- 19 Aralık 2018
- 616
- 397
- 103
- Konu Sahibi Ceycey12345
-
Bende bugün 11 gündeyim 10 gün benimde etkisi geçti daha test yapmadım ama ben idrar testi yapmıştım evde9 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğne sonrası hep pozitifti iğne etkisinden iğne sonrası tam 10. Gün beta hcg 1 cıktı. Gebelik yok mu? Benim gibi 10. Günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu kızlar?
Aynı gün igne olmuşuz ben daha kan vermedim hafta başı inşallah9 mayısta çatlatma iğnesi yaptım. İğne sonrası hep pozitifti iğne etkisinden iğne sonrası tam 10. Gün beta hcg 1 cıktı. Gebelik yok mu? Benim gibi 10. Günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu kızlar?
Merhaba canım hamilmesin belli oldumuBende bugün 11 gündeyim 10 gün benimde etkisi geçti daha test yapmadım ama ben idrar testi yapmıştım evde
Merhaba benimde iğnenin10.günü aşılamanın8 testim bu sekilde ilk aşılamamda 10.gün negtifdiAynı gün igne olmuşuz ben daha kan vermedim hafta başı inşallah
Canım benim bende az önce test yaptım pozitif görünüyor bayramdan sonra kan testi vercem galiba üstüme gördüm adet oldum iki gün sadece adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test pozitif görünüyor bakalım hayırlısı inşallah size her isteyene nasip olurMerhaba benimde iğnenin10.günü aşılamanın8 testim bu sekilde ilk aşılamamda 10.gün negtifdi
Ayyy hadi inşallahh güzel haberlerle gelCanım benim bende az önce test yaptım pozitif görünüyor bayramdan sonra kan testi vercem galiba üstüme gördüm adet oldum iki gün sadece adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test pozitif görünüyor bakalım hayırlısı inşallah size her isteyene nasip olur
Sagdaki 10.gün soldaki bugune ait 11.gün galiba az cok benimde yarın belli olur gibi senceCanım benim bende az önce test yaptım pozitif görünüyor bayramdan sonra kan testi vercem galiba üstüme gördüm adet oldum iki gün sadece adetten bir hafta sonra göğüslerim sızlamaya başladı test pozitif görünüyor bakalım hayırlısı inşallah size her isteyene nasip olur
Sagdaki 10.gün soldaki bugune ait 11.gün galiba az cok benimde yarın belli olur gibi sence
İnşallah çok sevindim ve şaşırdım beklemiyodum Allah'ım hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy hadi inşallahh güzel haberlerle gel
Amin inşallah sag salim kucagınıza almak nasp olsunİnşallah çok sevindim ve şaşırdım beklemiyodum Allah'ım hepimize isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bugun 12.gün ki testim çizgi var ama güvenebilirmiyim awox marka durdukca netleşiyor dün ikindi awoxdan bir daha yaptım onda hiç kuruma çizgisi dahi çıkmadı amaCanım benim bence bana sorarsan en net 14/16 gün geçmesini bekle derim ben 12. Gün test yaptım evde negatif çıktı 17. Gün kan verdim yine negatif çıktı keza aynı gün âdet oldum iki gün sürdü heralde geç döllenme oldu senin çizgi de hayalet çizgi var gibi burda kalite düşük çıkıyor fotolarda acele etme birkaç gün sonra kan ver inşallah kucağın dolar hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bir kaç gün daha bekle benceBugun 12.gün ki testim çizgi var ama güvenebilirmiyim awox marka durdukca netleşiyor dün ikindi awoxdan bir daha yaptım onda hiç kuruma çizgisi dahi çıkmadı ama
Aynen canım iğne etkisi ise siliniyor benm 10.gün bu sekildeydi soldan saga 10.11.12 gün bugun en sagdakiİğnenin 6. Günü böyle kızarırsa umut varmıdır hergün takip etmeyi düşünüyorum iğne etkisi olursa kaybolur çizgi değilmi ?
İnşallah başka testlerdede bu cizgiyi görürüm dün ikimdi bianda yaptım bekledim hiç birşey cıkmadı hani kuruma cizgisi yaparmı diye bekledim ama yapmadınbu sabah yaptıgımda cıktı testlerimin hepsi yaklasık 10-15 dk netleştiBir kaç gün daha bekle bence
Sizin sonuç ne hamilemisiniz peki?Aynen canım iğne etkisi ise siliniyor benm 10.gün bu sekildeydi soldan saga 10.11.12 gün bugun en sagdaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?