Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fb ipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2017
134
36
48
Selam arkadaşlar 15 Aralık'ta çatlatma iğnesi oldum doktorum 12 saat sonra ilişki önerdi ve beraber olduk eşimle sonra 11 gün oldu acaba test yapsam cikarmi adetime 7 gün var bilgisi olan varmı

Selam arkadaşlar 15 Aralık'ta çatlatma iğnesi oldum doktorum 12 saat sonra ilişki önerdi ve beraber olduk eşimle sonra 11 gün oldu acaba test yapsam cikarmi adetime 7 gün var bilgisi olan varmı
İlişkiden 10 gün sonra çıkıyor testte. Ama döllenme hemen olmamış olabilir. 1 gün daha bekleyip yapmanı tavsiye ederim. Varsa da çıkmazsa boşa üzülürsün.

Doktorunuz ne dedi bende yapmıştım 14.gün demişti bana 11 gün yapmıştım negatif çıkmıştı kizimda bnde hamile değilim dedim üzüldüm daha sonra 14. Gün kan testi yaptım ama isteksiz eşim. Istedi diye gittik hamile olduğumu öğrendim doğru sonuç vermez rahat olup.14.gün bekleyin derim insallah hamilesinizdir:anneadayı::nazar:

Doktorunuz ne dedi bende yapmıştım 14.gün demişti bana 11 gün yapmıştım negatif çıkmıştı kizimda bnde hamile değilim dedim üzüldüm daha sonra 14. Gün kan testi yaptım ama isteksiz eşim. Istedi diye gittik hamile olduğumu öğrendim doğru sonuç vermez rahat olup.14.gün bekleyin derim insallah hamilesinizdir:anneadayı::nazar:

İnşallah hayırlısı bakalım nasip ya

Bence bi hafta daha bekle garanti olsun

O elimde değil işte iğne oldum olalı stres yapıyorum düşünüyorum arada unutmaya calissamda ama aklıma geliyor hayırlısı bakalım
Canım seni çok iyi anlıyorum insanjn aklı hep orda kalıyo ama başka şeylere yönelt düşünceni. Hayrlısı olsun inş bu ay kalırsın

Back
X