Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biraz dinlenmenizde fayda var test yapmak içinde igneden 15 gün sonra test yapın ben de vurudmm 17.günüm bugun test yaptım evde bişeyler var galiba inş yarın kan verecem rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm.isteyenlere
Ben daha once 1 kere vurundum normal rutin devam ettim zaten diğer iğneler gibi değil acıtmıyor desem yeridir.. Bu akşam klomen bitiyor. Cumartesi de benim kontrolüm var. Duruma göre 2. iğnemi vurunabilirim.
Biraz dinlenmenizde fayda var test yapmak içinde igneden 15 gün sonra test yapın ben de vurudmm 17.günüm bugun test yaptım evde bişeyler var galiba inş yarın kan verecem rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin tüm.isteyenlere
Merhaba insallah sonucunuz olumlu olmustur, catlama ignesi ne zaman yapilir neden yapilir faydasini gordunuz mu olumsuz bir yani var mi yardımcı olur musunuz