Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor iğne etkisi geçmiş çizgi silinmiş sonra tekrar belirmiş bence kesinlikle hamilesin ama yarın kan testi ile teyit ettirmelisinKızlarrrr yok mu kimse
Ay inşallah yarın tekrar test yapıp kan testi vericem inşallah. Peki bundan sonra adet olma olasılığım var mı sizce bazıları 14 bazıları 18. Gün falan adet olmuşyaCanım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor iğne etkisi geçmiş çizgi silinmiş sonra tekrar belirmiş bence kesinlikle hamilesin ama yarın kan testi ile teyit ettirmelisin![]()
Merhaba progesteron kullanmış mıydınızAy inşallah yarın tekrar test yapıp kan testi vericem inşallah. Peki bundan sonra adet olma olasılığım var mı sizce bazıları 14 bazıları 18. Gün falan adet olmuşya
Şuan adet olmayı at canım kafandan. Ne düşünürsen onu çağırırsın o yüzden başkalarının yaşadığı durumları kendine yormaAy inşallah yarın tekrar test yapıp kan testi vericem inşallah. Peki bundan sonra adet olma olasılığım var mı sizce bazıları 14 bazıları 18. Gün falan adet olmuşya
Tamam edeceğim İnşallah kan vereyim yarınŞuan adet olmayı at canım kafandan. Ne düşünürsen onu çağırırsın o yüzden başkalarının yaşadığı durumları kendine yormatestin gördüğüm kadarıyla silinmiş yani iğne etkisi gitmiş ve tekrar pozitif olmuş şuan buna odaklan. Yarın test verip bizi de haberdar et lütfen
![]()
Hayır o ne oluyor acaba. Doktor bana femara ile birlikte folik asit şeker ilacı ve d3k2 takviyesi vermiştiMerhaba progesteron kullanmış mıydınız
Rica ederim ne demekTamam edeceğim İnşallah kan vereyim yarınçok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için
![]()
Rahmi destekleyici doğal hormon, bana onu vermişti kullandım bazı belirtirler yaşıyorum da onun için soracaktımHayır o ne oluyor acaba. Doktor bana femara ile birlikte folik asit şeker ilacı ve d3k2 takviyesi vermişti
Hmm onu bilmiyorum sizde mi çatlatma iğnesi vuruldunuz pekiRahmi destekleyici doğal hormon, bana onu vermişti kullandım bazı belirtirler yaşıyorum da onun için soracaktım![]()
Amin inşallah dua edinRica ederim ne demekgüzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla
![]()
Evet ilk kez vuruldum bu ayHmm onu bilmiyorum sizde mi çatlatma iğnesi vuruldunuz peki
Bu mübarek günlerin hürmetine hem size hem kendime hemde bu süreci yaşayan herkese çok dua ettimAmin inşallah dua edin![]()
Verdin 114 geldi sonucum iyi mi sizceBu mübarek günlerin hürmetine hem size hem kendime hemde bu süreci yaşayan herkese çok dua ettimnaptınız peki kan verdiniz mi
![]()
Verdin 114 geldi sonucum iyi mi sizce pazartesi tekrar vericem inşallah değer yükselir sağlıklı ilerler
Benim kan değerim 114 geldi inşallah sağlıklı ilerler Rabbim size de nasip etsin isteyen herkesle beraber İnşallahEvet ilk kez vuruldum bu ay
Hadi gözün aydın hamilesin.pazartesu günü aynı yerde verVerdin 114 geldi sonucum iyi mi sizce
Tabiki iyi daha çok yeni bir gebelik iki günde bir test vererek yükselişi takip etmen gerekecekVerdin 114 geldi sonucum iyi mi sizce
İnşallah hayırlısıyla artar çok teşekkür ederimTabiki iyi daha çok yeni bir gebelik iki günde bir test vererek yükselişi takip etmen gerekecektebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah
![]()