Gebeliğe Hazırlık ÇATLATMA İĞNESİ SONRASI TEST BOZUKMU SİZCE

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhaba hanımlar, depremden ötürü çok çok üzgünüm Allahım herkese yardım etsin bir daha yaşatmasin inş. 🙏🏻
İlk gebeliğime femera +çatlatma iğnesiyle kaldım
Şimdi ikinci içinde aynı tedaviyi gördüm ve çatlatma iğnesinin 10. Günü gecesi test yaptım sizce iğnenin etkisi midir
Çatlama iğnesi beta hcg içerir,lh ı taklit etsin diye
Dolayısıyla şuan kanınızda beta hcg olması normal
Doktor size ne zaman test yap dediyse o zaman yapın
Beklemek zor anlıyorum ama gereksiz bu yaptığınız testler

Çatlama iğnesi beta hcg içerir,lh ı taklit etsin diye
Dolayısıyla şuan kanınızda beta hcg olması normal
Doktor size ne zaman test yap dediyse o zaman yapın
Beklemek zor anlıyorum ama gereksiz bu yaptığınız testler
10 gün sonrasında yapmamı söyledi en iyi 13.gün tekrar yapıp kan vereyim, teşekkürler 🙏🏻

Herkese merhaba hanımlar, depremden ötürü çok çok üzgünüm Allahım herkese yardım etsin bir daha yaşatmasin inş. 🙏🏻
İlk gebeliğime femera +çatlatma iğnesiyle kaldım
Şimdi ikinci içinde aynı tedaviyi gördüm ve çatlatma iğnesinin 10. Günü gecesi test yaptım sizce iğnenin etkisi midir
10. Gün iğnenetkisi ile yalancı pozitif olabiliyor malesef. 13 14 gün sonra doğru çıkıyor diyorlar

10. Gün iğnenetkisi ile yalancı pozitif olabiliyor malesef. 13 14 gün sonra doğru çıkıyor diyorlar
Evet 13. Gün tekrar test yaptım pozitifti, adet günü kan testi yaptım sonucum 88 çıktı yani pozitif inş sağlıkla ilerler 🙏🏻
Kızlar benim hiç negatife dönmedi testlerim o şekilde hamile olduğumu öğrendim

Bence. Var biraz fazla damla gitmiş sadece hayırlı olsun inşallah 🥰🧿Kızlar bugünde benim 12.ci günüm negatif ovitrelleden sonra 🥹 bişey görebiliyormuşsunuz çok üzgünüm 😢
Bende ovitrelleden 11 gün sonra yaptım negatifdi.. ama igen olduktan 3 gün sonra doktora gitdiğimde 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyləmişdi.. adətini bekliyorum hadi insAllah

Bende ovitrelleden 11 gün sonra yaptım negatifdi.. ama igen olduktan 3 gün sonra doktora gitdiğimde 3 tane çatlamış yumurta olduğunu söyləmişdi.. adətini bekliyorum hadi insAllah
Oo 3 yumurta çok iyiii 🧿 maşallah inşallah olur ne durumdasın peki adete kaç gün var 🥰

Oo 3 yumurta çok iyiii 🧿 maşallah inşallah olur ne durumdasın peki adete kaç gün var 🥰
İnşallah canım.. adete 2 gün var daha.. ama regl sancılarım var baya.. adet olucakmis gibi hiss ediyorum bakalım hayırlısı olur inşallah sen ne durumdasın.. adete daha var mı ?

İnşallah canım.. adete 2 gün var daha.. ama regl sancılarım var baya.. adet olucakmis gibi hiss ediyorum bakalım hayırlısı olur inşallah sen ne durumdasın.. adete daha var mı ?
Anladim canım evet adete daha 20 gün var bugün adetin 13 günü takvim öyle gösteriyor hayırlısı olsun bekle bakalım inşallah olmazsın Regl 😃 bence bişey düşünme adete 2 gün kalmış ya adettir yada bebiş🥰 🙏🏼 iğne etkisi geçiyor 15. Günden sonra belli oluyor gebelik

Anladim canım evet adete daha 20 gün var bugün adetin 13 günü takvim öyle gösteriyor hayırlısı olsun bekle bakalım inşallah olmazsın Regl 😃 bence bişey düşünme adete 2 gün kalmış ya adettir yada bebiş🥰 🙏🏼 iğne etkisi geçiyor 15. Günden sonra belli oluyor gebelik
İnşallah bu günde olmadım.. hayırlısı yarını bekliyorum.. inşallah sende sevinirsin canim

Kızlar bana yardımcı olun kafam cok karışık 2 gun önce ovitrelleden oldum doktorum cok buyuk şans var gebeliğe dedi yumurtanın catlamasına az kalmiş dedi 15 gun sonraya randevu verdi ama ben dayanamadım bu gun evde test yaptım iki cizgi cıktı bu iğneden dolayı mi yoksa hamilemiyim

Eklentiler

• 1BE30D28-91A7-495C-B6F8-21ABFE754A34.webp
    1BE30D28-91A7-495C-B6F8-21ABFE754A34.webp
    151,9 KB · Görüntüleme: 27
  • A8700E96-7652-49F3-B6BF-85A2827BB4E4.webp
    A8700E96-7652-49F3-B6BF-85A2827BB4E4.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bana yardımcı olun kafam cok karışık 2 gun önce ovitrelleden oldum doktorum cok buyuk şans var gebeliğe dedi yumurtanın catlamasına az kalmiş dedi 15 gun sonraya randevu verdi ama ben dayanamadım bu gun evde test yaptım iki cizgi cıktı bu iğneden dolayı mi yoksa hamilemiyim
İğne 2 gün önceyse iğnenin etkisindendir, forumdan okuduğum kadarıyla ortalama 10.güne kadar böyle çıkıyor etkisi geçene kadar

İğne 2 gün önceyse iğnenin etkisindendir, forumdan okuduğum kadarıyla ortalama 10.güne kadar böyle çıkıyor etkisi geçene kadar
Oysa okadar mutlu olmuştum şimdi cok mutsuzum 🥹 peki bişey daha soracaktım ilişkiye girince kan gelmesi hamilelik belirtisi ola bilir mi

Back
X