Catlatma ıgnesı

Ben sonuç alamadim maalesef. İnşallah sizin hayirla sonuçlanır

Benim iki denemem olumsuz üçüncü için gittim klomen 5 cm kist yapmıştı bu ay doğum kontrol hapı kullaniyrm

Evet ilk deneme de kese olmuşmus kalp atışını dinlemek için 10 gün sonra gel dedi inşallah isteyen herkese nasip etsin piskolojisi bozuluyor insanın
Merhaba peki belirtti varmıydı nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kusura bakmayın soruyorum ama bende iğne oldum regl de geçti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntım çok ne zaman test yapmalıyım sizce

Merhaba peki belirtti varmıydı nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kusura bakmayın soruyorum ama bende iğne oldum regl de geçti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntım çok ne zaman test yapmalıyım sizce
Regl geçtiyse şimdiye kadar yapman lazımdı benimde geçti yaptım negatif yarın tekrar deneyeceğim

Kasık ağrısı ve kramplar

Regl geçtiyse şimdiye kadar yapman lazımdı benimde geçti yaptım negatif yarın tekrar deneyeceğim
randevu aldım ama kan vermedim evde test yaptım böyle bir şey çıktı negatif ama sanki test bozuk gibi geldi olabilir mi . Herşeyin hayırlısı olsun nediyim
IMG_20201006_133720.webp

Kahve akıntım oluyor dünden beri devam edıyor

Yumurta kontrolune gittin mi canım? Yani çatladığından emin misin? Kahverengi akıntı genelde kist için akar. Yumurta çatlamadıysa kist olmuş olabilir. Çatlatma iğnesine gelirsek ben Ağuştosta klomen kullanıp ovitrelle vurdum. Çatladı ama gebelik olmadı. Eylül ayındada femara kullandım 27 sinde ovitrella vurdum tekrar. kontrole gittim çatlamış. Bugün 10. günüm 5 6 gun sonra kan vermeyi planliyorum evde test yapmicam. Belirti sorarsan klomen çok gogus hassasiyeti yapmisti ama gebelik yoktu. Femarada kasık ağrısı yaptı 5 6 gün. Şimdide beyaz akıntı yapıyor çok ama gebelik olarak değerlendirmiyorum. Ümitlenip hevesimin kırılmasındansa iğne vurmamış gibi hayata devam ediyorum 😛 Bakalım Allahtan hayırlısı

Ya gerçekten mi bende heyecanlandım inşallah hamileyimdir yarın sabahtan kan vercem inşallah çıkar
Cevap için çok çok teşekkür ederim canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam Allah sana da nasip etsin canım Allah isteyen bütün herkese nasip etsin

Cevap için çok çok teşekkür ederim canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam Allah sana da nasip etsin canım Allah isteyen bütün herkese nasip etsin
Aminn bende az once doktordan çıktım bu ay yine klomen ve catlatma iğnesi kullancam stresten uzak durmaya çalışıyorum doktor dedi ki bir kadın 5 ay içinde 3 kez kürtaj olmaya gelmiş imtihan dünyası kimisi uğraşıyor olmuyor kimisi hemen hamile kalıyor..

Aminn bende az once doktordan çıktım bu ay yine klomen ve catlatma iğnesi kullancam stresten uzak durmaya çalışıyorum doktor dedi ki bir kadın 5 ay içinde 3 kez kürtaj olmaya gelmiş imtihan dünyası kimisi uğraşıyor olmuyor kimisi hemen hamile kalıyor..
Aynen öyle canım bir imtihan işte sabır canım kafana hiç takma benim ki daha belli değil kan verdim yarın 10 da belli olcak dedim doktor rahmin kalınlaşmış dedi bende şuan beklemedeyimm canım canımı hiç sıkma stres hiç yapma inşallah en yakında güzel haberler alırsın inşallah bol bol dua etcen senin için

Back
X