Y Yazyagmuru38 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 332 Emoji Skoru 243 Puanlar 33 19 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi istankara #21 istankara .!.: canım bende 27 olucam yas :) oda catlatma ıgnesı ılac vermıs ama ablamın yası kucukmus 18 yasındaymıs ozaman bundan 20 sene once yanı Genişletmek için tıkla... Hmmm :) o zaman da varmis demekki canim tedaviye gerek kalmasa keske kendiliginden olsa
istankara .!.: canım bende 27 olucam yas :) oda catlatma ıgnesı ılac vermıs ama ablamın yası kucukmus 18 yasındaymıs ozaman bundan 20 sene once yanı Genişletmek için tıkla... Hmmm :) o zaman da varmis demekki canim tedaviye gerek kalmasa keske kendiliginden olsa
I istankara Üye Kayıtlı Üye Katılım 19 Mart 2019 Mesajlar 44 Emoji Skoru 13 Puanlar 8 Yaş 33 19 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi istankara #22 Yazyagmuru38 .!.: Hmmm :) o zaman da varmis demekki canim tedaviye gerek kalmasa keske kendiliginden olsa Genişletmek için tıkla... aynen canım rabbım buyuk bende bu ay 2 ggun oldum adet daha yok arada bı pembemsı leke gelıyor neden oluyor bılmıyorum
Yazyagmuru38 .!.: Hmmm :) o zaman da varmis demekki canim tedaviye gerek kalmasa keske kendiliginden olsa Genişletmek için tıkla... aynen canım rabbım buyuk bende bu ay 2 ggun oldum adet daha yok arada bı pembemsı leke gelıyor neden oluyor bılmıyorum
Y Yazyagmuru38 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 332 Emoji Skoru 243 Puanlar 33 19 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi istankara #23 istankara .!.: aynen canım rabbım buyuk bende bu ay 2 ggun oldum adet daha yok arada bı pembemsı leke gelıyor neden oluyor bılmıyorum Genişletmek için tıkla... Bazen bana da öyle oluyor canim umutlaniyorum ama sonu hep hüsran :/
istankara .!.: aynen canım rabbım buyuk bende bu ay 2 ggun oldum adet daha yok arada bı pembemsı leke gelıyor neden oluyor bılmıyorum Genişletmek için tıkla... Bazen bana da öyle oluyor canim umutlaniyorum ama sonu hep hüsran :/
Fly3646 👣👨👩👧~30.07.2021~🧿♥️ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2016 Mesajlar 9.149 Emoji Skoru 33.715 Puanlar 548 25 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi istankara #24 Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi 14. Gün idrarda negatif çıktı. Böyle olup kanda gebelik öğrenen var mı acaba ?
Merhaba arkadaşlar. Çatlatma iğnesi 14. Gün idrarda negatif çıktı. Böyle olup kanda gebelik öğrenen var mı acaba ?