Çatlatma iğnesi yaptırmış olanlar bakabilir mi??

NadirCicek01

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
1.023
370
123
Merhabalar 22 yaşındayım genetik sorunlarım var bu yüzden 1kimyasal 1de kürtaj geçirdim aynı zamanda pko haftalığım var doktor genetik için tüp bebek önerdi ama yinede doğal yolla deneyebilirsiniz dedi bende bu süreci hızlandıralım hamile kalamıyorum dedi o da çatlatma iğnesi yapalım dedi sorum şu ki ben özelde muayene oluyorum hep özelde yaptıranlar varmı nasıl oluyor devlet hastanesine gitsem beni tanımayan doktorlar iki saat derdimi anlatıcam her isteyene yapıyolar mı nasıl oluyor bilgi verebilir misiniz?

Ben tedavimi özelde oldum. Pko yum. Yumurtalarım kendine başına bi iş başaramıyor.
Önce iğneler oldum gün be gün yumurtalarım takip edildi. Yeterli olgunluğa erişince de çatlatma iğnesi verdi doktorum.

Ben tedavimi özelde oldum. Pko yum. Yumurtalarım kendine başına bi iş başaramıyor.
Önce iğneler oldum gün be gün yumurtalarım takip edildi. Yeterli olgunluğa erişince de çatlatma iğnesi verdi doktorum.
Fiyat durumu nasıl oluyor peki iğneyi doktor mu yapıyor

Fiyat durumu nasıl oluyor peki iğneyi doktor mu yapıyor

Devlet karşılamıyor iğneleri. Yumurta geliştiri iğneler 130 falan sanırım. Çatlatma iğnesine de 120 iydi galiba.
Doktor yapmadı benimkini. İster başka bir hastanede ister kendin vur her nerde istiyorsan orada vurulabilirsin dedi.
Benim görümcem hemşire eğer onu yakalarsam ona vurdurttum birkaç tanesini, kalanını evime yakın bir hastanede vurdurdum.

Bana çok pahalı oluyor dediler özelde bir kanı bile 100tl ye veriyordum doğru olabilir dedim içimden her ay mı oluyor iğne haftalık felan mı

Bana çok pahalı oluyor dediler özelde bir kanı bile 100tl ye veriyordum doğru olabilir dedim içimden her ay mı oluyor iğne haftalık felan mı

Yumurta geliştiren iğneler kişiden kişiye değişiyor. Şöyle diyim ben ilk tedavi olduğum ay, 8 iğne ile yumurtalarım istenilen boyuta geldi ve tek iğne ile çatladı.
130x8 = 1.040
1 çatlatma iğnesi = 120
Doktor muayenesi aşağı yukarı toplamda = 600
İğne vurdurma parası 10 tl burada, 90 lira da iğne parası
Toplam 1.850 tl gibi bir paraya ilk yumurta takibimi ve yumurta çatlatma sürecimi geçirdim. Kimyasal geçirdim bu. 3 kere de kan verdim hcg bakılsın diye, 50şerden 150 de o. 2bin tlye patladı benim için.

2. Ayda ise yumurtalarım 16 iğneyle bile büyümedi onu hiç hesaplamiyim bile.

Hay maşallah gider direk tüp bebek olurum daha iyi devlette olunca ne kadar olur acaba yine bu kadar pahalı olmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…