Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlatma iğnesi ovitrelle miydi onda hcg hormonu olduğu için etkisi 8-10 günde geçiyo 12-14 gün sonrada test yapabilirsn demişti bnim doktormMerhaba kızlarrr 6 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 7 nisanda aşılama oldu bugün 5. Günüm göğüslerim yanıyor başları büyüdü ve el değmiyor aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya aynı durumu yaşayıp negatifi gören oldumu teşekkürler![]()
Umudunuzu niye kestiniz anlayamadım?Bugün 6. Gün dayanamayıp kan tahlili verdim 11.14 çıktı 7 gün sonra tekrar vericem ama ümidimi kestim
14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapınBen de 1 Nisan da çatlatma iğnesi oldum , test yapmadım adet öncesi belirtiler var ,normalde 19Nidan bat o güne kadar bekleyeceğim ondan önce belli olur mu bilemedim hayırlıysa olsun![]()
Daha öncede çatlatma iğnesinden sonra böyle bi değer çıkmıştı o yüzdenUmudunuzu niye kestiniz anlayamadım?
OvitrelleÇatlatma iğnesi ovitrelle miydi onda hcg hormonu olduğu için etkisi 8-10 günde geçiyo 12-14 gün sonrada test yapabilirsn demişti bnim doktorm
Çok erken daha bence bekleyin özellikle adeti bekleyin zaten gebelikmi adet öncesi belirtilermi daha iyi anlarsınızDaha öncede çatlatma iğnesinden sonra böyle bi değer çıkmıştı o yüzden![]()
Teşekkürler sizde dua edinÇok erken daha bence bekleyin özellikle adeti bekleyin zaten gebelikmi adet öncesi belirtilermi daha iyi anlarsınız
Ederim tabiTeşekkürler sizde dua edin![]()
Ben de ve eşimde sorun olmamasına rağmen olmuyor ve hep hayal kırıklığı ,belirtiler var tamam diyorum hoooppp kırmızı14. Günden sonra belli oluyor diyorlar ama yine de siz içinizden geleni yapın![]()
Allahm isteyipte bakabilecek her anne babaya hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucakları boş kalmasn kimseninBen de ve eşimde sorun olmamasına rağmen olmuyor ve hep hayal kırıklığı ,belirtiler var tamam diyorum hoooppp kırmızıbir tane var çok şükür ama kardeş diye o da ağlamaya başladı beraber ağlıyoruz kuzumla
inşallah olur
![]()
AminAllahm isteyipte bakabilecek her anne babaya hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kucakları boş kalmasn kimsenin
Bemde 4 nisanda çatlatma iğnesi oldum ve benimde göğüs ucum acıyor ve büyüdü çok heycanlıMerhaba kızlarrr 6 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum 7 nisanda aşılama oldu bugün 5. Günüm göğüslerim yanıyor başları büyüdü ve el değmiyor aynı durumu yaşayıp hamile kalan veya aynı durumu yaşayıp negatifi gören oldumu teşekkürler![]()
Ben 10 uncu günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı inşallah senin vardırKizlar benim ignenin 12.gunu cok cok silik bir hayalet cizgi var sizce igne etkisi mi
Aşılama mı yaptırmıştın sadece çatlatma iğnesi mi kullandınYine bana hüsranhasta oldum 1Nisan iğne günü offff ya offf
![]()