Catlatma ignesi

bade123567

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2020
271
117
53
33
Ayin 17sinde catlatma ignesi oldum.beklenen adete bir hafta var.ne zaman idrar testi yapabilirim en erken? Su an yapinca pozitif cikiyor.catlatma ignesinden dolayi sanirim

iğnenin 14. gününden sonra yapın. Benim 12. gün negatif 14. gün pozitif çıktı. Adetime 4,5 gün vardı

Su an hic bir belirtim yok.sadece cok uyuyorum ve midem surekli eksime halinde. Normalde adete bi hafta kala agrilarim olurdu bugunlerde hic bisey yok

Su an hic bir belirtim yok.sadece cok uyuyorum ve midem surekli eksime halinde. Normalde adete bi hafta kala agrilarim olurdu bugunlerde hic bisey yok
belirti pek arama kendinde , kullanılan ilaçlar farklı etki edebiliyo adetinde gecikebilir , gebe olablrsin ama belirti yaşamazsn o yüzden belirtilere çok odaklanma derim genelde yanıltıcı oluyorlar

belirti pek arama kendinde , kullanılan ilaçlar farklı etki edebiliyo adetinde gecikebilir , gebe olablrsin ama belirti yaşamazsn o yüzden belirtilere çok odaklanma derim genelde yanıltıcı oluyorlar
Dogru soyluyorsunuz.aa testte pozitif gormek cok guzel bi duygu.ne kadar catlatma ignesinden oturu oldgunu bilsemde

Kasiklarima hafif batmalar giriyo bazen gece uyandiriyo surekli tuvalete cikma ihtiyacim var😂

Kasiklarima hafif batmalar giriyo bazen gece uyandiriyo surekli tuvalete cikma ihtiyacim var😂
bende de çok oldu, kasıkta doluluk hissi çok vardı kendimi çok şişkin hissediyodum. Şuan onlar kalmadı. İğnenin etkiside olabilir hamileliktende olabilir hayırlısı olsun inşallah 😄

Bende 18inde çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım iğnenin etkisi pozitif çıktı 😃 benimde kasıklarım da batma var birde çok halsiz ve uykum gelio sürekli inş hamişizdir adetime de 12 gün var iğneyle büyüttüğü için erken yaptı çatlatma iğnesini

Bende 18inde çatlatma iğnesi oldum bugün test yaptım iğnenin etkisi pozitif çıktı 😃 benimde kasıklarım da batma var birde çok halsiz ve uykum gelio sürekli inş hamişizdir adetime de 12 gün var iğneyle büyüttüğü için erken yaptı çatlatma iğnesini
Bnde klomen kullandim oyle catlatma ignesi oldum.14 gunu gecsin diyolar cumartesi bu dah yapcam test

İlk çocuguma çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 2015 de dogum yaptım şimdi ikinci bebek için uğraşıyoruz
Hanımlar 2 sene evvel 2. Bebeği düşünmeye başladık ama bi türlü yine olmadı bnde ve eşimde problem yok ama bi türlü olmuyor adetlerim yıllardır çok düzenlidir doktorum 3 ay arka arkaya çatlatma iğnesi yaptı her seferinde iğne oldugum gün ilişki dedi ve bi türlü olmadı bizde 2 sene denemedik ara verdik şimdi yine istiyoruz yine aynı doktoruma gittim ve kolomen+çatlatöa iğnesi verdi
Kızlar lütfen bundan sonrasına yardım edinnnnn

İğneyi 17 sinde vuruldum akşam 18.00 da
Doktor ;17-19-21-23 ilişki dedi ama bnm yumurtam 18 inde çatladı hatta ovulasyon testide yaptım bnde 17_18_19 ilişki sonra bidaha yapmadım bugun 9. Günüm ama iğneden beri belim kopuyor kasıgımda seyirme oluyor ayaklarım buz gibi belirtimidir bunlar yoksa iğnenn etkisimidir

İlk çocuguma çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 2015 de dogum yaptım şimdi ikinci bebek için uğraşıyoruz
Hanımlar 2 sene evvel 2. Bebeği düşünmeye başladık ama bi türlü yine olmadı bnde ve eşimde problem yok ama bi türlü olmuyor adetlerim yıllardır çok düzenlidir doktorum 3 ay arka arkaya çatlatma iğnesi yaptı her seferinde iğne oldugum gün ilişki dedi ve bi türlü olmadı bizde 2 sene denemedik ara verdik şimdi yine istiyoruz yine aynı doktoruma gittim ve kolomen+çatlatöa iğnesi verdi
Kızlar lütfen bundan sonrasına yardım edinnnnn

İğneyi 17 sinde vuruldum akşam 18.00 da
Doktor ;17-19-21-23 ilişki dedi ama bnm yumurtam 18 inde çatladı hatta ovulasyon testide yaptım bnde 17_18_19 ilişki sonra bidaha yapmadım bugun 9. Günüm ama iğneden beri belim kopuyor kasıgımda seyirme oluyor ayaklarım buz gibi belirtimidir bunlar yoksa iğnenn etkisimidir
Test yapınız mı acaba 10.gün de yapın diolar ya

Yok yapmadım erken diye düşünüyorum doktor 14. Günden sonra yap demişti ilk gebeliğimede çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım o zmm adetime 2 gün kala kanda çıktı
Bana da 10 günde test yap demişti doktor bişi demedi ama hemşire öle dedi size progestan filan bişi verdi mi bana extra hiç bi ilaç yazmadı ki olmuş gibi de durmuyor ama sonucu yazarım size

Ben dun iki tane test yaptim negatifti.bugun bi tane daha yaptim ikinci cizgi belirgin sekilde var.dun negatif oldgu icin ignenin etkisi gecmis diyebilirmiyiz?

Kızlar merhaba . Benimde bugün iğne ile beraber 12.günum. Ilk defa kullandım . Test yaptım bugün öğlen.negatif . Bel agrım var koyu kıvamlı krem gibi beyaz akıntım var batma var arada kasıkta . Yarın sabah tekrar yapicam inşallah . Bat normalde 1 kasım.veya 2 kasım .

Back
X