Çatlatma Iğnesi Vurulanlar, Gelin Beraber Bekleyelim :)

Merhaba bende adetin 3.günü klomene başladım ve 11 Şubatta çatlatma iğnesini oldum 36 saat sonra ilişkiye girdik yalnız benim 13 şubattan beri belim ve kasıklarımda çok ağrı var halada geçmedi bu ağrıları yaşayan oldu mu kızlar?
Merhaba canım.
Igne her bunyede farkli etkiler yaratabiliyor. Bende agri falan olmadi mesela. Ama olanda var. Hormon verildigi icin igneyle bunlar olabiliuormus.
Umarim bebek vardirda onla alakalidir :)
Bende az önce oldum iğneyi umarım bu sefer olur ve o mutlu haberi aliriz
Rabbim inşallah herkese yaşatsın o duyguyu. Amiiinnn

merhaba bişey danışmak istiyorum regl tarihim 16 ocaktı 8 subatta dr a gittim cocuk için 1 adet yumurtam olduğunu ve bunu ziyan etmeyelim diye çatlatma iğnesi yaptı o günden beri kasıklarımda bi sızı var ilk günlerdede bacaklarımda ve belimde çok ağrı vardı soruma gelince reglime 8 gün kala yapılan çatlatma iğnesinin faydası varmıdır.bu arada hala regl olmadım ve test yapmaya hem korkuyorum hemde doğru sonuç çıkmaz diye düsünüyorum.fikriniz nedir.

merhaba bişey danışmak istiyorum regl tarihim 16 ocaktı 8 subatta dr a gittim cocuk için 1 adet yumurtam olduğunu ve bunu ziyan etmeyelim diye çatlatma iğnesi yaptı o günden beri kasıklarımda bi sızı var ilk günlerdede bacaklarımda ve belimde çok ağrı vardı soruma gelince reglime 8 gün kala yapılan çatlatma iğnesinin faydası varmıdır.bu arada hala regl olmadım ve test yapmaya hem korkuyorum hemde doğru sonuç çıkmaz diye düsünüyorum.fikriniz nedir.
Canim umarim.faydasi olmustur . Ki faydasi olmucak olsa doktorun yapmazdi bence.
Ama ilk defa duyuyorum bu kadar gec. Ama bazi kisiler ayda 2 kere yumurtluyormus. Sendede oyle olduysa onun icin vermistir.
Reglin gecmesini bekle sonra kan testi yap. Idrar testi yalnis cikabuliyor. Hakkinda hayirlisi olsun

Canim umarim.faydasi olmustur . Ki faydasi olmucak olsa doktorun yapmazdi bence.
Ama ilk defa duyuyorum bu kadar gec. Ama bazi kisiler ayda 2 kere yumurtluyormus. Sendede oyle olduysa onun icin vermistir.
Reglin gecmesini bekle sonra kan testi yap. Idrar testi yalnis cikabuliyor. Hakkinda hayirlisi olsun
teşekkür ederim reglim 16 sında olması gerekiyordu olmadım daha kandada cıkması için 14 günün geçmesini bekliyorum 14 günden önce çıkarmı kanda

teşekkür ederim reglim 16 sında olması gerekiyordu olmadım daha kandada cıkması için 14 günün geçmesini bekliyorum 14 günden önce çıkarmı kanda
Bilemiyorum ki. Bazilari 12. Gunde falan cikar diyorlar ama kisiden kisiye degisebilir. Gec dölllenme olduysa gec cikar

Arkadaşlar,bende dün akşam çatlatma iğnesi oldum.cumartesi sabah aşılamam yapılacak.Siz sanırım aşılama yaptırmadan doğal yolla hamile kalmaya çalışıyorsunuz.benim ilk çatlama iğnem ve ilk aşılamam olacak benim gibi olan varmı.

Merhaba arkadaşlar 11 nisan da çaylatma iğnesi oldum Allah hepimize sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin benimle aynı zamanlarda vurulan var mı

Back
X