Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne etkisidir şuan test için çok erken iğne günü hariç 12. 13.gün test yapsan daha doğru sonuç alırsınMerhaba. Klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. 5.günüm. Gebelik testim pozitif bu iğne etkisinden midir? Cevaplayan olursa çok mutlu olurum…
14 gün varevet etkisindendir. Regle ne kadar var
Teşekkür ederimİğne etkisidir şuan test için çok erken iğne günü hariç 12. 13.gün test yapsan daha doğru sonuç alırsın
çok çok erken. Arkadaşında dediği gibi net sonuç için iğnenin 14. gününü bekleyin14 gün var
Merhabalar aynı süreci bende yaşıyorum 9. Günüm beta hcg 6.28 di 11. Gün 2 ye düştü doktoruma sorduğumda 16 . Günde test yapmamı söyledi sizde öyle yapın ilacın etkisiyle pozitiflik olabiliyormuş.Merhaba. Klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. 5.günüm. Gebelik testim pozitif bu iğne etkisinden midir? Cevaplayan olursa çok mutlu olurum…
Bende su an ayni durumdayim duse duse 1.73 oldu bugun 13.gun.sizin tekrar yukseldimiMerhabalar aynı süreci bende yaşıyorum 9. Günüm beta hcg 6.28 di 11. Gün 2 ye düştü doktoruma sorduğumda 16 . Günde test yapmamı söyledi sizde öyle yapın ilacın etkisiyle pozitiflik olabiliyormuş.
Şuan 15. Gün bakmaya korkuyorum teste regl de olmadım henüzBende su an ayni durumdayim duse duse 1.73 oldu bugun 13.gun.sizin tekrar yukseldimi
Canim ne durumdasin sen de 14 matista mi vurundun biz gibiŞuan 15. Gün bakmaya korkuyorum teste regl de olmadım henüz![]()
Merhabalar aynı süreci bende yaşıyorum 9. Günüm beta hcg 6.28 di 11. Gün 2 ye düştü doktoruma sorduğumda 16 . Günde test yapmamı söyledi sizde öyle yapın ilacın
Sen naptin sonuc ne olduFemara kullandım ve 17 Mayıs'ta ovitrelle iğnesini vurundum. 28 Mayıs'ta evde eczaneden aldığım testi yaptım ama çok farklı çıktı çizginin biri net digeri yan çıktı anlamadım ama galiba geçersiz. 1 haftadır ağrı ve ara ara kamplarım oluyor. Adet günüm 3 Haziran. Korkuyorum daha önce 2 defa kimyasal gebelik geçirdim. Ve 24 Mayıs'ta ağrılarım çok olunca hastaneye gittim. Beta HCG baktılar normalde 0.2 çıkardı bu kez 2.32 çıktı .
Bekliyorum ama hala sol kasigima kramplar devam ediyorSen naptin sonuc ne oldu
Sen benden sonra vuruldun.ben 14 mayista vuruldum artik testte cizgi bile yok regl bekliyorum.belim agriyo hep benimde igneden sonra hic gecmediBekliyorum ama hala sol kasigima kramplar devam ediyor
Merhaba sonuç aldın mı ne durumdasınMerhaba. Klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. 5.günüm. Gebelik testim pozitif bu iğne etkisinden midir? Cevaplayan olursa çok mutlu olurum…