Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım canım geçen hafta Cumartesi oldum bakalım beklemedeyimArkadaşlar yumurta çatlatma iğnesi olan var mı ?
Canım herhangi bir gelişme var mı ?Ben varım canım geçen hafta Cumartesi oldum bakalım beklemedeyim
Ben de o iğneden olmuştum şu an gebeyim şükür :)Arkadaşlar yumurta çatlatma iğnesi olan var mı ?
KelimeBen de o iğneden olmuştum şu an gebeyim şükür :)
Ben evet bi kere kullandım klomen.Komen falan mı kullandınız bide kaç kere kullandınız acaba siz
Ne kadar güzel benim tutmadı sanırım 12. Gün iğneyi olaliBen evet bi kere kullandım klomen.
O ay gebe kaldım.
İki tane bebişlerim.
Test mi yaptın?Ne kadar güzel benim tutmadı sanırım 12. Gün iğneyi olali
Benimde bugün 12. Gün ama tek çizgiTest mi yaptın?
Benim sanırım ikiz diye ben 12. gün idrar testinde çook hayalet de olsa silik çizgi görmüştüm sonra her gün tekrarladım koyulaşınca gitmiştim doktora.
Gel gör ki zaten hemen anlamadık ikiz olduğunu daha öğreneli 10 gün oluyor geç gösterdi diğeri kendini :)
Normal olarak daha erken ama.Benimde bugün 12. Gün ama tek çizgi
Silikte olsa çıkar diyorlar ama yarın kan yapacağım sırf doktora göstermek için ama hiç yaptirasim yokNormal olarak daha erken ama.
Biraz bekle.
Ben adını hiç hatırlamıyorum valla sadece sonrasında da chinone mı ne diye bir jel verdi 15 gün kullan diyebende choriomon yaptim dun. 3 gun iliski
Ben bugün oldum. Sende durum nedir?Arkadaşlar yumurta çatlatma iğnesi olan var mı ?
Ben de o iğneden olmuştum şu an gebeyim şükür :)
bende choriomon yaptim dun. 3 gun iliski
iğneden sonra 3 gun cnmBende bugün choriomon kullandim. Gün aşırı ilişki öneriliyor dimi?
Tsk ederim canim.iğneden sonra 3 gun cnm