- 29 Ocak 2022
- 50
- 26
- 8
- 43
Klomen +çatlatma iğnesi .Her ay 2 yumurta oluyor en az büyüklüğü 20 oluyor ama olmuyor işteAşılama mı yaptırmıştın sadece çatlatma iğnesi mi kullandın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen +çatlatma iğnesi .Her ay 2 yumurta oluyor en az büyüklüğü 20 oluyor ama olmuyor işteAşılama mı yaptırmıştın sadece çatlatma iğnesi mi kullandın
Nasipten öte yol yok işte bize sabredip tevekkül etmek düşüyor allah yardımcımız olsunKlomen +çatlatma iğnesi .Her ay 2 yumurta oluyor en az büyüklüğü 20 oluyor ama olmuyor işteBu ay iğne oldum dediği günü değerlendirdik yok
![]()
Aynen öyle ,rabbim hakkımızda hep hayırlı olanı versin inşallahNasipten öte yol yok işte bize sabredip tevekkül etmek düşüyor allah yardımcımız olsun
Benimde negatif çıktı bugünBenim de bu ay negatif
Cok uzuldum ama hayirlisi ben artik dusunmicem zaten evliligimde sorunlarim var cocuk icin belki de erken. Allah istemiyorsa vardir bir bildigiBenimde negatif çıktı bugün![]()
Aynı düşüncedeyim rabbim vermiyosa vardır bildiği hayırlısı olsun inşallahCok uzuldum ama hayirlisi ben artik dusunmicem zaten evliligimde sorunlarim var cocuk icin belki de erken. Allah istemiyorsa vardir bir bildigi
Ağrı oldu geçti ama regl öncekikerden çok farklıydı koca koca parçalar düştü sizde de öyle mi olduHanımlar bir yardım edin ,ben 1 Nisan çatlatma iğnesi oldum ağrılı geçti , 16 Nisan da adet gördüm ama çok ağrım oldu pıhtılı gibi,bitmesine rağmen hâlâ ağrım var adet ağrısı gibi bellerimde ağrıyo .Ben iğneden diye düşünüyorum ,iğne olup benim gibi ağrı gören var mı ?
Evet , hala adet ağrım var acaba dedim iğne mi ağır geldiAğrı oldu geçti ama regl öncekikerden çok farklıydı koca koca parçalar düştü sizde de öyle mi oldu
Olabilir ama ağrın varsa doktora görün ihmal etme benim ağrılarım bitti reglimin 4. Günü bugünEvet , hala adet ağrım var acaba dedim iğne mi ağır geldi![]()
Yumurtlama gördüğüm aylar böyle yoğun kanamalı pıhtılı adet görüyorumAğrı oldu geçti ama regl öncekikerden çok farklıydı koca koca parçalar düştü sizde de öyle mi oldu
Aa senin regl bitti dimi, tabi bittikten sonra ağrı yumurtlama dönemi olduğu için olur inşallah doğal yolla olur hadi hayırlısıYumurtlama gördüğüm aylar böyle yoğun kanamalı pıhtılı adet görüyorum
Bence yumurtlama ile alakalı