Çatlatma iğnesi sonrası

Aşılama mı yaptırmıştın sadece çatlatma iğnesi mi kullandın
Klomen +çatlatma iğnesi .Her ay 2 yumurta oluyor en az büyüklüğü 20 oluyor ama olmuyor işte 😭Bu ay iğne oldum dediği günü değerlendirdik yok 😖😖😖
İkimizde de sorun yok amh değerlerim de iyiymiş tsh vs iyi ama olmuyo

Klomen +çatlatma iğnesi .Her ay 2 yumurta oluyor en az büyüklüğü 20 oluyor ama olmuyor işte 😭Bu ay iğne oldum dediği günü değerlendirdik yok 😖😖😖
Nasipten öte yol yok işte bize sabredip tevekkül etmek düşüyor allah yardımcımız olsun

Hanımlar bir yardım edin ,ben 1 Nisan çatlatma iğnesi oldum ağrılı geçti , 16 Nisan da adet gördüm ama çok ağrım oldu pıhtılı gibi,bitmesine rağmen hâlâ ağrım var adet ağrısı gibi bellerimde ağrıyo .Ben iğneden diye düşünüyorum ,iğne olup benim gibi ağrı gören var mı ?

Hanımlar bir yardım edin ,ben 1 Nisan çatlatma iğnesi oldum ağrılı geçti , 16 Nisan da adet gördüm ama çok ağrım oldu pıhtılı gibi,bitmesine rağmen hâlâ ağrım var adet ağrısı gibi bellerimde ağrıyo .Ben iğneden diye düşünüyorum ,iğne olup benim gibi ağrı gören var mı ?
Ağrı oldu geçti ama regl öncekikerden çok farklıydı koca koca parçalar düştü sizde de öyle mi oldu

Ağrı oldu geçti ama regl öncekikerden çok farklıydı koca koca parçalar düştü sizde de öyle mi oldu
Yumurtlama gördüğüm aylar böyle yoğun kanamalı pıhtılı adet görüyorum
Bence yumurtlama ile alakalı

Yumurtlama gördüğüm aylar böyle yoğun kanamalı pıhtılı adet görüyorum
Bence yumurtlama ile alakalı
Aa senin regl bitti dimi, tabi bittikten sonra ağrı yumurtlama dönemi olduğu için olur inşallah doğal yolla olur hadi hayırlısı

Back
X