Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 güne kadar sürüyormus etki 15.gün kanda baktırınMerhaba arkadaşlar 11 şubatta çatlatma iğnesi oldum buqün 13. Günüm belli belirsiz çizgi çıktı ignenin etkisimidir hala normalde 10 güne geçiyormuş etki ama hiç bi belirtim olmadığı için güvenemedim teste
Benim geçen ay 15.günde bile silik çizgi çıkıyordu aynı gün kan vermiştim negatif olduğunu öğrenmiştik. O yüzden eve bile sokmuyorum bu testleri artıkMerhaba arkadaşlar 11 şubatta çatlatma iğnesi oldum buqün 13. Günüm belli belirsiz çizgi çıktı ignenin etkisimidir hala normalde 10 güne geçiyormuş etki ama hiç bi belirtim olmadığı için güvenemedim teste
Benmde umudum yokta yinede insan acaba diyoBenim geçen ay 15.günde bile silik çizgi çıkıyordu aynı gün kan vermiştim negatif olduğunu öğrenmiştik. O yüzden eve bile sokmuyorum bu testleri artık
Bütün hamilelik belirtilerim vardı ilk çatlatma iğnemdi testlerde böyle çıkınca ümitlendim tabii sonuç negatif. O yüzden artık olursa da reglim gecikince kan veririm yinede bu testleri yapmamBenmde umudum yokta yinede insan acaba diyo![]()
Merhaba benımde öyle cıktı bende ayın 15inde oldum dün yaptım silik çıktı (dayanamadım) beklemekte fayda var cok isteyınce olmuyormuş..Merhaba arkadaşlar 11 şubatta çatlatma iğnesi oldum buqün 13. Günüm belli belirsiz çizgi çıktı ignenin etkisimidir hala normalde 10 güne geçiyormuş etki ama hiç bi belirtim olmadığı için güvenemedim teste
Merhaba son durumunuz nedirmerhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?
İğneden sonra 14-15. Gün adet gününüz olması gerekiyor eski düzeninize göre hesaplamayın bende buguun 14. Gün yaptm negatif cıktı malesef14. gun ıdrar testı negatıff .. kan verıcem adet gunume 5 gun var adetım gecıkırse kan vercem
Ben de test yaptm dün sabah negatif çıktıİğneden sonra 14-15. Gün adet gününüz olması gerekiyor eski düzeninize göre hesaplamayın bende buguun 14. Gün yaptm negatif cıktı malesef
Kızlarr benım gıbısınız herkese saBen de test yaptm dün sabah negatif çıktı![]()
Kızlar doktora gıdın kesınlıkle benım reglımın 7.günü olcak yarın normalde 5 sürerdi reglim uzadııBütün hamilelik belirtilerim vardı ilk çatlatma iğnemdi testlerde böyle çıkınca ümitlendim tabii sonuç negatif. O yüzden artık olursa da reglim gecikince kan veririm yinede bu testleri yapmam
Aynen ben de alıştım hep negatifKızlarr benım gıbısınız herkese saartık gülüyorum
baska bahara artık