- 29 Kasım 2022
- 372
- 132
- 33
- 29
- Konu Sahibi pyrzaltnk12
-
5. güne kaadar pozitif cıktı su an negatif bakalımkaç ğün sonra yaptınız?
sonradan pozitif çıkabiliyormus canım,gerçi benim çıkmamıştı ama size hayırlı olsun inşallah5. güne kaadar pozitif cıktı su an negatif bakalım
inşallah bu 3.çatlatma ignem bakalım..sonradan pozitif çıkabiliyormus canım,gerçi benim çıkmamıştı ama size hayırlı olsun inşallah
ben eylül de yaptırdım olmadı,birdaha yaptırmıycam dedim,ovulasyon yaptım geçen ay hamile kaldım..:)inşallah bu 3.çatlatma ignem bakalım..
teşekkür ederim insallah bende görürüm bu ay pozitifi..12-13. gün yapın daha doğru sonuç alırsınız mümkünse kan testi yaptırın 11. gün pozitif görmüş biri olarak söylüyorum.(hamile değilmişim) iğne etkisini herkesin vücudunda atma süresi aynı olmayabiliyor
inşallah sağlıkla kavuşursunuz. isteyen herkese Allah nasip etsinteşekkür ederim insallah bende görürüm bu ay pozitifi..
amininşallah sağlıkla kavuşursunuz. isteyen herkese Allah nasip etsin
Sağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah Rabbım, bizlere de nasip etsinben eylül de yaptırdım olmadı,birdaha yaptırmıycam dedim,ovulasyon yaptım geçen ay hamile kaldım..:)
aminnn inşallahSağlıcakla kucagınıza alırsınız inşallah Rabbım, bizlere de nasip etsin
bol bol portakal ve nar suyu sık içi canım geçmiş olsunKizlar bende 10 aralikta iğne oldum ama çok ağır derecede grip oldum hiç test yapmadim beklemedeyim . Grip için ilaç kullanmadım belki hamileysem diye ama geçmek bilmiyor sizlerin durumları nasıl?
canım hamile misin ben iğnenin beşinci günündeyimKizlar bende 10 aralikta iğne oldum ama çok ağır derecede grip oldum hiç test yapmadim beklemedeyim . Grip için ilaç kullanmadım belki hamileysem diye ama geçmek bilmiyor sizlerin durumları nasıl?
Merhabalar bende yarın aşılama olacağım ilk aşılma heyecanım çokcanım hamile misin ben iğnenin beşinci günündeyim
inşallah hayırla sonuçlanır rabnim kucaklarımızı boş bırakmasınMerhabalar bende yarın aşılama olacağım ilk aşılma heyecanım çok
Amininşallah hayırla sonuçlanır rabnim kucaklarımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?