Gebeliğe Hazırlık Çatlatma ignesi testim sonuç

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aaaaay

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2021
123
27
18
23ekim akşam onda olmuştum sizce gebelik varmı bugunlerde böle çıkan oldumu

Eklentiler

• IMG_20211105_130822.webp
    IMG_20211105_130822.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20211105_122403.webp
    IMG_20211105_122403.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 39
23ekim akşam onda olmuştum sizce gebelik varmı bugunlerde böle çıkan oldumu
Bence gebelik var kan testi de yaptırın saglıkla kucagınıza alın yaptırmadım nasıl bilmiyorum ama testiniz pozitif cıkmıs

12 günde catlatma iğnesinin etkisi geciyo demısler cogu yerde kan verin 🥰

Ben iğne gününü saymazsak 13. Günde test yapmıştım silik çizgi görünce kan verdim 24 çıktı değerim hamileymişim :) 13. Güme çok çok yüksek ihtimal kalmıyor iğne etkisi. Bir test daha yapın bugün koyulaşma var mı bakın. Adet olacakmış gibi hissetmek gebelik belirtisi de oluyor zten

Bugun yapmadım canım ağrım var adet olcam sanki bileemedim 9bu beklyiycem
Canim adet ve hamilelik belirtisi çok benzer daha önce bir kaybım var adet olcam derken ağrılardan hamile olduğumu öğrenmiştim neden olmasın seninde ben şuanda aynı ağrıları yaşıyorum ama negatif çıkıyor anlamadim

Ben iğne gününü saymazsak 13. Günde test yapmıştım silik çizgi görünce kan verdim 24 çıktı değerim hamileymişim :) 13. Güme çok çok yüksek ihtimal kalmıyor iğne etkisi. Bir test daha yapın bugün koyulaşma var mı bakın. Adet olacakmış gibi hissetmek gebelik belirtisi de oluyor zten
Canım tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah 🤭 Benim de çok ağrım var iğneden 36 saat sonraki ilişkiden beri hala daha geçmedi ilk gebeligimide böyle anlamıştım ama o zaman sadece klomen kullanmıştım bu kez ovitrellede vuruldum bilemiyorum iğne gününü saymazsak 14.gün bugün ve yine negatif sizce olma ihtimali varmı

Back
X