çatlatma iğnesi vurulmadan sadece klomenle hamile kalan var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi subf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

subf

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
8
0
16
Çanakkale
arkadaşlar doktorum klomen verdi ama ne yumurta takibi istedi ne de çatlatma iğnesinden bahsetti iğne vurulmadan hamile kalan var mııııı lütfenn cevapp?

arkadaşlar doktorum klomen verdi ama ne yumurta takibi istedi ne de çatlatma iğnesinden bahsetti iğne vurulmadan hamile kalan var mııııı lütfenn cevapp?

klomenden sonra tekrar çağırdımı bakacak durumuna sadece klomenlede hamile olan var canım
bu arada ilk tedavinse öyle deneyecek herhalde

cnm bende senle aynı durumdayım.sdc klomen içtim 4 yumoşum var 2 tanesi 20mm olgun iyi dedi diğerleri 18mm.bende istememe rağmen çatlama iğnesi vermedi.doğal yoldan olsun istiyorum dedi. ztn laçtan snr da sdc bi kez muayeneye çağırdı ondada yumoşların boyutlarını söledi işte.acaba sdc klomenle ilk ayda hamiş kalan var mı??

merhaba kızlar bende yeni katıldım. bende adetin 3.günü klomen kullandım 5 gün ve sonra yumurtaların iyi gelişmiş dedi ve 2 tane iğne verdi ovıtrelle. vuralı 6 gün oldu bende merakla bekliyorum bakalım.bu ilk denememdi...

bende adetin 3. günü gittim. 5 gün kullandım. sonrasında 5 gün daha bekleyip kontrole gittim. ama yumurtalarım hiç büyümemişti. ağlayıp geri döndüm. bu ay geçti artık.

Aynı sorun bende de mevcut yumurtalarım büyümüyor sadece bir tanesi 11mm diğerleri hep küçük yine bu lanet polikistik yüzünden Yumurta takibindeyim adet olduğumda tekrar gideceğim doktora bakalım ne diyecek.

ya mrb yeni katılanlardanım canım bana biri yardım etsin psiklojim bozuldu 9 ay oldu evleneli ama bebek hala yok bebek istiyoruz olmuyor polikistik over varmış bende yumurtalıklarım yenilenmiyor doktor öle söledi tarlusal verdi adet söktürücü adetinin3. günü gel klomen verrecekmiş iğne tedavisinden fffalan bahsetti çok korkuyorummmm bu iğne nasıl bişi birde soğan suyunu duydum 5 gün oldu içeli ama adet olup içmek gerekirmiş hiç adeti beklemeden içmeye başladım biri bana bir yol göstersin ne olurrrrrrrrr

bende çatlama iğnesi kullanmadan hamile kalanlardanım kızlarrr şart değil çatlamada sorununuz yoksa....

kızlar benımde 15.gunumde 28mm buyuklugunde yumurtam var . banada ıgne vermedı catlar dedı . ya catlamazsa dedım catlar dedı. xsxs bklm bugun 17. gunum catladımı blmyrm ama uzayan sumuksu akıntm yok suanda... ve esımdede grade 1 varıkosel var.. suanda bebek sahıbı olablrsnz dedı doktor esıme ama olmadı halennn..

slm kizlar..bende araniza yeni katildim ve bendede ayni sorun var... 2sene microgynon kullandim gecen sene martta birakdim ve adet düzensizligim basladi..doktora gittim ve hic ilgilenmedi..adet düzelmesi bazilarinda bir-iki ay bazilarindada bir-iki sene sürer dedi ve yolladi beni..6ayim böyle gecdi..baska doktora gittim ve adet söktürücü verdi bir iki ay daha gelmemeye basladi..sorun erkeklik hormonumun yüksek olmasi ve kilo artisiymis..bizde cok bebegimizin olmasini istiyoruz ama isdee...
gecen ay banada clomifen verdi ama yarim tablet almam gerekliymis..aldim bir hafta sonra bir yumosum varmis büyümüs ve adetimin 21.gün kan tahlili yapdirdim yumurtlama varmi diye,ama yumurtlamam olmamis....bir dahaki adette tam tablet alacakmisim ama hala daha adet olmadim..cok üzülüyorummm...arkadaslarin bebislerini görünce ve gören herkes hamilemisin niye degilsin diye laf sokuyo sinir oluyorum..!!ne yapalim bizde burdan dertleselim..

Klomen kullandim 7 tane yumurtam oldu catlatma ignesiz hepsi catladi ve hamile kaldim :) ozetle igne sart degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…