- Konu Sahibi bade123567
Tamam canım teşekkürlerBence akıntıyı belirti olarak baz almamalısın çünkü kimisinde hiç akıntı olmuyormuş. Ben de cok yoğun olmadı ama ara ara beyaz şeffaf akıntı oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkürlerBence akıntıyı belirti olarak baz almamalısın çünkü kimisinde hiç akıntı olmuyormuş. Ben de cok yoğun olmadı ama ara ara beyaz şeffaf akıntı oldu.
Belirtileriniz neydi acabaBen 17. Gün yaptığımda cok net çift çizgi gördüm. Tuttum kendimi bekledim cunku kafamda soru işareti kalsın istemedim. Kan sonucu da aynı gün 202 çıkmıştı. Beklenen adet gününü 1 gün geçmişti.
Yazmissiniz zaten gormemistim.su an bende adet oldum diye gidip bakiyorum ama bisey yok.gogus uclarim agriyo ve kremsi yapiskan bi akinti geliyo aradaBen 17. Gün yaptığımda cok net çift çizgi gördüm. Tuttum kendimi bekledim cunku kafamda soru işareti kalsın istemedim. Kan sonucu da aynı gün 202 çıkmıştı. Beklenen adet gününü 1 gün geçmişti.
Test yapın gününüz geldiyse belki vardır:))Yazmissiniz zaten gormemistim.su an bende adet oldum diye gidip bakiyorum ama bisey yok.gogus uclarim agriyo ve kremsi yapiskan bi akinti geliyo arada
Gunum 30uydu yani iki gun gecti.test negatifTest yapın gününüz geldiyse belki vardır:))
O zaman en garantisi kandan baktırmakGunum 30uydu yani iki gun gecti.test negatif
Ya aslinda ben 29unda yaptrmistim kan testi.0 cikti. Aa sonra 29undan bu gune kadar ksik agrilarim oldu cok fena.kremsi akinti var.gogus uclari aciyo.bugun aksam kesildi agrilarimO zaman en garantisi kandan baktırmak
Dayanamadım yaptım aşkam yine negatif çıktı silik bile değil ya çatlatma iğnesi çatlatmadı bi işe yaramadı yada bilmiyorım ama adet olcak gibide durmuyoru. HiçOlmadim canim . Bugun olmam lazim . Agrim var asiri değil akıntım var sarı gibi bazen şeffaf . Bel agrım var o da hafif. Kasiklar hafif sizi var . Ama olucak gibiyim benim hep böyle olur sonra gelir. Ben testleri bitirdim elimdeki yapamicam gelmesse yinede yapmicam 2 gün.sende bekle buguj
Canım bendede ise yaramadı ilk catlatma ignemdi. Adet oldum sabah . Bende adet olucak gibi değildim.belirtilerimde vardı.bir daha belirtilere takilmicamDayanamadım yaptım aşkam yine negatif çıktı silik bile değil ya çatlatma iğnesi çatlatmadı bi işe yaramadı yada bilmiyorım ama adet olcak gibide durmuyoru. Hiç
Banada ders oldu bnde asla belirtilere aldanmıycam bidaha ben hala olmadım ama 2 test yaptım olmuş olsa silşkte olsa görünürdü 8 saat idrarımı tuttum net Çıksın diyeCanım bendede ise yaramadı ilk catlatma ignemdi. Adet oldum sabah . Bende adet olucak gibi değildim.belirtilerimde vardı.bir daha belirtilere takilmicam![]()
Olsa cikardi az bile olsa canım. Aldanma bende valla aldanmicam. Herşeyi hamilelige yormaktan sikildimBanada ders oldu bnde asla belirtilere aldanmıycam bidaha ben hala olmadım ama 2 test yaptım olmuş olsa silşkte olsa görünürdü 8 saat idrarımı tuttum net Çıksın diye
Bekle belki de artar değer ya sonra geç döllenme olabilir mi acabaDün kan testi yaptım 2.3 çıktı hamile değilim galşba ama hala adet olmadım hayatımda ilk defa günüm geçiyor anlamadım valla