Çatlatma Iğnesi Vurulanlar, Gelin Beraber Bekleyelim :)

sibeluA

Prensesim Geliyoooor
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
761
786
53
37
Merhaba kızlar.
Bu ay çok umutlu ve heycanlıyım.
Çok şukür herseyim normal cikti testlerde. Klomen kullandim ve çatlatma ignesi vuruldum bugun.
Bu bekleyiş cok zor olucak gibi :)
Sonucunda bebişlerimiz gelsinde önemli degil aslinda :)
Var mi benim gibi iğne vurulanlar?
Acaba ne zaman test yapsam en erken ne zaman cıkar?

:KK28:canim yeni topigin hayirli olsun bende catlatma ignesi oldum ayin 18nde beklemedeyim iste bugun 12.gunum 15 yada 16.gun yapcam olmazsam sende oyle yap canim

Tesekkur ederim canım :)
Seninle 10 gun aramiz var sen daha cabuk ogrenirsin canim benim icin erken olur sanirim :)
Kolundan mi vurulmustun igneyi?

Bende cumartesi vuruldum iğnemi dün çatlama günüydü inşallah sonuç olumlu olur? Kaç gün sonra test yapacak sınız

Merhaba arkadaşlar. Catlatma iğnesi konusunda fazla bilgim yok. Bir yildir bebek düşünüyorum . iki kez düşük yaptım. Bu ay da hamile kalamazsam. Catlatma iğnesi yaptirayim mi. Çünkü adetim düzensizleşti yumurtlamayi da hesaplayamiyorum. Yan etkisi falan var mi bu iğnenin. Doğuda görev yapıyorum. Fazla doktora da gidemiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar. Catlatma iğnesi konusunda fazla bilgim yok. Bir yildir bebek düşünüyorum . iki kez düşük yaptım. Bu ay da hamile kalamazsam. Catlatma iğnesi yaptirayim mi. Çünkü adetim düzensizleşti yumurtlamayi da hesaplayamiyorum. Yan etkisi falan var mi bu iğnenin. Doğuda görev yapıyorum. Fazla doktora da gidemiyorum. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim. Şimdiden teşekkürler.
Klomene adetin 3 yada4 . Günü başlıyorsun ama önce doktor kist var mı diye bakıyor. Yoksa veriyor bazılarına günde 1 vermişler bana2 verdiler. İlaç bitince tekrar doktor çağırıyor kist var mı bakıyor birde yumurta büyüklüğüne Bakıyor ona göre iğne tarihini söylüyor. Cuma muayene oldum cumartesi sabah vuruldum( iğne dolapta durmalı bu yüzden hemen alıp direk vurdurduk) koldan ve ağrısız. Sonra 36 saat sonea ilşk öneriyor sonra gün aşırı. 15 gün sonra sonuç belli oluyor.

Birde vücutta şişlik ve yumurtalarda iğnenin olduğu günler ağrı oluyor biraz. Başka bi yan etkisi yok.

Klomene adetin 3 yada4 . Günü başlıyorsun ama önce doktor kist var mı diye bakıyor. Yoksa veriyor bazılarına günde 1 vermişler bana2 verdiler. İlaç bitince tekrar doktor çağırıyor kist var mı bakıyor birde yumurta büyüklüğüne Bakıyor ona göre iğne tarihini söylüyor. Cuma muayene oldum cumartesi sabah vuruldum( iğne dolapta durmalı bu yüzden hemen alıp direk vurdurduk) koldan ve ağrısız. Sonra 36 saat sonea ilşk öneriyor sonra gün aşırı. 15 gün sonra sonuç belli oluyor.
Allah razi olsun canim. Kistim vardi eridi çok şükür. Adetin 35gunde falan oluyor. Geldiğinde giderim artik.

bende pazartesi vuruldum iğnemi sol kasığımda fena bir ağrı var inşallah hayırlı haberler alırım inşallah

Merhaba bende adetin 3.günü klomene başladım ve 11 Şubatta çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra ilişkiye girdik yalnız benim 13 şubattan beri belim ve kasıklarımda çok ağrı var halada geçmedi bu ağrıları yaşayan oldu mu kızlar?

Bende
Merhaba bende adetin 3.günü klomene başladım ve 11 Şubatta çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra ilişkiye girdik yalnız benim 13 şubattan beri belim ve kasıklarımda çok ağrı var halada geçmedi bu ağrıları yaşayan oldu mu kızlar?
Bende de aynı belirtiler oldu bugün catlatma ignesi
olalı bir hafta oldu

Back
X