- 19 Aralık 2023
- 1.691
- 958
- 43
- Konu Sahibi nergiscicegi6
Kızlar selam. 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. İki gündür aşırı akıntım var yumurta beyazı gibi. Tekrar mı yumurtladım yoksa iğne etkisi midir? Forumda aradım ama bu konuda yazan görmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 11.günümdeyim akıntılarım yeni artmaya başladı. İğneden değildir test yaptım negatif. Göğüslerimin üstü hassas yürürken acıyor bu belirti midir bilemedim.Kızlar selam. 31 mayısta çatlatma iğnesi oldum. İki gündür aşırı akıntım var yumurta beyazı gibi. Tekrar mı yumurtladım yoksa iğne etkisi midir? Forumda aradım ama bu konuda yazan görmedim.
Bu belirti olabilir. Göğüs hassasiyeti oluyormuş çünkübende 11.günümdeyim akıntılarım yeni artmaya başladı. İğneden değildir test yaptım negatif. Göğüslerimin üstü hassas yürürken acıyor bu belirti midir bilemedim.
İğne dahil 11.gün mü?bende 11.günümdeyim akıntılarım yeni artmaya başladı. İğneden değildir test yaptım negatif. Göğüslerimin üstü hassas yürürken acıyor bu belirti midir bilemedim.
Genelde regl gecikmesinden sonraki belirtilermiş ama testte negatif görünce belirtiye yoramadımBu belirti olabilir. Göğüs hassasiyeti oluyormuş çünkü
Evet iğne vurulduğum günü de saydım . Sayılmıyorsa 10.gün oluyor siz sayıyor musunuzİğne dahil 11.gün mü?
İdrar testine hemen yansıması zor amaGenelde regl gecikmesinden sonraki belirtilermiş ama testte negatif görünce belirtiye yoramadım![]()
15.güne kadar test yapmaya devam :)Doktorum iğneden sonra 14gün sonra test yap dedi ama ben dayanamadımİdrar testine hemen yansıması zor ama
Ben de sayıyorumEvet iğne vurulduğum günü de saydım . Sayılmıyorsa 10.gün oluyor siz sayıyor musunuz
Dayanmak imkansız ben de ilk testimi bugün yaptım 8.günüm daha15.güne kadar test yapmaya devam :)Doktorum iğneden sonra 14gün sonra test yap dedi ama ben dayanamadım
Ben de sayıyorum![]()
Günler geçmiyor sonlara yaklaştıkça daha da zorlaştıDayanmak imkansız ben de ilk testimi bugün yaptım 8.günüm daha![]()
inşallah hamileyizdir:)Ben de sayıyorum![]()
Evet beklemek çok sinir bozucu gerçektenGünler geçmiyor sonlara yaklaştıkça daha da zorlaştı![]()
Pozitif mi çıktı :)Dayanmak imkansız ben de ilk testimi bugün yaptım 8.günüm daha![]()
Benimde 2.iğnem diğerinde 15.gün kan testi vermiştim. Bende neden çabuk geçti acabaEvet beklemek çok sinir bozucu gerçektenben geçen iğne olduğumda 11.gün bile pozitif çıkmıştım etki hemen geçmemişti
![]()
EvetPozitif mi çıktı :)
Bünyeden bünyeye fark ediyor galiba. Bol da su içtim ama 10 güne kadar normaldir böyle olması zatenBenimde 2.iğnem diğerinde 15.gün kan testi vermiştim. Bende neden çabuk geçti acaba![]()