çatlatma iğnesi vurulanlar yardımm

ben çatlama iğnesinden 27 saat sonra çalışma yaptım
yani geçen hafta salı gününden bugüne kadar sadece 1 gün ara verdik
ne zamana kadar çalışma olmalı onu tam bilmiyorum bende
bende geçen ay iğne vurdurdum ama olmadı 15.günü vurdurmuştum fakat bu ay ilaç kullanmadım ovulasyon testi yaptım 20.günde(yani dün) koyu çizgiyi yakaladım ve aşırı derecede sağ kasığımda ağrı batma oldu oturup kalkamıyordum bile bugün daha az ağrım sanırım benim iğnemi geçen ay biraz erken vurduk o yüzden sen sakın çalışmanı bırakma ama her gece değil bir gece var bir gece yok spermlerin kalitesi açısından bide ilk yarım saat özellikle hiç kalkma ben öyle yapıyorum bu ay çok dikkat ediyorum Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inş.

cnm ayda bi kere yumurtamız catlıyo bizim oda 12 saat yasıyo .. demem o ki eger catlamıssa zaten cumadan sonra yapsan da bi işe yaramaz .. sen doktoruna git bnce 2 3 gün sonra çatlayıp catlamadgnı öğren .. çatlamamışsa devam edersnz mecburen :KK66:
Yok doktora gidiyorum zaten bakıyor ama net birşey söylemiyor ki çatlamış diyor evet ama ne zaman tam belli olmuyor, o yüzden sordum bende.

sabredebilirsen bekle derm ben .. ayını geçerse yap hamile deilsende ilaç kullanırsn en azndan olmak için .. senn adet tarihin kactı ?
adetlerim çok düzensiz düzene girsin diye ilaç kullanıyorum
bide bu çatlama iğnesi falan kafamı iyice karıştırdı ne zaman adet olmam gerekiyor hiç bilmiyorum
29 temmuzda adet olmuştum.

bende geçen ay iğne vurdurdum ama olmadı 15.günü vurdurmuştum fakat bu ay ilaç kullanmadım ovulasyon testi yaptım 20.günde(yani dün) koyu çizgiyi yakaladım ve aşırı derecede sağ kasığımda ağrı batma oldu oturup kalkamıyordum bile bugün daha az ağrım sanırım benim iğnemi geçen ay biraz erken vurduk o yüzden sen sakın çalışmanı bırakma ama her gece değil bir gece var bir gece yok spermlerin kalitesi açısından bide ilk yarım saat özellikle hiç kalkma ben öyle yapıyorum bu ay çok dikkat ediyorum Allahım hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inş.
amin canım sabretmek mesele değil
zaten sabrediyorum 2 senedir şükür halime
valla doğru mu yaptık bilmiyorum
iğneden bu yana hergün çalışma yaptık 1 gün hariç
ilişki sonrası yatıyorum.ayaklarımı tepeye dikiyorum,banyoyu geciktiriyorum vs.
daha ne yapayım allah dilerse olur..
sen iğne vurdurdun mu bu ay?
çatlayıp çatlamadığını nerden bilicez yaa :(

amin canım sabretmek mesele değil
zaten sabrediyorum 2 senedir şükür halime
valla doğru mu yaptık bilmiyorum
iğneden bu yana hergün çalışma yaptık 1 gün hariç
ilişki sonrası yatıyorum.ayaklarımı tepeye dikiyorum,banyoyu geciktiriyorum vs.
daha ne yapayım allah dilerse olur..
sen iğne vurdurdun mu bu ay?
çatlayıp çatlamadığını nerden bilicez yaa :KK43:
Canım ben geçen ay vurdurdum malesef olmadı bu ay vurdurmadım başka ilaçta kullanmadım bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.Çatlamasınıda ancak ultrasondan veya kan tahlili ile anlarsın canım ama bence sabret ayrıca bende 29 temmuzda adet olmuştum kaç günde bir adet görüyosun normalde

adetlerim çok düzensiz düzene girsin diye ilaç kullanıyorum
bide bu çatlama iğnesi falan kafamı iyice karıştırdı ne zaman adet olmam gerekiyor hiç bilmiyorum
29 temmuzda adet olmuştum.
bnden bigün sonra olmussn :) cnm ben 3 4 gün erken olmustm bndan önceki iğnemdee :KK11: :KK43: eger olmazsan ve hamilede deilsn kist olusmus olabilir ondan olmayı beklemeden doktora gt derim ama umarım doktora bebişini görmeye gdersn neden adet olduğunu öğrenmek için deil .. :KK49::KK12:

Yok doktora gidiyorum zaten bakıyor ama net birşey söylemiyor ki çatlamış diyor evet ama ne zaman tam belli olmuyor, o yüzden sordum bende.
ee tmm cnm catlamıssa zamanı önemli deil degerlendrdysenz sıkıntı olmaz inş ;) esinizn hızlı hareketli sperm saysnda sıkntı var mııydı ?

Canım ben geçen ay vurdurdum malesef olmadı bu ay vurdurmadım başka ilaçta kullanmadım bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş.Çatlamasınıda ancak ultrasondan veya kan tahlili ile anlarsın canım ama bence sabret ayrıca bende 29 temmuzda adet olmuştum kaç günde bir adet görüyosun normalde
adet günümü bekleyeceğim ben dr a gitmemeye karar verdim usandım git gel
adetimi beklemek en mantıklısı şuan
normalde çok düzenli adet görmüyorum zaten
35 gün üzeri periyodum malesef :(
inşallah tutar hepimizinkide..
senin adet günün ne zaman?

bnden bigün sonra olmussn :) cnm ben 3 4 gün erken olmustm bndan önceki iğnemdee :KK11: :KK43: eger olmazsan ve hamilede deilsn kist olusmus olabilir ondan olmayı beklemeden doktora gt derim ama umarım doktora bebişini görmeye gdersn neden adet olduğunu öğrenmek için deil .. :KK49::KK12:
inşallah canım adetimi beklemeye karar verdim

biz tedaviye yeni başladığımızda eşim sperm testi vermişti herşey yolundaydı o zaman
ama dr umu değiştirdim
eğer bu ay bu tedavi tutmazsa gelecek ay aşılama yapabilirim dedi.
eşimden de sperm testi isteyecekmiş yine..
acaba eşimde bi sıkıntı çıkar mı?
iyice stres oldum son zamanlarda

adet günümü bekleyeceğim ben dr a gitmemeye karar verdim usandım git gel
adetimi beklemek en mantıklısı şuan
normalde çok düzenli adet görmüyorum zaten
35 gün üzeri periyodum malesef :KK43:
inşallah tutar hepimizinkide..
senin adet günün ne zaman?
Benimde çok düzensizdi canım ama çok şükür 3 aydır hep 32 günde bir oluyorum yani bu ayda 29 ağustos inş hiç birimiz olmayızda hamile kalırız :(

Benimde çok düzensizdi canım ama çok şükür 3 aydır hep 32 günde bir oluyorum yani bu ayda 29 ağustos inş hiç birimiz olmayızda hamile kalırız :KK43:
inşallah dr bana duphaston verdi adeti düzene sokuyormuş bi kaç gün kullanmayı unuttum ama bugün yine başladım
inşallah benim adetlerimde hep düzenli olur
aslında inşallah 9 ay adet olmamda :)

biz tedaviye yeni başladığımızda eşim sperm testi vermişti herşey yolundaydı o zaman
ama dr umu değiştirdim
eğer bu ay bu tedavi tutmazsa gelecek ay aşılama yapabilirim dedi.
eşimden de sperm testi isteyecekmiş yine..
acaba eşimde bi sıkıntı çıkar mı?
iyice stres oldum son zamanlarda
. ini
hiç stres yapma bısey çıkmaz ıns .. ozaman bi sorn yokms sonradan oluşmaz zannetmyrm .. bnde beklycem 28 iini

inşallah dr bana duphaston verdi adeti düzene sokuyormuş bi kaç gün kullanmayı unuttum ama bugün yine başladım
inşallah benim adetlerimde hep düzenli olur
aslında inşallah 9 ay adet olmamda :)
İnş canım bekliyoruz bakalım hayırlısıyla bizde kucağımıza alıcaz bebeklerimizi :KK46:

ee tmm cnm catlamıssa zamanı önemli deil degerlendrdysenz sıkıntı olmaz inş :KK66: esinizn hızlı hareketli sperm saysnda sıkntı var mııydı ?
Hayır herşey gayet normal geçen ay değerlendirdik zaten ama olmadı bakalım bu ay ne olacak.

çatlama iğnesinden sonra dün 10.günümdü test yaptım negatif çıktı
bu ayda tutmadı anlaşılan :( :(

çatlama iğnesinden sonra dün 10.günümdü test yaptım negatif çıktı
bu ayda tutmadı anlaşılan :KK43: :KK43:
adet oldunuzmu?
bende yeni yaptirdim ama doktoruma bazilari 10'cu gunde test yapiyor siz neden bana 14 gun sonra yapin diye sordum
10 gun sonra yapmak cok gereksiz dedi, ayrica pregnyl kanimizda uzun sure kaliyor, hata bazilarinda bu yuzden test positif sonuc verip yaniltiyor dedi.

yani bence sanirim bugun senin 13 gunun daha:) insallah adet olmasiniz..

adet oldunuzmu?
bende yeni yaptirdim ama doktoruma bazilari 10'cu gunde test yapiyor siz neden bana 14 gun sonra yapin diye sordum
10 gun sonra yapmak cok gereksiz dedi, ayrica pregnyl kanimizda uzun sure kaliyor, hata bazilarinda bu yuzden test positif sonuc verip yaniltiyor dedi.

yani bence sanirim bugun senin 13 gunun daha:) insallah adet olmasiniz..
meraba canım evet sanırım test için acele etmişim herkes aynı tepkiyi verdi
iğnenin 13.günü
test falan yapmayı düşünmüyorum adetimi bekliyorum artık
neden bilmiyorum ama umutlu değilim hiç :(

Merhaba kızlar,
Ben de bu ay çatlatma iğnesi olacağım. Süreç nasıl ilerliyor bilgi verebilir misiniz acaba? Pko hastasıyım. İnşallah yolunda gider her şey...

Back
X