Çatlatma iğnesi ve hamilelik

drcyldrm5369

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
16
7
1
32
Kızlar ben 4 nisan salı günü ovitrella yaptım 24 saat sonra ilişki oldu bu gün (15 nisan) bthcg yaptırdım 8.4 çıktı sizce hamilemiyim ve polikistik over var bende
Bu gibi durumla karşılaşan oldumu

Yok özel laboratuvar da yaptırdım testi ordakiler test için erken olduğunu söylediler
Doğru demişler 15 gün geçmesi gerekiyor iğnenin etkisi de olabiliyor . 2 gün sonra yine yaptır kesinlessin sonra da doktora git bi baksın ne olur ne olmaz .

Kızlar ben 4 nisan salı günü ovitrella yaptım 24 saat sonra ilişki oldu bu gün (15 nisan) bthcg yaptırdım 8.4 çıktı sizce hamilemiyim ve polikistik over var bende
Bu gibi durumla karşılaşan oldumu
Ovitrelle iğneden sonraki 15. Gun çıkar en erken kanda cnm

UOTE="Cilekli sakiz, post: 50997330, member: 393510"]Doğru demişler 15 gün geçmesi gerekiyor iğnenin etkisi de olabiliyor . 2 gün sonra yine yaptır kesinlessin sonra da doktora git bi baksın ne olur ne olmaz .[/QUOTE]
İğnenin etkisi sanırım

Amin herkes yasasın bu duyguyu ,kimsenin kucağı boş kalmasın ,aratmasın Allah`im.Bende 2 ay klomen ,2 ay gonal f vs kullandım ama olmadı ,asilama yapicakti bidahaki ay Dr. benimde gitmeye hc gönlüm yoktu Yorulmuş ,ümidimi yitirmistim ama o ay gelmis bebegm...
asli_093 inşallah rabbim bana da nasip eder ilk ay klomen kullandım çok etkili olmadı bu ay femara kullamdım o daha etkili oldu bende folikasit kullanıyorum

asli_093 bende 8 aydır doktor yollarındayım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman inşallah senin adına çok sevindim sağlığıyla kucağına alırsn inşallah rabbim bekleyen herkese nasip etsin

merhaba, bende nisan 14 de çatlatma iğnesi vuruldum. bekleme süresi çok fena. insan çok merak ediyor. benim henüz ilk denemem. ilk cocuguma evlendıkten bir ay sonra hamıle kalmıstım. sonra lazer epilasyona gittim alexander denen bir makina varmıs. Kesinlikle genıtal bölge için onu kullanmayın. Fazla ısı verdikleri için yumurtalıklarım zarar görmüş. sonra karnımdan 8 iğne vuruldum. 32 yasındayım. benım yasıma göre hormon testinde çıkan fsh degeri 4 ya da 5 olması gerekırken 8,8 çıkıyor. doktorum bu yuzden bu yontemı denememı ıstedı. eger hamıle kalabılırsem ıkız olma olasılıgı yuksek. ınternette cok arastırdım bu konuyla ılgılı dogru duzgun bılgı bulamadım. Bu yuzden asamaları ve yasadıklarımı aşılama yöntemıyle ılk kez tanısanlara anlatıcam. ayın 28 ınde test yaptırıcam sonucu haber verırım.
çatlatma iğnesinden sonra ilk ve sonrakı gün bel ve kasık agrısı çok oldu bende. suan 4 gun oldu ama ıkı gundur ıyıyım. arada kasıkta hafıf bir agrı oluyor ama hemen gecıyor. ılk gunlerde olusan yumurtaları ıcınızde top varmıs gibi hissediyorsunuz ve sonra sankı sonmus gibi rahatsızlık vermiyor.bu arada akıntım falan yok. hamılelık belirtileri için henuz erken oldugunu bılıyorum ama göğüslerde hassasiyet var. Büyük ihtimalle ignenin etkısıdır dıye dusunuyorum. arada dınlenme ve uyuma ıhtıyacı hıssedıyorsunuz. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir.

Rabbim hayırlısıyla sizede nasip eder inşallah

Ay hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Çatlatma iğnesiyle mi oldu biraz anlatır mısın :)
Amin inşallahh rabbim nasip eder inşallah kucağıma almayı.. Polikistik over hastasıyım adet günlerim çom uzamıştı 50 günü geçiyodu doktorum önce bunu düzenledi sonra klomen tedavisine başladık ondan yanıt alamadım femera kullandım yumurtalar büyümüştü çatlatma iğnesi yaptık tuttu o da hamileyim şimdi

Tamam canım bende pko yok çok şükür hiçbir problem de yok ama olmadı 1.5 senedir bu ay 2.kez klomen ve çatlatma iğnesi kullandım bi hafta kaldı reglime dua et inşallah hamileyimdir ben de senin gibi ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…