Çatlatma iğnesi sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi gmzu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gmzu

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2023
61
23
18
30
Herkese merhaba buralarda çok yeniyim ve merak ettiğim şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 yıldır deniyoruz ve 1 gebelik yaşadım ve düşük oldu. Geçen ay doktorum femara önerdi kullandım ve kanama yaptığı için kesti diğer ay deneyelim dedi. Son adetimin 5. Günü klomene başladım 5 gün tek doz şeklinde kullandım, dün sağ yumurtamda bir tane 19 mm yumurta olmuş dedi doktor ve çatlatma iğnesi oldum, 36 saat süreci ve ilişki vs. Bilgi verdi şimdi ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum bugün zaten t çizgim koyuydu ilişki oldu şimdi merak ettiğim bu teste devam etmeli miyim, ilişki 3 gün devam edip beklemeli miyim kafam çok karışık. Var mı tecrübesi olan bu konuda 🙏🏻

Ben iğneden sonra 4 5 gün ilişki oldu sonra1 günden bir ilk 10 günü mutlaka değerlendir

Sonuç nasıl peki canım, pazartesi iğne oldum dün bugün ve yarın devam edeceğim sonra gün aşırı düşünüyorum pazartesi tekrar çağırdı doktor prolaktin değerine bakacağız dedi. İlk kez yaşıyorum insan merak ediyor

Merhaba kızlar aranızda yeniyim 3 nişanda çatlatma iğnesi oldum bugün inanılmaz kaşık ve bel ağrım var ancak herhangi bir akıntım yok normalmi sizce dün akşamdan itibarinde gün aşırı ilişki dedi doktor umarım faydası olur ilk defa kullandım

Bende 3 Nisan'da oldum aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki canım ağrım karnıma kadar vuruyor demek ki normal bir durum

Herkese merhaba buralarda çok yeniyim ve merak ettiğim şeyler var yardımcı olursanız çok sevinirim. 3 yıldır deniyoruz ve 1 gebelik yaşadım ve düşük oldu. Geçen ay doktorum femara önerdi kullandım ve kanama yaptığı için kesti diğer ay deneyelim dedi. Son adetimin 5. Günü klomene başladım 5 gün tek doz şeklinde kullandım, dün sağ yumurtamda bir tane 19 mm yumurta olmuş dedi doktor ve çatlatma iğnesi oldum, 36 saat süreci ve ilişki vs. Bilgi verdi şimdi ben bu ay ovulasyon testi yapıyorum bugün zaten t çizgim koyuydu ilişki oldu şimdi merak ettiğim bu teste devam etmeli miyim, ilişki 3 gün devam edip beklemeli miyim kafam çok karışık. Var mı tecrübesi olan bu konuda 🙏🏻
Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme

Merhaba ovulasyon testinde iğnenin etkisiyle köyü çıkıyor yumurtan catlasada koyu çıkıyor ben kendimden biliyorum ilk 3 4 gün koyuluk devam etti ama ilişkiyi aksatmadik şuan hamileyim ovulasyon testine güvenme
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende öyle düşündüm ve testi yarın keseyim diyorum. İlişki iğneden sonra kç gün aralıksız oldu acaba, yada gün aşırı mı oldu.

Bende 3 Nisan'da oldum aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki canım ağrım karnıma kadar vuruyor demek ki normal bir durum
Bende 1 nisanda oldum 2 nisan gecesi çok ağrım oldu ama geçti daha bugün hsgif hafif bel ve kasık ağrım var çok hafif gelip geçiyor

Arkadaşlar bende femera+ iğne kullandım 20 mm yumurtam vardı bugun 7 gun gecti pregestron testi verdim 17,7 cıktı sizce genelik ihtimali varmıdır

Merhaba yumurtanız kac mm yken vuruldunuz igne ve de pregestron baktırdınız mı sonradan

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 bende öyle düşündüm ve testi yarın keseyim diyorum. İlişki iğneden sonra kç gün aralıksız oldu acaba, yada gün aşırı mı oldu.
İlk iki gün ard arda sonrasında gün aşırı devam ettik 🥰

Merhaba yumurtanız kac mm yken vuruldunuz igne ve de pregestron baktırdınız mı sonradan
Benim sağ yumurtada 19 mm Birtane var dedi doktor iğne olalı 4 gün oldu pazartesi Protestan bakacak çağırdı ama nasıl oluyor pek bilmiyorum ben canım gidince öğreneceğim bende ilk tecrübeler okuyarak öğreniyorum

Benim sağ yumurtada 19 mm Birtane var dedi doktor iğne olalı 4 gün oldu pazartesi Protestan bakacak çağırdı ama nasıl oluyor pek bilmiyorum ben canım gidince öğreneceğim bende ilk tecrübeler okuyarak öğreniyorum
Canım ben iğneyi oldum 7 gun sonra gittim sagda 24 mm yumurta cıktı ama kistte olabilir dedi kafam karışık diğer yumurta döllenseydi bu yumurta nasıl oluştu anlamadım

Canım ben iğneyi oldum 7 gun sonra gittim sagda 24 mm yumurta cıktı ama kistte olabilir dedi kafam karışık diğer yumurta döllenseydi bu yumurta nasıl oluştu anlamadı
Vallahi canım bende bilmiyorum o testi neden yapacak araştırmanın işte vardır bir bildiği dedim ne zaman oldun sen iğne peki kaçıncı günün

Back
X