Catlatma ignesi

Ben 17. Gün yaptığımda cok net çift çizgi gördüm. Tuttum kendimi bekledim cunku kafamda soru işareti kalsın istemedim. Kan sonucu da aynı gün 202 çıkmıştı. Beklenen adet gününü 1 gün geçmişti.
Yazmissiniz zaten gormemistim.su an bende adet oldum diye gidip bakiyorum ama bisey yok.gogus uclarim agriyo ve kremsi yapiskan bi akinti geliyo arada

Az önce bi test daha yaptım iğnenin 16. Günü bugün negatif çıktı adette olmadım olcak gibide bi belirti yok testi yaparken bişiy oldu ama ilk çıkan çizgi zor çoktı 1 dk sonra silik çıktı ilk çizgi diper çizgi hiç çıkmadı

Olmadim canim . Bugun olmam lazim . Agrim var asiri değil akıntım var sarı gibi bazen şeffaf . Bel agrım var o da hafif. Kasiklar hafif sizi var . Ama olucak gibiyim benim hep böyle olur sonra gelir. Ben testleri bitirdim elimdeki yapamicam gelmesse yinede yapmicam 2 gün.sende bekle buguj
Dayanamadım yaptım aşkam yine negatif çıktı silik bile değil ya çatlatma iğnesi çatlatmadı bi işe yaramadı yada bilmiyorım ama adet olcak gibide durmuyoru. Hiç

Dayanamadım yaptım aşkam yine negatif çıktı silik bile değil ya çatlatma iğnesi çatlatmadı bi işe yaramadı yada bilmiyorım ama adet olcak gibide durmuyoru. Hiç
Canım bendede ise yaramadı ilk catlatma ignemdi. Adet oldum sabah . Bende adet olucak gibi değildim.belirtilerimde vardı.bir daha belirtilere takilmicam:(

Canım bendede ise yaramadı ilk catlatma ignemdi. Adet oldum sabah . Bende adet olucak gibi değildim.belirtilerimde vardı.bir daha belirtilere takilmicam:KK43:
Banada ders oldu bnde asla belirtilere aldanmıycam bidaha ben hala olmadım ama 2 test yaptım olmuş olsa silşkte olsa görünürdü 8 saat idrarımı tuttum net Çıksın diye

Banada ders oldu bnde asla belirtilere aldanmıycam bidaha ben hala olmadım ama 2 test yaptım olmuş olsa silşkte olsa görünürdü 8 saat idrarımı tuttum net Çıksın diye
Olsa cikardi az bile olsa canım. Aldanma bende valla aldanmicam. Herşeyi hamilelige yormaktan sikildim

Dün kan testi yaptım 2.3 çıktı hamile değilim galşba ama hala adet olmadım hayatımda ilk defa günüm geçiyor anlamadım valla

Back
X