Çatlatma iğnesi ?

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.630
1.007
83
Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yatıyormusnuz yoksa günlük rutin işlere devammı birde kaç gün sonra test yapmamız gerek 🌸

Kızlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra yatıyormusnuz yoksa günlük rutin işlere devammı birde kaç gün sonra test yapmamız gerek 🌸
Biraz dinlenmenizde fayda var test yapmak içinde igneden 15 gün sonra test yapın ben de vurudmm 17.günüm bugun test yaptım evde bişeyler var galiba inş yarın kan verecem rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm.isteyenlere

Ben daha once 1 kere vurundum normal rutin devam ettim zaten diğer iğneler gibi değil acıtmıyor desem yeridir.. Bu akşam klomen bitiyor. Cumartesi de benim kontrolüm var. Duruma göre 2. iğnemi vurunabilirim.

iğne 1 kere vuruluyor dimi eğer o ay tutmazsa ikinci ay klomen sarası iğne olarak mi devam ediyor

Benim doktorum bana 17 gün sonra yap demişti igden 17 gün sonra ben bugun yaptım inş olumludur yarın da kan verecem işte doktordan doktora degişiyor

Biraz dinlenmenizde fayda var test yapmak içinde igneden 15 gün sonra test yapın ben de vurudmm 17.günüm bugun test yaptım evde bişeyler var galiba inş yarın kan verecem rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm.isteyenlere
Merhaba insallah sonucunuz olumlu olmustur, catlama ignesi ne zaman yapilir neden yapilir faydasini gordunuz mu olumsuz bir yani var mi yardımcı olur musunuz

Back
X