Belirtisi yok:)Çatlatma ignesinden sonra gelen sarı akıntın anlamı nedir gebelik belirtisini adetine 3 gun kaldı ağrılarım var
Ben de öyle dedim hamile çıktım.Belirtisi yok derken sarı akinti olanlar genelde adet oluyo ama
Valla mi inşallah 3 gun kaldı adet günümde yapicam korkuyorum adet olcak diye sarimsi akinti 2 gündür ondan önce beyaz akintim olmuştu 1 kereBen de öyle dedim hamile çıktım.
Hamileysen zaten adet olmayacaksın ve sevineceksin.Ama erken bakıp çıkmazsa,ya da var olup da gözükmezse boşuna üzüleceksin.Adeti de 2 gün geçsin öyle yap bence.Ben çatlatma iğnesinin 22. Günü adet olmuştum hep.O yğzden üstüne çok düşme ama dikkat et kendine .İnşallah da olmazsın adet:)Valla mi inşallah 3 gun kaldı adet günümde yapicam korkuyorum adet olcak diye sarimsi akinti 2 gündür ondan önce beyaz akintim olmuştu 1 kere
Canim 3 yildir bebis istiyoruz her ay herseyi o kadar cok inceliyor ve takip ediyorum ki anlatamam. Sari akinti beyaz akinti hepsi aldatici adet 1 hafta gecmeyene kadar gebe degilsin haa 1 hafta gectikten sonrada gebe sayilmazsin gecikmelerden sonra da adet gorebiliyor bayanlarÇatlatma ignesinden sonra gelen sarı akıntın anlamı nedir gebelik belirtisini adetine 3 gun kaldı ağrılarım var