın var canım ama erkeğin spermleride hemen yumurtayla buluşmuyor yani ulaşma sürei 5 yada 6 saat alabilirmiş..uzun yol değil ama spermler için uzun yol...
canım çatlatma iğnesinin 1 hafta geçmeden kan yada idrar testi yaptırma doğru sonuç alamasın...çünkü vicutan hemen atılmıyor iğnenein etkisi...inş hamişsindir canım..

bende cumartesi 11.30da çatlatma iğnemi oldum ocak ayında düşüğüm var düşükten bu yana psikolojim düzelmedi benmde eşimle tartısmam oldu ama biz 36 saat sonra birlite olduk dier gunde 3.gün dedim bugunde olamamız lazım ısteksız di bu yuzden trip attm yapmamız lazım dedim seni cok arzuladıgımdan degıl bebek ıcın dedım bırazda tartıstık agır kelımler kullandım 2 gün üst üste ilişkiye girdik ama sğerm az gıbı geldı bana ve coguda dısarı aktı acaba hamıle olabılırmıyım ama hamıle olsamda düşer diye korku var

canım üst üste ilişki olduğu için sperm azalıyor tabi ama eşinin sperm kalitesinde bi problem yoksa sıkıntı olmaz hiç kafana takma ama ilşkiden sonra en az bi saat yataktan kalkma belinin altınada yastık koymayı ihmal etme.zaten çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilşki demişti bana doktorum ama biz kavgalı olduğumuz için ancak 50 saat sonra olabildi senin ilşki saatin çok normal.benim bu ay umudum yok ama inşallah senden hayırlı haber bekliyorum:))

bende aynı durumdayımcnm ya aramız limoni ayyy böleykende çocuk yapmaya çalışmak daha da bi zor oluo yani ben yalnız ben böleyim sanıyodum ama yalnız değilmişim allah yardımcımız olsun kızlar bgn b hcg sonucum adetimin 25inci günü olmasına rağmen 3,8 çıktı hatta topik bile açıp yardım istedim iki gün sonra tekrarlıcam ztn bi kimyasal gebelik geçirdim bi daha olmas umarım :2:

canım kimyasal gibi duruyor ama ümidini kesme,iki gün sonra değilde adetin geçerse tekrarla bence.gerçi sana akıl veriyorum ama aynı gün içerisinde hem sabah hem akşam beta hcg yaptırmışlığım var benim.beklemek çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun ...

benim ümitler birdahaki aya kaldı bugün kırmızıları gördüm ( beklenen adetten üç gün önce oldu tam 25.gün sanki biraz erken mi oldu çatlatma iğnesinin etkisimidir acaba

ben 19 nisada iğne oldum 20 21 nisan ilişki önermişti doktorm bugun itibariyle kan testim negatif tekrarlamicem ama sana şunu söyleym ben ocak ayında düşük yaptım 9ocak kan testi 0.48 24 ocak 1080 di)

ben 2,5 yıllık evliyim kızlar aşağı yukarı 1,5 senedir korunmuyoruz bebeğimiz olsun istiyorum şimdiye kadar bi kaç dr gittim ama kimisi yumurtalık takibi yaptı şu gün ilişkiye gir yada girme gibi kimisi haftada bir çağırdı baktı falan sonuç olarak net biş elde edemedik başlarda neden olmuyor herkesin oluyor diyordum insan bu işlerin içine girince anlıyormuş Allah herkesin yardımcısı olsun çok zor bu konuda bana yardımcı olup yönlendirebilirmisiniz geçen yaz eşimde ebnde bütün testlerimizi yaptırdık sonuçlarda bişi yok dediler bundan sonraki adım ne olmalı anne olan ve anne olmak isteyen tüm bayanlardan cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…