çatlatma iğnesi vurulanlar yardımm

ben bu iğneyi ilk kez geçen hafta vuruldum... dr kontrolune yaptırdık.. kontrole gittiğimde 22mm yumurta gordu hemen ıgneyı ol bugun ve yarın ılışkıye gır dedı... ıgneyı oldum dr dan cıkıp esımle bır yerlere kahve ıcmey gıdelım dedık... yolda kasıklarım agrıdı.. hafıf bır adet sancısı gıbı... eve geldık o gun ve ertesı gun dr un dedıgı gıbı ılışkıye gırdık o gunden berı uyandıgımda veya tv ızlerken ayklarımı uzattıgımda yıne kasıklarım hafıfce bakı yaparak agrıyor... adetıme 12 gun var... bakalım neler olacak... zaten bu sure ıcınd adet gorursem ılk3 gunde gerı gel dedı dr... umarım guzel olur hepımız ıcın...

ben bu iğneyi ilk kez geçen hafta vuruldum... dr kontrolune yaptırdık.. kontrole gittiğimde 22mm yumurta gordu hemen ıgneyı ol bugun ve yarın ılışkıye gır dedı... ıgneyı oldum dr dan cıkıp esımle bır yerlere kahve ıcmey gıdelım dedık... yolda kasıklarım agrıdı.. hafıf bır adet sancısı gıbı... eve geldık o gun ve ertesı gun dr un dedıgı gıbı ılışkıye gırdık o gunden berı uyandıgımda veya tv ızlerken ayklarımı uzattıgımda yıne kasıklarım hafıfce bakı yaparak agrıyor... adetıme 12 gun var... bakalım neler olacak... zaten bu sure ıcınd adet gorursem ılk3 gunde gerı gel dedı dr... umarım guzel olur hepımız ıcın...
Hayirlisi olur ins.ben de bu ay ilk kez igne vuruldum.ben de de birkac gun cok agri oldu.bu gun 11.gun bekliyorum

ama ben sırt ustu yatıp kasıgımın sol ust tarafına hafıfce bastırdıgımda tatlı bır agrı hıssedıyorum... bunların anlamını bılseydık keske .. :)
Bende de ne ağrı var ne belirti. 2. İğne oluşum bu ama hiçbir şey yok. Çok karışık kafam iğneden sonra 11. Günüm bugün.

ama ben sırt ustu yatıp kasıgımın sol ust tarafına hafıfce bastırdıgımda tatlı bır agrı hıssedıyorum... bunların anlamını bılseydık keske .. :)
Keske bilseydik.herseye bi anlam yuklemeye basliyo insan.benim de adetten once hep sag kasigim agrirdi bu defa sol agriyo acaba diyorum umutlaniyorum:)

Yine olmadi :( bu ayda klomen+çatlatma iğnesi kullanicam olnazsa bi daha ki ay tekrar testleri yaptirip igne tedavisi baslicak ya ins olur bu 3. Çatlatma ignesi

Keske bilseydik.herseye bi anlam yuklemeye basliyo insan.benim de adetten once hep sag kasigim agrirdi bu defa sol agriyo acaba diyorum umutlaniyorum:)

Üzgünüm kızlar... bende de durum aynı.. cumartesi kırmızı kartı gordum maalesef.. bugün yine dr. gidicem :(

Bende 3 aylık klomen tedavisine başladım. Dün gittim 19.5 mm olmuş. Çatlatma iğnesi yaptık. 36 saat sonrayı denk getiremicez ama şansımızda diğer denemelerde ne kadar yüksek olur bilmiyorum.

Benimde bu ay olmadi.klomen ve prednol verdi doktor.prednol kullanan var mi

Ben gittim yine Dr.a... bu kez 2 yumurta var 2 side 10 mm.. 2 gün sonra yine gittim yumurtalar aynı boyuttaydı büyümemişti.. 3 gun sonra yine gel dedi... ne sıkıcı ,işler ya!

Bende pazartesi günü doktora gittim. 19,5 mm olmuştu çatlatma iğnemi yaptı. Hayırlısıyla iyi haberler veririm sizlere inşallah. Bide iğne olduğum günden beri aşırı sancı çekiyorum. İnşallah buda hayra alamet olur.

Bende pazartesi günü doktora gittim. 19,5 mm olmuştu çatlatma iğnemi yaptı. Hayırlısıyla iyi haberler veririm sizlere inşallah. Bide iğne olduğum günden beri aşırı sancı çekiyorum. İnşallah buda hayra alamet olur.

Bu durumda kasık agrısı olması gerekıyor zaten yanı normal bir durum hayırlısı olsun inşallah

mrb cok merk ediyorum hamilemisinz benm ağrım sızım yok dün 12 gbi yaptrdm iğneyi

Back
X