Çatlatma iğnesi sonrası

bahatlsh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2023
13
4
1
35
Merhaba kızlarrr 6 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 7 nisanda aşılama oldu bugün 5. Günüm göğüslerim yanıyor başları büyüdü ve el değmiyor aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya aynı durumu yaşayıp negatifi gören oldumu teşekkürler ❤️

Merhaba kızlarrr 6 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 7 nisanda aşılama oldu bugün 5. Günüm göğüslerim yanıyor başları büyüdü ve el değmiyor aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya aynı durumu yaşayıp negatifi gören oldumu teşekkürler ❤️
Çatlatma iğnesi ovitrelle miydi onda hcg hormonu olduğu için etkisi 8-10 günde geçiyo 12-14 gün sonrada test yapabilirsn demişti bnim doktorm

Bugün 6. Gün dayanamayıp kan tahlili verdim 11.14 çıktı 7 gün sonra tekrar vericem ama ümidimi kestim

Ben de 1 Nisan da çatlatma iğnesi oldum , test yapmadım adet öncesi belirtiler var ,normalde 19Nidan bat o güne kadar bekleyeceğim ondan önce belli olur mu bilemedim hayırlıysa olsun 🤲

Ben de 1 Nisan da çatlatma iğnesi oldum , test yapmadım adet öncesi belirtiler var ,normalde 19Nidan bat o güne kadar bekleyeceğim ondan önce belli olur mu bilemedim hayırlıysa olsun 🤲
14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapın 😊

14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapın 😊
Ben de ve eşimde sorun olmamasına rağmen olmuyor ve hep hayal kırıklığı ,belirtiler var tamam diyorum hoooppp kırmızı 😭 bir tane var çok şükür ama kardeş diye o da ağlamaya başladı beraber ağlıyoruz kuzumla :anne: inşallah olur 🤲

Ben de ve eşimde sorun olmamasına rağmen olmuyor ve hep hayal kırıklığı ,belirtiler var tamam diyorum hoooppp kırmızı 😭 bir tane var çok şükür ama kardeş diye o da ağlamaya başladı beraber ağlıyoruz kuzumla :anne: inşallah olur 🤲
Allahm isteyipte bakabilecek her anne babaya hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucakları boş kalmasn kimsenin

Bemde 4 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve benimde göğüs ucum acıyor ve büyüdü çok heycanlı

Back
X