• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi test sonucu bakar mısınız

berna4200

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
13
Kızlar selam. Çatlatma iğnesinden sonraki sonuçları paylaşıyorum yorumlayabilir misiniz

Eklentiler

• 76F1D078-DEF3-414F-BA4D-C9F78AB55518.webp
    76F1D078-DEF3-414F-BA4D-C9F78AB55518.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 49
Canım hayırlı olsun gebelik var gibi gözüküyor iğne etkisi geçmiş çizgi silinmiş sonra tekrar belirmiş bence kesinlikle hamilesin ama yarın kan testi ile teyit ettirmelisin 🥳
Ay inşallah yarın tekrar test yapıp kan testi vericem inşallah. Peki bundan sonra adet olma olasılığım var mı sizce bazıları 14 bazıları 18. Gün falan adet olmuşya

Ay inşallah yarın tekrar test yapıp kan testi vericem inşallah. Peki bundan sonra adet olma olasılığım var mı sizce bazıları 14 bazıları 18. Gün falan adet olmuşya
Merhaba progesteron kullanmış mıydınız

Şuan adet olmayı at canım kafandan. Ne düşünürsen onu çağırırsın o yüzden başkalarının yaşadığı durumları kendine yorma 🌼 testin gördüğüm kadarıyla silinmiş yani iğne etkisi gitmiş ve tekrar pozitif olmuş şuan buna odaklan. Yarın test verip bizi de haberdar et lütfen ☺️

Şuan adet olmayı at canım kafandan. Ne düşünürsen onu çağırırsın o yüzden başkalarının yaşadığı durumları kendine yorma 🌼 testin gördüğüm kadarıyla silinmiş yani iğne etkisi gitmiş ve tekrar pozitif olmuş şuan buna odaklan. Yarın test verip bizi de haberdar et lütfen ☺️
Tamam edeceğim İnşallah kan vereyim yarın🥰 çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için☺️

Hayır o ne oluyor acaba. Doktor bana femara ile birlikte folik asit şeker ilacı ve d3k2 takviyesi vermişti
Rahmi destekleyici doğal hormon, bana onu vermişti kullandım bazı belirtirler yaşıyorum da onun için soracaktım 🙃

Tabiki iyi daha çok yeni bir gebelik iki günde bir test vererek yükselişi takip etmen gerekecek🥳tebrik ederim sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşAllah 🤲❤️
İnşallah hayırlısıyla artar çok teşekkür ederim🥰 bir de şeyi merak ediyorum (ilk gebelik heyecanı😂) tahmini olarak kaç haftalık bilebiliyor muyuzki

Back
X