Aşılama catlatma ignesi vurundugunuz halde catlamayan yumurtaniz oldumu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ebrulikis

Biliyorum birgun geliceksin bebegim...
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
821
188
53
Merhabalar soru biraz garip oldu ben asilama oldum iki hatfa once catlatma ignesi vurunduguma ragmen yumurtam catlamamis basina boyle birsey gelen varmi acaba bu arada hayirli bayramlar dilerim

Hayırlı bayramlar. benim oldu. 2 yumurtadan biri çatlamadan kaldı, bir dahaki aya kist olarak görüyoruz. Eritmek için doğum kontrol ilacı veriyor. Yalnız aşılamada kontrol etmesi gerekmiyor mu? Çatlamazsa ikinci bir iğne yapması lazım, daha düşük dozda olanından.

bakmadi canim benim doktor o kadar dedim gerek varsa bakin diye gerek yok dedi

bunu ilk defa duyuyorum. bildigim kadariyla yumurta igneye ragmen catlamazsa ikinci igne ile daha da buyuyor sonycta bu igne yumurtayi olgunlastiran bir igne. peki hic denediniz mi dr ikinci igneyi yapti da sonra catladi mi merak ettim.

bunu ilk defa duyuyorum. bildigim kadariyla yumurta igneye ragmen catlamazsa ikinci igne ile daha da buyuyor sonycta bu igne yumurtayi olgunlastiran bir igne. peki hic denediniz mi dr ikinci igneyi yapti da sonra catladi mi merak ettim.
O ay iki yumurtam vardı biri çatladı biri kaldı. Belli bir büyüklükte çatlıyor yumurta ve benim istenen büyüklüğe gelmediği için ikinci iğneyi yaptı, biri çatladı. pregnyl 10000 ve sonrasında 1500 lük olanından yaptı.

anladımmm. benim öyle büyümediği için çatlamaması gibi bir şey olmuyor. ondan kafam karıştı. o dediğin belli büyüklüğe geliyor sonra yine büyümeye devam ediyor. öyle olunca dr ikinci iğneyi de yapamıyor. ama arada bir de çatlıyor allahtan. iğne dışında ne yapmak lazım çatlaması için onu bilsem yapıcam da bilmiyorum işte doğal takviyeler deniyorum. formülü bulursam paylaşırım inşaallah. bir de ben ovitrelle oluyorum.

Tatlim bisey demek istiyorum ben asilama yaptim gecen ay tutmadi benim sorunum yumurta catlamiyor sanirsam kist olustu. Neyse bogurtlen koku ve hayit tohumu iciyorum suan inanilmaz derece ise yaradi bu ay yumirtam olmusda catlamista dun fark ettim seffaf uzayan bir akintim var. Ve en onemlisi kafaya takmamak asilama thtmadigindan beri ara verelim dedim orgu ordum uni. Kaydiyla ugrastim derken hooop 16 gun gecmis bile. Neyse bu ay yumurtam catladi ama koca yok malesef :)

cok tesekkur ederim canim. benim bu ay hamdolsun yumurtalar catlamak uzereydi ve dun asilama oldum. senin adina da sevindim canim insan kendine uygun bir yontem bulunca gercekten cok iyi oluyor her bunye farkli cunku ben de bu ay ari sutu kullanmistim hacamat olmustum belki de rabbim onlari vesile kilmistir bilemiyorum her sey rabbimden ol desin yeter ki...

Aynen cnm ben catlatma ignesi oldugum halde catlama di cnm benim doktorun hatasina dusme bari asilama vunu catlamismi yumuftalar baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…