Senin yumurtanın büyüklüğü be kadardıYok ya evde bı yapalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin yumurtanın büyüklüğü be kadardıYok ya evde bı yapalım![]()
Çok da pahalı bugün eşime aldirdim evde bulunsun diyeİncir kürü zahmetli ya![]()
Yanlış hatırlamıyorsam 28 di biri diğeri de 22 ydi arkadan da gelen var demişti sanki doktorSenin yumurtanın büyüklüğü be kadardı
Çok hafif bel ağrısı var bide senin de göğüste şişlik var mı benimkiler büyüktü sanki biraz daha büyümüş gibime geliyorİncir kürü zahmetli ya![]()
GünaydinÇok hafif bel ağrısı var bide senin de göğüste şişlik var mı benimkiler büyüktü sanki biraz daha büyümüş gibime geliyor![]()
Günaydın canım benimde aynı büyümüş sanki ama benimkiler zaten büyüktüGünaydinbenim sadece dolgun olmuş büyümüş arada sızlamaya başladı
Günaydın canım benimde aynı büyümüş sanki ama benimkiler zaten büyüktüo yüzden çok farkedemiyorum
![]()
Hepimiz aynı durumdayız canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip ederKızlar benim yarın 14.günüm oluyor çatlatma ignesi.göğüs dolgunlugu dışında hicbir belirtim yok.yorgunluk ve uyku hali var ama işim fiziksel olmasada 10 saat çalışıyorum birde havanin sicak soguk degişimide etkiliyor olabilir.Regl belirtilerim 2 gün kala başlıyor.Ama biseyde hissetmiyorum açıkçası![]()
Yarın bı test al cumartesi yap bence 15. Gün olmuş olur inşallah tutmuşturKızlar benim yarın 14.günüm oluyor çatlatma ignesi.göğüs dolgunlugu dışında hicbir belirtim yok.yorgunluk ve uyku hali var ama işim fiziksel olmasada 10 saat çalışıyorum birde havanin sicak soguk degişimide etkiliyor olabilir.Regl belirtilerim 2 gün kala başlıyor.Ama biseyde hissetmiyorum açıkçası![]()
Ayy valla benim belim kopucak be sırtım sırtıma çok vuruyor yaaaaZaman geçmiyorson 3 gün 4. Gün test yapıyoruz
![]()