Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama iğnesi sonrası hamile kaldımCatlatma iğnesi vurulup hamile kalan yada baska sorun yaşayan varmı
Çatlama iğnesi sonrası hamile kaldım
ben varım canımCatlatma iğnesi vurulup hamile kalan yada baska sorun yaşayan varmı
Evet ilk denemede olduÇatlama iğnesi sonrası hamile kaldım
Evet ilk deneme de kese olmuşmus kalp atışını dinlemek için 10 gün sonra gel dedi inşallah isteyen herkese nasip etsin piskolojisi bozuluyor insanınhayırlı olsun canım ilk denemenizdemi hamile kaldınız
Merhaba peki belirtti varmıydı nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kusura bakmayın soruyorum ama bende iğne oldum regl de geçti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntım çok ne zaman test yapmalıyım sizceEvet ilk deneme de kese olmuşmus kalp atışını dinlemek için 10 gün sonra gel dedi inşallah isteyen herkese nasip etsin piskolojisi bozuluyor insanın
Regl geçtiyse şimdiye kadar yapman lazımdı benimde geçti yaptım negatif yarın tekrar deneyeceğimMerhaba peki belirtti varmıydı nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kusura bakmayın soruyorum ama bende iğne oldum regl de geçti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntım çok ne zaman test yapmalıyım sizce
Kasık ağrısı ve kramplarMerhaba peki belirtti varmıydı nasıl öğrendiniz hamile olduğunuzu kusura bakmayın soruyorum ama bende iğne oldum regl de geçti bel ağrısı kasık ağrısı ve akıntım çok ne zaman test yapmalıyım sizce
randevu aldım ama kan vermedim evde test yaptım böyle bir şey çıktı negatif ama sanki test bozuk gibi geldi olabilir mi . Herşeyin hayırlısı olsun nediyimRegl geçtiyse şimdiye kadar yapman lazımdı benimde geçti yaptım negatif yarın tekrar deneyeceğim
Kahve akıntım oluyor dünden beri devam edıyor
Yaa çok heyecanlandım şuan sanırım hamilesin canım benim hemen kan ver bence inşallah bebeğin seninledirrandevu aldım ama kan vermedim evde test yaptım böyle bir şey çıktı negatif ama sanki test bozuk gibi geldi olabilir mi . Herşeyin hayırlısı olsun nediyim
Eki Görüntüle 2700824
Ya gerçekten mi bende heyecanlandım inşallah hamileyimdir yarın sabahtan kan vercem inşallah çıkarYaa çok heyecanlandım şuan sanırım hamilesin canım benim hemen kan ver bence inşallah bebeğin seninledir
Cevap için çok çok teşekkür ederim canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam Allah sana da nasip etsin canım Allah isteyen bütün herkese nasip etsinYa gerçekten mi bende heyecanlandım inşallah hamileyimdir yarın sabahtan kan vercem inşallah çıkar
Aminn bende az once doktordan çıktım bu ay yine klomen ve catlatma iğnesi kullancam stresten uzak durmaya çalışıyorum doktor dedi ki bir kadın 5 ay içinde 3 kez kürtaj olmaya gelmiş imtihan dünyası kimisi uğraşıyor olmuyor kimisi hemen hamile kalıyor..Cevap için çok çok teşekkür ederim canım o kadar mutlu oldum ki anlatamam Allah sana da nasip etsin canım Allah isteyen bütün herkese nasip etsin
Aynen öyle canım bir imtihan işte sabır canım kafana hiç takma benim ki daha belli değil kan verdim yarın 10 da belli olcak dedim doktor rahmin kalınlaşmış dedi bende şuan beklemedeyimm canım canımı hiç sıkma stres hiç yapma inşallah en yakında güzel haberler alırsın inşallah bol bol dua etcen senin içinAminn bende az once doktordan çıktım bu ay yine klomen ve catlatma iğnesi kullancam stresten uzak durmaya çalışıyorum doktor dedi ki bir kadın 5 ay içinde 3 kez kürtaj olmaya gelmiş imtihan dünyası kimisi uğraşıyor olmuyor kimisi hemen hamile kalıyor..