Bende seninle ayni durumdayim bu gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptim. Sonuç bu brn cok hafif cizgiyi görüyo gibiyim ama. 14. Günü beklicem kan vermek icin o zaman tam kesin sonuc oluyomus. Sende öyle yapabilirsin. Bi bakarmisin sende goruyomusun.Kızlar merhaba. Çatlatma iğnemi olalı 12 gün oldu dün ve evvelsi gün sanki adetmişim gibi ağrım vardı 8 9 ve 10. Günlerde testlerim negatifti bugün 12 gün oldu ve 2 gündür adetmişim gibi sancı var hafiften göğüs uçlarım da bariz bi şekilde acıyo sizce kan vermeli miyim ?
Yaaa canım benim bana sorarsan çok çok dikkatli bakınca farkediliyor givi yarın mutlaka kan testi ver inşallah pozitif çıkarBende seninle ayni durumdayim bu gün ilk idrarla erken gebelik testi yaptim. Sonuç bu brn cok hafif cizgiyi görüyo gibiyim ama. 14. Günü beklicem kan vermek icin o zaman tam kesin sonuc oluyomus. Sende öyle yapabilirsin. Bi bakarmisin sende goruyomusun.
Kesinlikle erken test yapmayın yanıltıyor bende bu ay iğne oldum ve sizle aynı belirtileri yaşadım hatta karın ağrım hâlâ devam ediyor 11. Gün kan verdim negatif çıktı 21. Gün adetim de iki gün gecikmisti verdim 300 çıktı çok şükür bekleyin adetinizi acele etmeyin insan yoruluyor sikinti yapıyor sadece dua edin bol bol bekleyin benceKızlar merhaba. Çatlatma iğnemi olalı 12 gün oldu dün ve evvelsi gün sanki adetmişim gibi ağrım vardı 8 9 ve 10. Günlerde testlerim negatifti bugün 12 gün oldu ve 2 gündür adetmişim gibi sancı var hafiften göğüs uçlarım da bariz bi şekilde acıyo sizce kan vermeli miyim ?
Sali gunu adet gunum o gün bi daha yapicam koyulasma varsa kan vericem. Insallah vardir ikimizinde. Degerlerin cikinca yaz mutlakaYaaa canım benim bana sorarsan çok çok dikkatli bakınca farkediliyor givi yarın mutlaka kan testi ver inşallah pozitif çıkarben 7,8,9,10 günlerinde yaptım negatifti o yüzden korkuyorum yapmaya yarın kn vereceğim ama korkumdan veremiyorum malesef
Sali gunu adet gunum o gün bi daha yapicam koyulasma varsa kan vericem. Insallah vardir ikimizinde. Degerlerin cikinca yaz mutlaka
Ya düzenli adet olan bir olmadığım için adetim ne zaman gelicek bilmiyorum. Ve bu sabaha karşı inanılmaz bi baş dönmesi ve kusmayla uyandım çok tuhaftıKesinlikle erken test yapmayın yanıltıyor bende bu ay iğne oldum ve sizle aynı belirtileri yaşadım hatta karın ağrım hâlâ devam ediyor 11. Gün kan verdim negatif çıktı 21. Gün adetim de iki gün gecikmisti verdim 300 çıktı çok şükür bekleyin adetinizi acele etmeyin insan yoruluyor sikinti yapıyor sadece dua edin bol bol bekleyin bence
Senin bu gün kacinci gununBugün tekrar yapsaydın beklemezdin en azından akşam kan verirdin
Bugün 13. Günüm canım senin kaçSenin bu gün kacinci gunun
Benimde 13 sen bilirsin ama bence 14. Bekleyelim birlikte. Yarin kan verelim ikimizde olur muBugün 13. Günüm canım senin kaç
Bana sorarsan ben bi kaç gün daha beklerim aslında ama başım o kadar çok dönüyor ki uykumdan uyandırdı gece 3 ten beri o yüzden korktum açıkçası yoksa bile nedenine baktırayım dedim hareket edemiyorum resmenBenimde 13 sen bilirsin ama bence 14. Bekleyelim birlikte. Yarin kan verelim ikimizde olur mu
Verdin mi kanBana sorarsan ben bi kaç gün daha beklerim aslında ama başım o kadar çok dönüyor ki uykumdan uyandırdı gece 3 ten beri o yüzden korktum açıkçası yoksa bile nedenine baktırayım dedim hareket edemiyorum resmen
Akşam vericem inşallah canım yazarım sana mutlaka inşallah güzel şeyler yazarımVerdin mi kan
INsallah canim hadi hayirlisi bakalimAkşam vericem inşallah canım yazarım sana mutlaka inşallah güzel şeyler yazarım
Adet oldumAkşam vericem inşallah canım yazarım sana mutlaka inşallah güzel şeyler yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?