Çatlatma iğnesi sonrasıı

ylmzftm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2022
61
13
3
26
Merhaba. Klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. 5.günüm. Gebelik testim pozitif bu iğne etkisinden midir? Cevaplayan olursa çok mutlu olurum…

Merhaba. Klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. 5.günüm. Gebelik testim pozitif bu iğne etkisinden midir? Cevaplayan olursa çok mutlu olurum…
İğne etkisidir şuan test için çok erken iğne günü hariç 12. 13.gün test yapsan daha doğru sonuç alırsın

Merhabalar aynı süreci bende yaşıyorum 9. Günüm beta hcg 6.28 di 11. Gün 2 ye düştü doktoruma sorduğumda 16 . Günde test yapmamı söyledi sizde öyle yapın ilacın etkisiyle pozitiflik olabiliyormuş.

Merhabalar aynı süreci bende yaşıyorum 9. Günüm beta hcg 6.28 di 11. Gün 2 ye düştü doktoruma sorduğumda 16 . Günde test yapmamı söyledi sizde öyle yapın ilacın etkisiyle pozitiflik olabiliyormuş.
Bende su an ayni durumdayim duse duse 1.73 oldu bugun 13.gun.sizin tekrar yukseldimi

Femara kullandım ve 17 Mayıs'ta ovitrelle iğnesini vurundum. 28 Mayıs'ta evde eczaneden aldığım testi yaptım ama çok farklı çıktı çizginin biri net digeri yan çıktı anlamadım ama galiba geçersiz. 1 haftadır ağrı ve ara ara kamplarım oluyor. Adet günüm 3 Haziran. Korkuyorum daha önce 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Ve 24 Mayıs'ta ağrılarım çok olunca hastaneye gittim. Beta HCG baktılar normalde 0.2 çıkardı bu kez 2.32 çıktı .

Sen naptin sonuc ne oldu

Merhabalar aynı tarihte vuruulmuşuz iğneyi 14 mayısta bende vuruldum normalde 28 mayısta regl olmamız gerekmiyor mu sizin regliniz kaç gün geçti

Yeniden merhaba. Çatlatma iğnesini vurulalı 14 gün oldu. 2 gündür kaset test yapıyorum idrarda negatif çıkıyo. Adetime de 5 gün var. 2-3 gündür yine kasık ağrılarım çok oluyo akıntım aşırı var. Akıntım iğne olduğumdan beri var gerçi. Negatif çıkması gebelik olmadığı anlamına mı geliyo? Pozitife dönebilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…