Merhaba arkadaşlar, daha once 8 iğneden sonra catlatma ignesi olmustum. Tam olarak 14 nisanda. Catlatma ignesinden sonra 12. Gun yani ayin 26 sinda kan testi yaptirdim degerim 4.38 cikti. Teste bakip cebime koydum 5in altinda oldugu icin hamile degilik diye dusundum. Sonra birşey içimi kemirdi geri döndüm ve testi yapan kisiye sordum. Sizinki tam sınırda dedi. Hamile olmayan birinin degeri 2 gibi birsey çıkıyormuş. 2 gun sonra tekrar kan testi yaptırdım. 299.2 çıktı. Catlatma ignesi oldugu icin belki hormonların etkisidir diye düşünmüştüm. Kendi doktoruma ulasamayinca 112 acili arayip doktoruyla gorustum. Bayan bir doktor vardı saolsun cok yardımcı oldu. 2 gunde bir kan testini yenilememi söyledi. En azindan kese görünene kadar. Kimyasal gebelik, dis gebelik yada mol gebelik oldugunda kan testindeki degerlerde artis yerine düşüş oluyormuş. Dun yani iki gun sonra yine test yaptırdım. 664 gibi birsey çıktı. Yarin zaten doktora gidicem. Ama erken oldugu icin henüz kesenin görülebileceğini düşünmüyorum. Yarin size de haber vericem. Demek istedigim kesinlikle umutsuzluga kapilmayin ve 112 doktoruna istediginiz zaman soru sorabilirsiniz bu sizin hakkiniz. Bende ilk defa catlatma ignesi kullandim. Ama sormak istediğiniz birşey olursa mail de atabilirsiniz.
burcinmengu@gmail.com
Kendinize iyi bakin görüşürüz