Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben aşırı rahatım iğneyi 24’te vurduk 34 saat sonra ilişki sonrasında gün aşırı birliktelik oldu tek sıkıntım kabızlık ve arada kasıklarımda hafif ağrı mı desem batma mı desem öyle yani bende öyle aşırı belirtiler yan etkiler olmadıMerhaba. Ben 20 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. 36.saati değerlendirdik. İki gün sonrası aşırı sinir yüklüydüm. O halim birkaç gün sonra geçti. İğne sonrası 5.gün karın ağrım çoktu. Gece bacaklarım da ağrıyordu uykudan uyanacak kadar. Vücudum özellikle geceleri çok sıcak oluyor. Bugün göğüslerim şişti ve hafif bir ağrı var. Akıntımda bir artış gözlemlemiyorum. Kasıklarımda hafiften bir basınç var ama bende hep olurdu zaten. Benim durumlarım böyle. Sizde nasıl etkileri oldu?
Merhaba, ben dün sabah 11.30 da yaptırdım iğneyi, aynı gün 23.30 ve bugün için 23.30 ‘u değerlendirmemi istedi doktor. Ardından 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. Şuan için bi belirtim yok. İlk defa yaptırdım sizin ilk mi ve belirtileriniz nelerKızlar çatlatma iğnesi sonrasında neler yaşadınız ? bugün kaçıncı gününüz? Belirtileriniz var mı ?
Benim ilkMerhaba, ben dün sabah 11.30 da yaptırdım iğneyi, aynı gün 23.30 ve bugün için 23.30 ‘u değerlendirmemi istedi doktor. Ardından 10 gün boyunca gün aşırı ilişki dedi. Şuan için bi belirtim yok. İlk defa yaptırdım sizin ilk mi ve belirtileriniz neler
Evet 36 saat sonrası da bu gece 23.30 A denk geliyor ek olarak dün de istedi. Benimde ilk hakkımızda hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alalımBenim ilkdoktor bize 36. Saatte dedi sonrasında gün aşırı dedi sizin doktor farklı söylemiş biraz
Benimki öyle aşırı rahat olmadı. Bazı sıkıntılarımız da vardı belki onlar da etkilemiştir bilmiyorum. İnsan stresli olunca her şeyi aşırı yaşıyor bence. Bizde sadece bir kere birliktelik oldu 36.saatte işte. Doktorumuz 3 gün demişti. O yüzden pek umudum yok. Kasıkta batmalar falan oluyor. Hatta bir gün daha fazla bir gün daha az şeklinde dengesiz haller var. İğne beni etkilemedi diyemem yani. İlk iğnem zaten. Vücudum şaşırmış olabilir.Ya ben aşırı rahatım iğneyi 24’te vurduk 34 saat sonra ilişki sonrasında gün aşırı birliktelik oldu tek sıkıntım kabızlık ve arada kasıklarımda hafif ağrı mı desem batma mı desem öyle yani bende öyle aşırı belirtiler yan etkiler olmadı
Ya işte vücuttan vücuda değişiyor benimde bazen fazla oluyor bazen az , bu arada hiç canını sıkma eğer o yumurta kaliteliyse zaten tutacağı varsa emin ol o bir kerelik birliktelikte bile tutarBenimki öyle aşırı rahat olmadı. Bazı sıkıntılarımız da vardı belki onlar da etkilemiştir bilmiyorum. İnsan stresli olunca her şeyi aşırı yaşıyor bence. Bizde sadece bir kere birliktelik oldu 36.saatte işte. Doktorumuz 3 gün demişti. O yüzden pek umudum yok. Kasıkta batmalar falan oluyor. Hatta bir gün daha fazla bir gün daha az şeklinde dengesiz haller var. İğne beni etkilemedi diyemem yani. İlk iğnem zaten. Vücudum şaşırmış olabilir.
İnşallah canım. Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Yarın 10.gün olacak. 16.gün test yapacağım. Yani 5 Eylülde. O zaman görürüz artık. Senin başka kullandığın ilaç var mıYa işte vücuttan vücuda değişiyor benimde bazen fazla oluyor bazen az , bu arada hiç canını sıkma eğer o yumurta kaliteliyse zaten tutacağı varsa emin ol o bir kerelik birliktelikte bile tutar
Ben de 20 agustosta iğne vurdum reglim 2-3 te sizce ptesi 1 eylul test verim mi kızlar ? İğnenin 13.günü olcakİnşallah canım. Hayırlısı ne ise o olsun diye dua ediyorum. Yarın 10.gün olacak. 16.gün test yapacağım. Yani 5 Eylülde. O zaman görürüz artık. Senin başka kullandığın ilaç var mı
Ben de pazartesi test yapmayı düşünüyorum. Pko olduğu için adet tarihlerim belli değil genelde gecikir. O yüzden doktorum 15 gün bekle dedi zaten. Eğer senin regl 2-3teyse ben olsam pazartesi kan verirdim.Ben de 20 agustosta iğne vurdum reglim 2-3 te sizce ptesi 1 eylul test verim mi kızlar ? İğnenin 13.günü olcak
Ben de 25-26 gunde oluyorum genelde 2si hani normalde de ben hep 14.gun yapcam diodum ama bilmşorum beklesem mi yaa ya negatifse diye cok korkuyorumBen de pazartesi test yapmayı düşünüyorum. Pko olduğu için adet tarihlerim belli değil genelde gecikir. O yüzden doktorum 15 gün bekle dedi zaten. Eğer senin regl 2-3teyse ben olsam pazartesi kan verirdim.
Ne güzel içten dua etmişsinBen de 25-26 gunde oluyorum genelde 2si hani normalde de ben hep 14.gun yapcam diodum ama bilmşorum beklesem mi yaa ya negatifse diye cok korkuyorumAllahım nolur nasip et bugun karnım agrıdı sag tarafım ki benim zaten sagda yumurtam olusuyor baska belirtim yok bişi gogus sızlamam ilk kez bugun oldu 5 ay once düşğk yaptıhımda reglime 3gun kala yerlesme kanaması gormustum acaba olcak mı diye bekliorum cok sukur bugun de bitti diorum eylül benim ayım olsun Allahım nolur
Burda senden yardım isteyen bekleyiste olan tum arkadaslarıma nasip et Allahım kucaklarımızı bos bırakma emeklerimizi zayi etme
![]()
Doktprum bugun kontrol etti catlama olmus dedi beklicez dedi adetşn bi gun bile gecikse test ver dedi bugun isterdim ama yanıltır bizi dedi ben persembe yani iğnenin 8.günü erken gebelik yaptım cok hafif minicik bi koyulasma vardı daha bişi yapmadım ilacın etkisi devam edior heralde diye dusundum o yuzden cesaretim yok bi kez daha yasamaya tam netlesin uğraşmayayım surekli tes yapmakla diorumBen de 25-26 gunde oluyorum genelde 2si hani normalde de ben hep 14.gun yapcam diodum ama bilmşorum beklesem mi yaa ya negatifse diye cok korkuyorumAllahım nolur nasip et bugun karnım agrıdı sag tarafım ki benim zaten sagda yumurtam olusuyor baska belirtim yok bişi gogus sızlamam ilk kez bugun oldu 5 ay once düşğk yaptıhımda reglime 3gun kala yerlesme kanaması gormustum acaba olcak mı diye bekliorum cok sukur bugun de bitti diorum eylül benim ayım olsun Allahım nolur
Burda senden yardım isteyen bekleyiste olan tum arkadaslarıma nasip et Allahım kucaklarımızı bos bırakma emeklerimizi zayi etme
![]()
Ben de 8.gün yapmıştım çok ince bir çizgi vardı. İğnenin etkisi diye düşündüm. Bir daha test yapma diye kendimi uyardımDoktprum bugun kontrol etti catlama olmus dedi beklicez dedi adetşn bi gun bile gecikse test ver dedi bugun isterdim ama yanıltır bizi dedi ben persembe yani iğnenin 8.günü erken gebelik yaptım cok hafif minicik bi koyulasma vardı daha bişi yapmadım ilacın etkisi devam edior heralde diye dusundum o yuzden cesaretim yok bi kez daha yasamaya tam netlesin uğraşmayayım surekli tes yapmakla diorumumarım sabrederim Allahım nolur
![]()
İnşallah canım buraya mutluluk haberini verirşz inşallahhhBen de 8.gün yapmıştım çok ince bir çizgi vardı. İğnenin etkisi diye düşündüm. Bir daha test yapma diye kendimi uyardımama insan gerçekten dayanamıyor. Çatlama olmuş her şey yolunda bence biraz rahatlamalısın. Allahın izniyle olur. Az kaldı haftaya ne olacağımız belli olacak
Aminnn canımNe güzel içten dua etmişsinben de içten bir Amin diyeyim. Dua edeyim sana. İnşallah eylül senin ayın olur
![]()
Ben yarın 11 diye hesapladım. İğnenin yapıldığı günü saymıyorum ben öyle diyorlar hepAminnn canımbugun de bitti yarın 12.gun
![]()
Haklısın aslında öğlen 2gibi vurundum sanırım o yuzden hesaplıorumBen yarın 11 diye hesapladım. İğnenin yapıldığı günü saymıyorum ben öyle diyorlar hep
Sende değişiklikler var mı peki canım nasılsın bugün?