Çatlatma iğnesi

Valla ben genelde 15-16 gibi adet oluyordum. Kimyasal geçirdiğim bir ay 19.gun gelmişti. Tekrar test yapsana
Benmde çatlatma iğnesimm 11.günü bugün geçen sefer vurulduğumda 18. De adet olmuştum tam gününde yani. Ama şuan adetime 7gün var göğüs ağrım çook fena yürürken bile ağrıyor sağ kasığıma ağrı giriyo. Ya sizce hamile olabilirmiyim

Bende Perşembe iğne oldum dün çok ağrım vardı ama bugün birşey yok acaba etkisi olmadı ki mi sizde ilk gümlerde de belirti oldu mu ?

Benim 11.gun beli olmuştu test yap

Bende Perşembe iğne oldum dün çok ağrım vardı ama bugün birşey yok acaba etkisi olmadı ki mi sizde ilk gümlerde de belirti oldu mu ?
Evet iğne vurulduktan 3, 4 gün snra başladı ağrı hala da ara ara devam ediyor ve göğüslerimde yine iğnedem snra şişmeye ve ağrımaya başladı

Evet iğne vurulduktan 3, 4 gün snra başladı ağrı hala da ara ara devam ediyor ve göğüslerimde yine iğnedem snra şişmeye ve ağrımaya başladı
Göğüslerim de değil de kaşıklarımda ağrım okuyor dün çok şiddetli oldu bugün pek yok bende anlamadım 3. Günüm bugün

Göğüslerim de değil de kaşıklarımda ağrım okuyor dün çok şiddetli oldu bugün pek yok bende anlamadım 3. Günüm bugün
Benmde 3.yada4.günde başladı ağrılarım takip edin devam edicekmi sizde de! Yumurtanız kaç mmde iğne oldunuz? Benm bu ay 30mme kadar büyüdü

Benmde 3.yada4.günde başladı ağrılarım takip edin devam edicekmi sizde de! Yumurtanız kaç mmde iğne oldunuz? Benm bu ay 30mme kadar büyüdü
2 tane yumurtam oluşmuş sağ tarafta ama ne kadar büyüklükte bilmiyorum onu ben umarım hamileyimdir artık çok kafama takıyorum

2 tane yumurtam oluşmuş sağ tarafta ama ne kadar büyüklükte bilmiyorum onu ben umarım hamileyimdir artık çok kafama takıyorum
Doktorunuza siz sorun kaç mm yumurtam diye sormadan bazen doktor söylemiyor!
İlk tedaviniz mi? Klomen kullandınız sanırım. Bana famera verdi doktorum

Çok erken değil mi. Sizde göğüs ve kasığın tek tarafında ağrı oldu mu yada oluyor mu hala
Göğüs ağrısıyla gece uyuyamadım sabah test yaptım çıktı. Kasık ağrısı ve göğüs agrağrhala devam ediyor. 9.-10.gunler yok gibiydi 11-12netlesti fotograflar vardı ama diğer telefonda silinmis

Bende devlet hastanesine gidiyorum. Doktorumdan memnundum. Aşılama için başka doktor ilgilenecek haliyle. Ultrasona girdim konseyden önce. Bilmem kaç milim dedi neyi dedi niye dedi bilmiyorum. Pcos var bendede, sormazsan söylemiyolar bişey, çok sorsan tersleyebiliyolarda. Allah yardımcımız olsun. Zaten adetin 2. günü gitmem lazımdı bugün adet oldum pazartesi 3. günü oluyo. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında.

Valla bizim 1,5 yılı geçti. Bazen oluruna bıraktık bazen çok kafaya taktık filan ama nasipte ne varsa o işte. Devlette aşılama hakkımızı kullanalım olmadı tüp bebek için özele gideriz dedik. pcos var bende ama amh dışındaki değerlerim normal. Adet düzensizliğim var. Eşimde sorun vardı. Son testler güzel çıktı. Sizin tedaviye adetin kaçıncı günü başladı doktorunuz?

Ben duphashonla başladım sonda adetimin 5. Günü klomene başladım ve bitti 3. Gün hastaneye gittim yani Çarşamba Perşembe de iğnemi oldum ve takvim verdi .
Benim eşimde de sorun yok ama benim prolaktinim 12.43 bu biraz yüksekmiş hemde yumurtalarım yavaş çalışıyormuş doktor öyle dedi bakalım bu ay inşallah hamile kalırım

Açıkçası korkuyorum test yapmaya da. 30mme kasqr büyüdüğü için mi ağrılarım oluyo diye dişünüyorum
Adetlerim de dizene girdi beklesem mi acaba beklesem mi bilemedim. Sizde pko varmıydı bende belirtileri vardı ama kaybolmuş

Allah insaflı halden anlayan doktora denk getirsin inşallah. Bende devletteyim çok memnunum doktorumdan. Ama pkolarda aşılamada şans çok düşükmüş. Yani inşallah tutar sizin. Hangi şehirdesiniz

Prolaktin o kadar yüksek değişmiş korkmayın imcir maden suyu falan yemeyin onlar yükseltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…