- 30 Mart 2022
- 6.608
- 4.256
- 123
- Konu Sahibi semanur Demir
İşte beni en çok yoran şey çevre baskısı. Sen en iyisini yapmışsın. Bu ay femara kullandım Bilmiyorum olur ya da olmaz.. ilk denemem.Evet bende öyleyim hatta eşime yalvar yakar hastaneye gidelim belki olur belki kimyasal olur erken davranız belki o olur şu olur diyip diyip adamıda stres ediyorum ama artık herşeyinde bi sınırı olmalı bende çok üsteledim ben elimden geleni yaptım eşimde aynı şekilde artık Allah’ın bir bildiği var diyip kendimi teselli edeceğim bugün aileme ve kayınvalidem gile de söyledim hiçkimse birdaha bana regl oldun mu bebek var mı yok mu bile demeyin dedim istiyoruz hatta çok istiyoruz veren Allah alan Allah dedim ve herkesin ağzını kapattım kafamı ve vücudumu eşimi düşünüyorum elbet bir gün olacak Allah nasip ederse gerçekten dinlenmek gerekiyor etrafımda o kadar arkadaş akraba bu şekilde hamile kaldı inanıyorum inşllah bizde bu şekilde gebe kalacağız sende at kafandan ya yazık günah kendimizi yıpratıyoruz bi kaç ay bunu denemeliyiz bence
Eğer Rabbim nasip ederse dünyalar benim olur ama etmezse zamanı değilmiş deyip bekleyeceğim artık napalım.