Çatlatma ignesi

topcunur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2016
39
3
36
34
Kızlar
cumartesi günü çatlama iğnesi yaptırdım kaç gün sonra gebelik testti yapıyoruz ve kaç gün sonra adet olunuyor bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim

Ptesi yumurtan çatlamıştır. 36 saat sonra çatlıyo genelde yumurta. Yumurtlamadan 14 gün sonra test yaparsan çıkar. Yani önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi

Doktor ilişki gunlerinide yazdı inşallah olur Allah herkese nasip etsin
size kaç saat sonra ilişki dedi doktor
bana bugün 12 de vuruldu iğne akşam 21-24 arası yarın akşam da 21-24 arası dedi ama bundan önceki doktorum 12. ve 36. saat önermişti

Ptesi yumurtan çatlamıştır. 36 saat sonra çatlıyo genelde yumurta. Yumurtlamadan 14 gün sonra test yaparsan çıkar. Yani önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi
Meraba yardımcı olurmusuz banada bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm kan testi yaptrdm 8.64 cıktı iğnenin etkisi sanırım demi

Meraba yardımcı olurmusuz banada bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm kan testi yaptrdm 8.64 cıktı iğnenin etkisi sanırım demi
Merhaba canım bazılarımda kısa sürede geçiyo iğnenin etkisi ama genelde 10 gün sürüyo. Şu an kesin bişey denemez bence. Ama 11. Gün yani yarından sonra tekrar yaptır atrarsa gebesin demektir.

Merhaba canım bazılarımda kısa sürede geçiyo iğnenin etkisi ama genelde 10 gün sürüyo. Şu an kesin bişey denemez bence. Ama 11. Gün yani yarından sonra tekrar yaptır atrarsa gebesin demektir.
İnşallah cok zor süreç cidden bi kaç gün bekleyip gne yaptrcm dedgnz gbi

Kızlar
cumartesi günü çatlama iğnesi yaptırdım kaç gün sonra gebelik testti yapıyoruz ve kaç gün sonra adet olunuyor bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Merhaba
Ben çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yaptırdım beta hcg değeri 1 çıktı çok üzülmüştüm varmı yokmu çok takıyorum yok olduğunu öğrendim kafam çok rahat olmuştu adet tarihim ramazanın 2. Günüydü olmadı 3. Günü sabah evde test yaptım pozitif çıktı inanamadım akşam kan testi yaptırdım 508 çıktı yani pozitif bugün kontrolüm var ikiz olabilirmiş

Bende 12.gunde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.15.gün kan testi verdim beta hcg 7 cıktı doktorum 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi artış varsa hamilesindir dedi.bekliyoruz canım inşallah gönlümüze göre olur her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…