- 29 Eylül 2020
- 43
- 18
- 18
- 34
- Konu Sahibi maviibalonn
-
Merhaba birebir ayniyim sizinle, 26 ekimde yaptım igneyi bende. Son durum nedir sizdemerhaba kızlar
23 ekimde sol tarafta 19mm yumurta gelişti ve çatlatma iğnesi yapıldı. Ancak iğne yapıldığından beri sağ kasıkta ağrı var yani yumurta olmayan tarafta.sol kasıkta da ara ara ağrı ve batma oluyor. Ayrıca beyaz akıntı oluyor. bu normalmi? bilgisi olan var mıdır?
merhaba bende durum aynı devam ediyor. cumartesi günü test yapıcam 15. gün oluyoMerhaba birebir ayniyim sizinle, 26 ekimde yaptım igneyi bende. Son durum nedir sizde
İnşallah guzel haberler alırsınızmerhaba bende durum aynı devam ediyor. cumartesi günü test yapıcam 15. gün oluyo
inşallah sizde alırsınız AMİNNİnşallah guzel haberler alırsınız
İlk miydi sizindeMerhabalar, umarım güzel haberler alırsınız. Bende 30 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Zamanın dolmasını bekliyorum
sizde güzel haberler alırsınız inşallah :)Merhabalar, umarım güzel haberler alırsınız. Bende 30 ekimde çatlatma iğnesi oldum. Zamanın dolmasını bekliyorum
Evet benim ilk buİlk miydi sizinde
Test yaptın mısizde güzel haberler alırsınız inşallah :)
adet oldum maalesefTest yaptın mı
kısmet napalım sizde çatlatma iğnesi oldunuz mu? bu benim 2.ydi. ilki kimyasal oldu bu da tutmadı maalesef polikistik over var bende kilo vermem gerek bugun kontrol vardı doktor ısrarla kilo vermemi istiyo senin kilo vermen benim tedavimden daha etkili dedi. sizin bi sağlık sorununuz var mı ?Of ya hayırlısı ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?