merhaba, bende nisan 14 de çatlatma iğnesi vuruldum. bekleme süresi çok fena. insan çok merak ediyor. benim henüz ilk denemem. ilk cocuguma evlendıkten bir ay sonra hamıle kalmıstım. sonra lazer epilasyona gittim alexander denen bir makina varmıs. Kesinlikle genıtal bölge için onu kullanmayın. Fazla ısı verdikleri için yumurtalıklarım zarar görmüş. sonra karnımdan 8 iğne vuruldum. 32 yasındayım. benım yasıma göre hormon testinde çıkan fsh degeri 4 ya da 5 olması gerekırken 8,8 çıkıyor. doktorum bu yuzden bu yontemı denememı ıstedı. eger hamıle kalabılırsem ıkız olma olasılıgı yuksek. ınternette cok arastırdım bu konuyla ılgılı dogru duzgun bılgı bulamadım. Bu yuzden asamaları ve yasadıklarımı aşılama yöntemıyle ılk kez tanısanlara anlatıcam. ayın 28 ınde test yaptırıcam sonucu haber verırım.
çatlatma iğnesinden sonra ilk ve sonrakı gün bel ve kasık agrısı çok oldu bende. suan 4 gun oldu ama ıkı gundur ıyıyım. arada kasıkta hafıf bir agrı oluyor ama hemen gecıyor. ılk gunlerde olusan yumurtaları ıcınızde top varmıs gibi hissediyorsunuz ve sonra sankı sonmus gibi rahatsızlık vermiyor.bu arada akıntım falan yok. hamılelık belirtileri için henuz erken oldugunu bılıyorum ama göğüslerde hassasiyet var. Büyük ihtimalle ignenin etkısıdır dıye dusunuyorum. arada dınlenme ve uyuma ıhtıyacı hıssedıyorsunuz. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.