Çatlatma iğnesi ve beta HCG

notdefterim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
20
6
1
28
Selamlar,
Bugün beta HCG sonucum 63.56 çıktı. 14 Mayısta çatlatma iğnesi olmuştum. Acaba iğne etkisi mi yoksa sonuç gerçekten pozitif mi yardımcı olur musunuz?

Çok bir bilgim yok ama okuduklarımdan yola çıkarak 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar 14. Gün kan vermeyi öneriyorlar. Bence daha düşük çıkardı iğne etkisi olsa

Çok bir bilgim yok ama okuduklarımdan yola çıkarak 12. Gün etkisi geçiyor diyorlar 14. Gün kan vermeyi öneriyorlar. Bence daha düşük çıkardı iğne etkisi olsa
Ben de hep öyle okudum. 14. günü bekleyemedim belirtilerim net olunca. Negatifse de belli olur ona göre umutlanmam diyerek test verdim. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim inşallah.. Teşekkür ederim

Selamlar,
Bugün beta HCG sonucum 63.56 çıktı. 14 Mayısta çatlatma iğnesi olmuştum. Acaba iğne etkisi mi yoksa sonuç gerçekten pozitif mi yardımcı olur musunuz?
Maşallah canım hayırlı olsun belirtilerin varmıydı bende 16 mayıs akşam iğne oldum bugün 10.gündü ve testler negatif bu arada iğne etkisi nezaman geçecek diye takipte ettim 9.günde negatifleşti bugün de negatifti burdan dönmez artık sanırım bir de hiç belirtim yok 😔

Maşallah canım hayırlı olsun belirtilerin varmıydı bende 16 mayıs akşam iğne oldum bugün 10.gündü ve testler negatif bu arada iğne etkisi nezaman geçecek diye takipte ettim 9.günde negatifleşti bugün de negatifti burdan dönmez artık sanırım bir de hiç belirtim yok 😔
Ya canım ben o testten sonra cuma kan verdim ama negatif çıktı şimdi iğneden sonra 16 gündeyim pozitife dönme ihtimali varmı regl olmadım daha

Ya canım ben o testten sonra cuma kan verdim ama negatif çıktı şimdi iğneden sonra 16 gündeyim pozitife dönme ihtimali varmı regl olmadım daha
Belli olmaz tabi canım ama kendimden bile umutsuzum bugün 10.gün negatif bence olsa çıkardı silikte olsa kendim için diyorum peki tekrar evde test yaptınız mı

Yumurtlamadan 3-4 gün sonra belirtilerim başladı. Kasık ağrısı, akıntı, kaşıntı vardı ama ben hep enfeksiyon diye düşündüm. Aynı tedaviyi 3 aydır uyguluyor doktor. Bu ay da olmaz zannettim negatif olur diye düşündüm hep. Bir de aşırı şişkinliğim vardı. Bugün adete iki gün kala kasık ağrım artınca bari negatif olduğunu göreyim de emin olayım yoksa diyerek kan vermeye gittim. Evde yapılan testlere karşı fobi oluştu bende birkaç ayda :( o yüzden hiç test yapmadım

Ne kadar suredir iğne oluyorsunuz

Selamlar,
Merhaba
Bence hamilesiniz ilaç etkisi geçmiştir diye düşünüyorum🙏
Bende 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum bakalım 1-2 güne bende kan vericem🌸

Merhaba
Bence hamilesiniz ilaç etkisi geçmiştir diye düşünüyorum🙏
Bende 16 mayısta çatlatma iğnesi oldum bakalım 1-2 güne bende kan vericem🌸
Doktor beta değerimin biraz düşük olduğunu söyledi. Ara ara kahverengi lekelenmem var bugün. Belki tutunamamış olabilir yarın adete döner günün gelmediği için bugün tekrar Beta ver muayene için de biraz bekle dedi. Canım çok sıkıldı :(

İğneyi vurduktan 36sonra ilişki okur çocuk tutunsa bile daha idrara geçmemiştir sen yinede umudunu kaybetme tez vakitte güzel haber verirsin inşallah

İğneyi vurduktan 36sonra ilişki okur çocuk tutunsa bile daha idrara geçmemiştir sen yinede umudunu kaybetme tez vakitte güzel haber verirsin inşallah
Canım çok teşekkür ederim evet bazen öyle düşünüyorum iğneyi cuma akşam 10 da yaptırmıştım ilişki cumartesi ve pazar oldu pazar günkü tutsa diyelim 36.saat bugün daha 9.gün olmuş olur haklısın inşallah öyledir ama hiç belirtim olmaması normal mi geçen aylarda kasık ağrım olurdu Ateş basması olurdu ama negatif çıkardı hatta sivilce çıkar her ay bir iki tane yüzümde bu ay o da olmadı sadece göğüs ağrım var o da her ay olan birşey

Back
X