Catlatma ignesi

Kan sonucunu ayrıntılı baktirmadim direk pozitif negatif olarak baktırdım oda pozitif çıktı dediğim gibi ağrılarım ve lekelenme olunca merak ettim o yüzden idrar testi yaptım oda çizgi belirgindir ama silikti sonra kan testi verdim oda pozitif çıktı buğu tam 7 gün oldu
İlk defa negatif pozitif olarak baktırdım diye birşey duyuyorum.
İğnenin etkisi vücuttan en az 10-12 gün içinde atılır. İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar.
Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün çok hafif pembemsi lekem geldi sonra 4 gün sonra bir daha geldi 4 gün sürdü lekelenmem ve ben adetimden 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 104 ile hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse. Ve bu süreçte hiç test felan yapıp aklımı bulandırmadım çünkü insanı zaten başlı başına strese sokuyor. Size diyeceğim aralıklarla kontrol edin lekenizi adetinize 2 gün kala felan tekrar idrar testi yapın akşamınada kan verin daha doğru olur. İnşallah gebelik vardır🙏

İğnenin etkisi vücuttan en az 10-12 gün içinde atılır. İğneden 14 gün sonra test yapın diyorlar.
Ben çatlatma iğnesi oldum 9. Gün çok hafif pembemsi lekem geldi sonra 4 gün sonra bir daha geldi 4 gün sürdü lekelenmem ve ben adetimden 2 gün önce idrar testi yaptım silik çizgi çıktı akşamına kan verdim 104 ile hamile olduğumu öğrendim. Cuma günü keseyi görmeye gideceğim Allah izin verirse. Ve bu süreçte hiç test felan yapıp aklımı bulandırmadım çünkü insanı zaten başlı başına strese sokuyor. Size diyeceğim aralıklarla kontrol edin lekenizi adetinize 2 gün kala felan tekrar idrar testi yapın akşamınada kan verin daha doğru olur. İnşallah gebelik vardır🙏
Peki tesekkur ederim çok sevindim sizin adınıza darısı benim başıma inşallah 🥰

Hemşire sonuç mu öğrenmek isterseniz negatif pozitif olarak mı yoksa bebek kac haftalık ayrıntılı olarak mi öğrenmek istersiniz dedi bende o yüzden ilk dediğini seçtim yani tahlil kağıdında değer yazmıyorsa negatif pozitif yaziyor

tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz
Ne güzel sakinliğinizi korumuşsunuz
Ben 9. Günüm kaset test yaptım negatif moralim bozuldu hiç yapmamam canımı sıkmamam gerekiyordu 🥲

tebrik ederim umarım çok mutlu olursunuz
Ne güzel sakinliğinizi korumuşsunuz
Ben 9. Günüm kaset test yaptım negatif moralim bozuldu hiç yapmamam canımı sıkmamam gerekiyordu 🥲
Yaa Allah razı olsunn🙏
Tabikii adet gününüze kadar bekleyin ve öyle yapın he eğer olmadı mı diğer ay için motivasyonunuzu iyi tutun emin olun elbet bir gün olacak. Benim bir kürtajım var mart ayında 7 aydır deniyordum ve şükür oldu klomen+çatlatma iğnesi ile ama keseyi tam görene kadar sevinemiyorum bile.

Yaa Allah razı olsunn🙏
Tabikii adet gününüze kadar bekleyin ve öyle yapın he eğer olmadı mı diğer ay için motivasyonunuzu iyi tutun emin olun elbet bir gün olacak. Benim bir kürtajım var mart ayında 7 aydır deniyordum ve şükür oldu klomen+çatlatma iğnesi ile ama keseyi tam görene kadar sevinemiyorum bile.
Umarım göreceksiniz ve sağlıklı bir şekilde yaşayacaksınız 🙏
Nasip biraz , motivasyonu yüksek tutmak en önemlisi haklısınız

Bende 19 unda aşılama yaptım öncesinde çatlatma iğnesi vurdum 6 tane yumurtam gelişmişti dört tanesi çatlamıştı iki tanesi çatlamamıştı beklemedeyim ☺️

Ayy hayırlı olsun darısı başıma ne güzel haber bu ya💙💙💙 peki sizin çatlatmay iğnesinden önce kaç mm kadar büyüdür yumurtanız ve iğneden sonra ki belirtileriniz nelerdi

Ayy hayırlı olsun darısı başıma ne güzel haber bu ya💙💙💙 peki sizin çatlatmay iğnesinden önce kaç mm kadar büyüdür yumurtanız ve iğneden sonra ki belirtileriniz nelerdi
Allah razı olsun🙏
Ben klomeni adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca sabah akşam ilaç biter bitmez 2. Gün doktora gittim bana yumurtan çok güzel büyümüş hadi iğneni al gel vuralım dedi ve o şekilde vurdu hiç bana mm söylemedi ya.

Allah razı olsun🙏
Ben klomeni adetin 5. Günü kullanmaya başladım 5 gün boyunca sabah akşam ilaç biter bitmez 2. Gün doktora gittim bana yumurtan çok güzel büyümüş hadi iğneni al gel vuralım dedi ve o şekilde vurdu hiç bana mm söylemedi ya.
İlişki kaçıncı saatte oldu kuzu

İlişki kaçıncı saatte oldu kuzu
Doktor iğneden 30 saat sonra yumurta çatlar dedi bizde 26. Saatte değerlendirdik hani yumurta çatlamadan içerde sperm olsun diye.
Ertesi gün boş
Diğer gün dolu şeklinde gece yaptık sabaha kadar hiç kalkmadım yerimden belimin altınada yastık koydum sabah duşa girdim o şekilde değerlendirdik.

Kızlar aşılamanın 12.günü bugün 11.gün erken gebelik negatifti iğnenin etkisi geçmişti şimdi öylesine yapayım dedim silik çıktı sizde görüyor musunuz yarın sabah yine deniycem
IMG_4652.webp

Back
X