Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar çatlatma ignesinden 10.gun sonra idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik,hayalet bir şekilde gördüm.. tekrar 12.gun test yaptığımda sonucu negatif gördüm.. bu neden olabilir . Böyle bir şey yaşayan var mi
12. Güne kadr ignenin icindeki hormon nedeni ile pozitif gorulebiliyo canm 15 gün snra kan testi ver net sonucu o zamn alirsinHanımlar çatlatma ignesinden 10.gun sonra idrar testi yaptım ikinci çizgiyi silik,hayalet bir şekilde gördüm.. tekrar 12.gun test yaptığımda sonucu negatif gördüm.. bu neden olabilir . Böyle bir şey yaşayan var mi
Evet o ağrılar normal. Gebelik belirtisi olarak yorumlarsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Kan testi vermeden sonuç anlaşılmaz malesefPeki sizlerde çatlatma iğnesinden sonra şiddetli şekilde kasık ağrısı yaşayan varmı . İlk vurulduğum günden beri ağrılarım çok fena..
Her ağrı yaşayan hamile yasamayan hamile degil diye bisey yok canm.benim hic agrım flan olmadı kasılmam olmadı iğneden sonra.ve ilk catlatma ignesinde hamile kalamamstm bende ins sen kalmssindir ki kalmadysan bile uzulme dha yeni baslamssın bozma moralini. Ben 2 sene kendi denemelerm 3 sene doktor ile ewliligimin 5. Senesinde şuan hamileym canm yeni daha 8+4 haftalik. O yuzden üzulme hic ins hamilesindir guzel düşün guzel olsunBenim ilk tedavim bu.. forumda hep okudum çatlatma iğnesi ile ilk seferde hamile kalanları.. belkide bu yüzden umutlandm
İnsAllah canım.. benim pko var senin herhangi bir sağlık sorunun var mıydıHer ağrı yaşayan hamile yasamayan hamile degil diye bisey yok canm.benim hic agrım flan olmadı kasılmam olmadı iğneden sonra.ve ilk catlatma ignesinde hamile kalamamstm bende ins sen kalmssindir ki kalmadysan bile uzulme dha yeni baslamssın bozma moralini. Ben 2 sene kendi denemelerm 3 sene doktor ile ewliligimin 5. Senesinde şuan hamileym canm yeni daha 8+4 haftalik. O yuzden üzulme hic ins hamilesindir guzel düşün guzel olsun![]()
Benimde yumurtam gelismiyodu canm ilac dışında buyumuyodu adet duzensizligi vardi. Klomen kullandim 5 ay 1 kere buyudu yumurtam onda catlatma ignesi oldum tutmadi snra igne ile yumurtam büyüdü gonel f 300 diye hormon ignesi hergun yaptm kndim belli dozda cok şükür o ay tuttu 1 yumurtam büyüdü oda saglikli gelismis rabbim de nasip etti hamile kalabildim canmİnsAllah canım.. benim pko var senin herhangi bir sağlık sorunun var mıydı
Hmm anladım canım.. benim ilk tedavim daha .. klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi+ progestan kullandım .. 16 mm dedi yumurtama .. bakalım ekimin 1 ini bekliyom.. inşallah hayırlı sonuç çıkar..Benimde yumurtam gelismiyodu canm ilac dışında buyumuyodu adet duzensizligi vardi. Klomen kullandim 5 ay 1 kere buyudu yumurtam onda catlatma ignesi oldum tutmadi snra igne ile yumurtam büyüdü gonel f 300 diye hormon ignesi hergun yaptm kndim belli dozda cok şükür o ay tuttu 1 yumurtam büyüdü oda saglikli gelismis rabbim de nasip etti hamile kalabildim canm
Ins canım guzel haberleri alırsınHmm anladım canım.. benim ilk tedavim daha .. klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi+ progestan kullandım .. 16 mm dedi yumurtama .. bakalım ekimin 1 ini bekliyom.. inşallah hayırlı sonuç çıkar..
İnsAllah canımIns canım guzel haberleri alırsınbize de haber ver. Bende progestan kullandm hâlâ da kullaniyorm doguma kadr da kullanicam bakalm artk
Adetin 5.gunuMerhaba klomeni adetin kacinci gunu basladi nuz
İnsAllah canım