Çatlatma iğnesi ve beta HCG

Doktor beta değerimin biraz düşük olduğunu söyledi. Ara ara kahverengi lekelenmem var bugün. Belki tutunamamış olabilir yarın adete döner günün gelmediği için bugün tekrar Beta ver muayene için de biraz bekle dedi. Canım çok sıkıldı :(
Öyle mi üzüldüm ama beta değeriniz bana düşük gelmedi. Daha regli gününüz bile gelmemiş. Arkadaşın regli bir gün gecikmesi ile kan verdi beta 50 çıktı şu an iyi gidiyor. Lekelenme riskli ama tabii. Tutunma lekelenmesi de olabilir kimyasal gebelikte olabilir. Umarım herşey yolunda gider biraz birkaç günü dinlenerek geçirin 🙏

Öyle mi üzüldüm ama beta değeriniz bana düşük gelmedi. Daha regli gününüz bile gelmemiş. Arkadaşın regli bir gün gecikmesi ile kan verdi beta 50 çıktı şu an iyi gidiyor. Lekelenme riskli ama tabii. Tutunma lekelenmesi de olabilir kimyasal gebelikte olabilir. Umarım herşey yolunda gider biraz birkaç günü dinlenerek geçirin 🙏
48 saat geçmeden tekrar beta vermek nasıl olur bilemedim. 24 saat geçti henüz ama doktor öyle söyledi diye bugün de vereceğim. İnşallah 🤲🏻 Teşekkür ederim..

1500 değeri goresiye risk vardır ama içini ferah tut gayet güzel bence ona odaklan yıllardır o değeri görmek için canımı verirdim☺️
Ben de çok uzun olmasa da 1.5 yıl bekledim. Temkinli davranmaya çalışsam da heyecanımı zor bastırıyorum. Rabbim size de en hayırlısından gönlünüzdekini nasip eylesin. Ben bu süreçte aldığım duaların çok etkisini hissediyorum. Önceki aylara göre yaptığım farklı bişey yoktu çünkü.

48 saat geçmeden tekrar beta vermek nasıl olur bilemedim. 24 saat geçti henüz ama doktor öyle söyledi diye bugün de vereceğim. İnşallah 🤲🏻 Teşekkür ederim

48 saat geçmeden tekrar beta vermek nasıl olur bilemedim. 24 saat geçti henüz ama doktor öyle söyledi diye bugün de vereceğim. İnşallah 🤲🏻 Teşekkür ederim..
Kan verdiniz mi beta kaç çıktı 🙏

Öyle mi çok sevindim hep böyle devam eder umarım🙏 erken gebelik testini ne zaman yapmıştınız. Bugün 11. Gün öğlen yaptım negatif çıktı, şimdi tekrar denedim çok silik çizgi çıktı
Evde hiç test yapmadım 12. gün direkt kan verdim. İnşallah sizin de pozitiftir bence bi kan verin daha net sonuç alırsınız 🌷

Back
X