Ptesi yumurtan çatlamıştır. 36 saat sonra çatlıyo genelde yumurta. Yumurtlamadan 14 gün sonra test yaparsan çıkar. Yani önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi
size kaç saat sonra ilişki dedi doktorDoktor ilişki gunlerinide yazdı inşallah olur Allah herkese nasip etsin
Meraba yardımcı olurmusuz banada bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm kan testi yaptrdm 8.64 cıktı iğnenin etkisi sanırım demiPtesi yumurtan çatlamıştır. 36 saat sonra çatlıyo genelde yumurta. Yumurtlamadan 14 gün sonra test yaparsan çıkar. Yani önümüzdeki pazartesi değil diğer pazartesi
Daha 9. Günde çıkmazki.. iğnenein etkisi 12 günde falan geçiyor zaten. o yüzden erken yapmışsın canımMeraba yardımcı olurmusuz banada bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm kan testi yaptrdm 8.64 cıktı iğnenin etkisi sanırım demi
Merhaba canım bazılarımda kısa sürede geçiyo iğnenin etkisi ama genelde 10 gün sürüyo. Şu an kesin bişey denemez bence. Ama 11. Gün yani yarından sonra tekrar yaptır atrarsa gebesin demektir.Meraba yardımcı olurmusuz banada bnde klomen ve çatlatma iğnesi oldum 9 günüm kan testi yaptrdm 8.64 cıktı iğnenin etkisi sanırım demi
İnşallah cok zor süreç cidden bi kaç gün bekleyip gne yaptrcm dedgnz gbiMerhaba canım bazılarımda kısa sürede geçiyo iğnenin etkisi ama genelde 10 gün sürüyo. Şu an kesin bişey denemez bence. Ama 11. Gün yani yarından sonra tekrar yaptır atrarsa gebesin demektir.
Evet işte insn cok mrk edyrDaha 9. Günde çıkmazki.. iğnenein etkisi 12 günde falan geçiyor zaten. o yüzden erken yapmışsın canım
size kaç saat sonra ilişki dedi doktor
bana bugün 12 de vuruldu iğne akşam 21-24 arası yarın akşam da 21-24 arası dedi ama bundan önceki doktorum 12. ve 36. saat önermişti
MerhabaKızlar
cumartesi günü çatlama iğnesi yaptırdım kaç gün sonra gebelik testti yapıyoruz ve kaç gün sonra adet olunuyor bilgileriniz paylaşırsanız sevinirim
Bende 12.gunde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı.15.gün kan testi verdim beta hcg 7 cıktı doktorum 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır dedi artış varsa hamilesindir dedi.bekliyoruz canım inşallah gönlümüze göre olur her şey.
Çatlama iğnesinden sonra mi test yaptin
Evet 2 mayısta catlatma iğnesi olmuştum.Çatlama iğnesinden sonra mi test yaptin
12 gün sonra idrarla yaptım silik çıktı. 15. gün kan testi verdim beta hcg 7 çıktı. Bugün yine kan testi verdim.artis varsa hamilesin dedi doktorumKaç gün sonra yaptin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?