• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

Yok canım tedavım hsg cekımı sonrası basladı oncesındede klomen tedavısı bursuru takvıye vs kullandım ama hıcbırı yukarı cıkmamıs ıste spermlerın rahım agzım tıkalı tuplerım acıkmıs doktorum rahım azgınıda actı ıste dun catlatma ıgnemı vuruldum bugun aksam ılıskı olacak sonrası beklemek ama bugun 27 saat oldu çatlatma ıgnesı vurulalı herhangı bır agrım sızım yok
Anladım canım çok geçmiş olsun 24ve 36 saat de çatlama oluyor genelde hayırlısı olsun hakkında inşallah

Merhaba kızlar 1 aralıkda da 6 günlük gonalf +5 gün letu kullandım muayeneye gittiğimde çatlayan yumurtalarım vardı pcos var bende bir sonra ki gidişimde 18mm ve 22. Mm yumurtalarım vardı 12 Aralık akşam çatlatma iğnesi (ovitrelle)yaptım yaptığımdan beri yumurtlama testim koyu çıkıyor 36. Saati değerlendirdik bekliyorum bakalım 3.günüm bugün benim gibi var mı çatlatma iğnesiyle hamile Kalan acaba 1.5 senedir evliyim 3 aydır tedavi görüyorum sonuç alamadım dua eder misiniz 🙏🏻🌺
Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saati değerlendirdik ve ertesi gününü 17-18 cm yumurtam büyümüştü adetime 4 gün var sanırım regl oluyorum olmadı bu ay ama yumurta büyütmek için sağlıklı beslenmek de önemli avakado yumurta ve bol su içiyordum bakalım 2. Gidişimde doktorum bu defa nasıl bir tedavi uygulayacak 1 buçuk yıldır evliyim bu arada 7 aydır düşünüyoruz 2. Kez iğne derse 12. Ve 36 saati değerlendirmeyi düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptırdım 36 saati değerlendirdik ve ertesi gününü 17-18 cm yumurtam büyümüştü adetime 4 gün var sanırım regl oluyorum olmadı bu ay ama yumurta büyütmek için sağlıklı beslenmek de önemli avakado yumurta ve bol su içiyordum bakalım 2. Gidişimde doktorum bu defa nasıl bir tedavi uygulayacak 1 buçuk yıldır evliyim bu arada 7 aydır düşünüyoruz 2. Kez iğne derse 12. Ve 36 saati değerlendirmeyi düşünüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)
bende 1.5 yıldır evliyim 2.denememdi ama maalesef yine olmadı 22-18 mm yumurtalarım vardı dün regl oldum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Evet ben de letu + çatlatma iğnesi kullandım, 22 aralıkta yaptırdım iğneyi, adetim 7 ocak, regli olacak gibi hissediyorum ama Allahtan ümit kesilmez :(
İlk denemeniz mi . Korkmayın burda hep şey okudum gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır diye İnşallah gebesinizdir 🤲

İlk denemeniz mi . Korkmayın burda hep şey okudum gebelik belirtileri regl belirtileri aynıdır diye İnşallah gebesinizdir 🤲
2. denemem ama ilk denememde hiç yumurtam büyümemişti, yumurtamın yeterli boyutta olduğu ilk denemem, amin inşaAllah dediğiniz gibi olur 🙏🏻

Kızlar ben test aldım, illa sabah idrarıyla mı bakılmalı?

Teşekkür ederimm🙏🏻
Rica ederim. Ben de çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmişti idrar testi yaptım sabah ama pek bir şey göremedim. 17. Gün oldu hâlâ adet olmayınca sağlık ocağına kan verdim 3.1 çıktı beta. Geç döllenme olabilir diye ümitlenmiştim ama ertesi günü regl oldum. Muhtemelen kimyasal oldu. Bu ay da kist oluştuğu için ilaç vermedi doktor kendiniz deneyin dedi.
İnşallah sizin güzel sonuçlarınız olur 🌸 bu kaçıncı denemeniz acaba

Rica ederim. Ben de çatlatma iğnesinin üzerinden 14 gün geçmişti idrar testi yaptım sabah ama pek bir şey göremedim. 17. Gün oldu hâlâ adet olmayınca sağlık ocağına kan verdim 3.1 çıktı beta. Geç döllenme olabilir diye ümitlenmiştim ama ertesi günü regl oldum. Muhtemelen kimyasal oldu. Bu ay da kist oluştuğu için ilaç vermedi doktor kendiniz deneyin dedi.
İnşallah sizin güzel sonuçlarınız olur 🌸 bu kaçıncı denemeniz acaba
İkinci denemem, ama ilk denemem de benim de yumurtalarım da hiç büyüme olmadı o sebeple çatlatma iğnesi bile vurulmadım, bu sefer de 2 adet yumurtam büyüdü, bakalım hayırlısıyla inşaAllah olumlu sonuçlar alırım🙏🏻 sizin de umarım en yakın zamanda kolaylıkla güzel haberlerinizi alırız🙏🏻

İkinci denemem, ama ilk denemem de benim de yumurtalarım da hiç büyüme olmadı o sebeple çatlatma iğnesi bile vurulmadım, bu sefer de 2 adet yumurtam büyüdü, bakalım hayırlısıyla inşaAllah olumlu sonuçlar alırım🙏🏻 sizin de umarım en yakın zamanda kolaylıkla güzel haberlerinizi alırız🙏🏻
İnşallah 🌸🌸
Sizin de aynı şekilde güzel haberlerinizi alırız 🌸

Back
X