çatlatma iğnesi

NAZ32401

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1
0
1
37
merhaba 21 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugun 13. günüm adet ağrılarım var ama sizce test yapmalımıyım?
Lütfen yardımcı olun 1. yıldır uğraşıyoruz tek yumurtam ve tek tüpüm alındı.

Merhabalar hanımlar hazınanın 2 sinde çatlatma iğnesi yaptım ben çatlatılğığı gün de ilişkiye girdim sonra 3 de işkiye bide bu günde var ama benim belim çok ağrıyor sağ tarfım ve karnımda resmen buçakla kesiyorlar gibii sağ tarafta yumurtam var 20 buçuk büyüklüğünde sizinde böyle çok ağrıyormu sağ kasığıma buçakla kesiyorlar şanlı göbeğimin alt kısmıda çok sancı var

Merhabalar hanımlar hazınanın 2 sinde çatlatma iğnesi yaptım ben çatlatılğığı gün de ilişkiye girdim sonra 3 de işkiye bide bu günde var ama benim belim çok ağrıyor sağ tarfım ve karnımda resmen buçakla kesiyorlar gibii sağ tarafta yumurtam var 20 buçuk büyüklüğünde sizinde böyle çok ağrıyormu sağ kasığıma buçakla kesiyorlar şanlı göbeğimin alt kısmıda çok sancı var
Bende de ağrılar oluyor yumurtanin oldugu tarafta. Iğnenin yan etkileriymiş o ağrılar

28 mayısta çatlatma ignesi oldum.bekliyorum bakalim.hala kasıkta ağrılarım oluyor ara ara.bide kasık bölgesinde şişkinlik hissi var bende.Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip eder inşallah

Klomen + catlatma ignesi ilk denemem. Regl günüm 15 haziran 7 günüm kaldi.şuan hicbir belirtim yok 🙁 ne zaman test yapmak gerekir bilmiyorum.18 i regl gününüz mü ?

Son düzenleme:
Az kalmış inşallah güzel haberler alırsın ilk denene hep stresli olur hep düşünüyor insan ben öyleydım bu 2.de pek takmıyorum aslında takmamaya çalışıyrpum😂 modun Yüksel olsun bu sefer olmassa birdaki sefer ay lar çokk ❤️ Ama inşallah vardır Benin’de aslında normalde goğüsüm çok ağrırdı ığnenin etkisiyle ilk defa bu sefer hiç ağrımadı ona şaşırıyorum

testi 13 de yap. Zaten diğer ateninle aynı olmuyor çatlatma iğnesinden sonra 14 gün iğnenin etkisi bittiyor 16 15 17 günlerde bakılır kan testıyle bak bence adetine öyle bekleme

Umarım olumlu sonuçlanır hepimizin ki. Stres yapmıyorum ama hiçbir belirtimde yok.sanırim yine olmadi diye düşünüyorum.

en net sonuç kan direk kan vericem zaten anlamıyorsun ki eğer ilk bebeklikse anlamıyorsun Bazıları 3 ay sonra öğreniyor değişiyor benim içim titriyor ya send Emel’e oluyormu bide afedersin ilişki sıradında çok aferdrsin girip çıkınca şağda yumurtam çok kötü batıyor ozamn sizinde öyle olıyormu ilişki günüm bitti çok şükür bekliyorum inşallah Allah’ın izniyle oluruz hamile

Benimde sağ tarafımda 2 yumurta büyümüştü doktor ultrasonla yumurtaları gösterdi ama büyüklügünü söylemedi.Evet ilişki esnasında dediginiz gibi battı,hissettigim öyleydi.Bide bana doktor 5 gün boyunca hergün birlikte olun mümkünse 1 den fazla olun dedi.normalde gün aşırı tavsiye ederler ama doktorum mümkün oldugunca cok olun dedi.Eşimde sprem sorunu yok ama...1.5 yildir uğasıyoruz ben ve eşimde sorun yok bir sürü tetkik yaptilar,doktor ilac tedavisine bile başlamak istemiyordu ama olmayınca da olmuyor.Allah inşallah saglikli evlatlar nasip eder.

bende 1bucuk yıl korunmadık hiç hiç olmadı benmde troitim çıkmıştı evlendikten sonra şimdi ilaç kullanırdım 4aydır adet düzensizliğim var

merhaba 21 mayısta çatlatma iğnesi oldum bugun 13. günüm adet ağrılarım var ama sizce test yapmalımıyım?
Lütfen yardımcı olun 1. yıldır uğraşıyoruz tek yumurtam ve tek tüpüm alındı.
Yap cnm ben 11.gün yaptım cıkmamıştı

Merhaba arkadaşlar bende 3 Haziran da çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 36 saat sonra yani persembe gece 12 den sonra ilişki oldu bide dün gece işte 12 den sonra oldu olmuş mudur sizce ? Bende çok fazla ağrı yok gibi ama böyle karnimin içi bı tuhaf sürekli bı hareketlilik var sanki ne zaman test yapmam gerekiyor acaba ayrıca polikistik over kistim var

İnofolic combi+şeker ilacı kullanıyorum 5 aydır bide doktor bana çatlatma iğnesini 3 Haziran Çarşamba günü yaptırdı ekstra duphaston hapını da verdi onu da cuma 5 Haziran da kullanmaya başla sabah akşam diye niye verdi onu da bilmiyorum kullanan var mı

Back
X