Çatlatma iğnesi sonrası

Serensemra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2016
7
0
1
46
Merhaba ark aranıza yeni katıldım ben 3 yıl önce 1 er ay arayla hamile kaldım fakat ilk bebeğimizin kalbi atmadı alındı 2.bebeğim ikizdi fakat kesede 1 i vardı 1 i yoktu dr %50 şans vermişti erken hamile kaldığım için ve sonuçta düşük yaptım.3 yıldır hiç hamilelik yaşanadm bir çok test yaptırdım tahim filmi çektirdim sadece sağ yumurtalıkta çalışma yavaşlamış dedi biri dr ların.ErKen menepoz da olabilirsin dedi zaman az yaştan dolayı tüp bebek dedi fakat önerdiği hastaneler çok masraflıydı buna hazırlıklı değildik.Son dr um çatlatma iğnesi yaptı göbekten ismini bilmiyorum yumurtalıkları takip ederek bu kararı verdi.Ertesi gün ilşki verdi 1 gün ara tekrar ilişki 1 saat te yatacaksın dedi ilişkilerden sonra.Sonuç 10.günüm ilk ilişkiden bu yana ama sanki regl olacakmışım gibiyim benim durumumda olan ark varmı❓

Çogu hamile zaten regl olacakmiş gibi hisseder. Ben bile hamile kaldigim ay reg agrilarim vardi ve kesin regl olacam diyordum gunum gecti hala agrilarim devam etti. Agrilar oldukca hamilelikte hic aklina gelmiyor ama hamileymişim. Allah gonlune gore versin. Insallah hamilesindir.

Çogu hamile zaten regl olacakmiş gibi hisseder. Ben bile hamile kaldigim ay reg agrilarim vardi ve kesin regl olacam diyordum gunum gecti hala agrilarim devam etti. Agrilar oldukca hamilelikte hic aklina gelmiyor ama hamileymişim. Allah gonlune gore versin. Insallah hamilesindir.

Canım bende catlama ignesi oldum ama negatif 8 senedir istioruz eşimle inş olur en kisa zamanda inan seni anlıyorum ama moralini bozma yüksek tut o çok önemli çünkü beklicez muahakkak en kisa zamanda gusel haberler alicaz inaniorum encazindan öğle düşünmek istiorum catlama ignesi kimisinde hemen sonuç gosterio kimisinde de negatif önemli olan catlama ignesi doğru saat ve zamanda vurulman inş hamilesindir allahim isteyen herkese versin bu ay hamis kalırız inşallah :anneadayı::anne:

Canım bende catlama ignesi oldum ama negatif 8 senedir istioruz eşimle inş olur en kisa zamanda inan seni anlıyorum ama moralini bozma yüksek tut o çok önemli çünkü beklicez muahakkak en kisa zamanda gusel haberler alicaz inaniorum encazindan öğle düşünmek istiorum catlama ignesi kimisinde hemen sonuç gosterio kimisinde de negatif önemli olan catlama ignesi doğru saat ve zamanda vurulman inş hamilesindir allahim isteyen herkese versin bu ay hamis kalırız inşallah :anneadayı::anne:
Amin inş sana da bana da tüm isteyenlerde bu mübarek günlerde RABBİM hayırlı evlatlar versin.benim 12.günüm hala tek çizgi test normalde 20 ila 22 si arask regl olmam gerek

Back
X