• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi sonrası test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mzqn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
444
154
53
Merhaba arkadaşlar 11 şubatta çatlatma iğnesi oldum buqün 13. Günüm belli belirsiz çizgi çıktı ignenin etkisimidir hala normalde 10 güne geçiyormuş etki ama hiç bi belirtim olmadığı için güvenemedim teste

Eklentiler

• 929B7C15-3702-4166-89F5-F31EC9922E02.webp
    929B7C15-3702-4166-89F5-F31EC9922E02.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba arkadaşlar 11 şubatta çatlatma iğnesi oldum buqün 13. Günüm belli belirsiz çizgi çıktı ignenin etkisimidir hala normalde 10 güne geçiyormuş etki ama hiç bi belirtim olmadığı için güvenemedim teste
14 güne kadar sürüyormus etki 15.gün kanda baktırın

Benim geçen ay 15.günde bile silik çizgi çıkıyordu aynı gün kan vermiştim negatif olduğunu öğrenmiştik. O yüzden eve bile sokmuyorum bu testleri artık

Benmde umudum yokta yinede insan acaba diyo 🥺
Bütün hamilelik belirtilerim vardı ilk çatlatma iğnemdi testlerde böyle çıkınca ümitlendim tabii sonuç negatif. O yüzden artık olursa da reglim gecikince kan veririm yinede bu testleri yapmam

Merhaba benımde öyle cıktı bende ayın 15inde oldum dün yaptım silik çıktı (dayanamadım) beklemekte fayda var cok isteyınce olmuyormuş..

merhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?

merhabalar ; sizlere bıse sormak ıstıyorum 18 inde catlatma ıgnesı vuruldum .. bugun 13. gün catlatma ıgnesı yapıldıgım gun dahil 13.gün ve felaket bır sis içindeyim rahime ara ara baskı oluyor iç camasırı dahi takamıyorum .. degısık kokular gelıyor tatlar gelıyor .. test yapmalımıyım 9u normalde adet günüm .. nefes bıle alamıyorum sislikten ?
Merhaba son durumunuz nedir

14. gun ıdrar testı negatıff .. kan verıcem adet gunume 5 gun var adetım gecıkırse kan vercem

14. gun ıdrar testı negatıff .. kan verıcem adet gunume 5 gun var adetım gecıkırse kan vercem
İğneden sonra 14-15. Gün adet gününüz olması gerekiyor eski düzeninize göre hesaplamayın bende buguun 14. Gün yaptm negatif cıktı malesef

İğneden sonra 14-15. Gün adet gününüz olması gerekiyor eski düzeninize göre hesaplamayın bende buguun 14. Gün yaptm negatif cıktı malesef
Ben de test yaptm dün sabah negatif çıktı 😏

Bütün hamilelik belirtilerim vardı ilk çatlatma iğnemdi testlerde böyle çıkınca ümitlendim tabii sonuç negatif. O yüzden artık olursa da reglim gecikince kan veririm yinede bu testleri yapmam
Kızlar doktora gıdın kesınlıkle benım reglımın 7.günü olcak yarın normalde 5 sürerdi reglim uzadıı 🥺

Back
X