Çatlatma iğnesi tutmaması kilo ile alakası olabilir mi ?

Aysegl34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
126
10
28
27
Çatlatma iğnesinin 7.günü bugüne kadar hep test yaptım poztifti bu gün de çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi bu kadar kısa sürede geçiyor mu
Birde kilo ile alakası var mı çatlatma iğnesinin diyetisyen bana bir sürü laf söyledi yaptirsanda tutmaz zaten diye o yüzden çok üzülüyorum çok strese giriyorum sizce kilo etkiler mi

Çatlatma iğnesinin 7.günü bugüne kadar hep test yaptım poztifti bu gün de çok silik çizgi çıktı iğnenin etkisi bu kadar kısa sürede geçiyor mu
Birde kilo ile alakası var mı çatlatma iğnesinin diyetisyen bana bir sürü laf söyledi yaptirsanda tutmaz zaten diye o yüzden çok üzülüyorum çok strese giriyorum sizce kilo etkiler mi
Çatlatma iğnesi tutmaması ile ne kastettiğinizi tam anlamadım ama yumurtalarınız çatlamadıysa yumurtalarınız dirençli olabilir eğer yumurtalarınız çatladı ve tutmadıysa da bunun bir sürü sebebi olabilir sadece kilo değil yumurtalarınız kalitesiz olabilir ya da eşinizden gelen sperm kalitesiz olabilir. Sadece kilodan kaynaklanmaz ama kilonun olması yumurta kalitesini ve döllenme yeteneğini etkiler tabi ama kesin tutmaz diye de bir şey yok benim de ilk vurulduğum zaman olmadı 160 boyunda 52 kiloydum gayet zayıftım 2.sinde oldu

Benim 14. Günüm, 10. Gününden beri testlerde silik çizgi çıkıyor. Koyulaşma da yok, iğne etkisi diye düşünüyorum. Her insanda vücuttan atışma süresi değişiyordur. 🤦 lütfen adetinizin geçmesini bekleyin 🤗
Kendim bekleyemedim ama, halim ortada. Ne varlığı belli yen yokluğu 🤦
Sağlıklı besleniyorsanız, aşırı kilolu değilseniz çok önemi yok aslında. Eski zamanlarda kadınlar hep tombiktoymuş.

Back
X