catlatma ignesi vurulnlr

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.206
1.212
248
Mrb kızlar bn dun catlatma ignesi vuruldm fakat agrm faln yk kasklarmda ama igneyi yaptranlar genelde agrim oldu yazms igne vurulp agriai olmayanlar ve hamile kalanlar varmi yardimci olablr mi

Mrb kızlar bn dun catlatma ignesi vuruldm fakat agrm faln yk kasklarmda ama igneyi yaptranlar genelde agrim oldu yazms igne vurulp agriai olmayanlar ve hamile kalanlar varmi yardimci olablr mi
Canım Merhaba ben geçen cumartesi ayin 25 inde ıgnemi vuruldum.ertesi gün ve takriben 2 gün ara ile 2 kez ilişki olmasi gerektiğini söyledi doktor.10 gün oldu beklemedeyim ayrıca da bende de ağrı olmadı fazla hissetmedim

benmde olmadı canm demekki ağrı kişye göre değişiyo umarım hamilesindr doktor bize bu ay umutlanmayn beklemeyn dedi yumurtalarm ilaca geç cevap veriyomş ama kısmet tabi yinede aklım orda hep olsn istiyorm sen ne kadarllk evlisin ne zamandr istiyosunuz bebiş:9

Canım ben 3 yıldır evliyim eşim 2.5 yıl çocuk istemedi zaten biz de neredeyse 1 yıldır düşünüyoruz tabii bu 1 yılın içinde kürtaj da var..inşallah duaların tutar ve inşallah hamileyizdir

Canım ben 3 yıldır evliyim eşim 2.5 yıl çocuk istemedi zaten biz de neredeyse 1 yıldır düşünüyoruz tabii bu 1 yılın içinde kürtaj da var..inşallah duaların tutar ve inşallah hamileyizdir
benm bat 15 kasım daha çk var 1 aralıkta doğum gnüm inş bebeğimle girerm yeni yaşıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…