İğneden dolayı öyle gaz falan da olcak iğnenin 14. Günü test yapıp sonuç alabilirsinizArkadaşlar merhaba 4 gün önce doktora gittim doktorum yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapti şuan belim aşırı derecede ağrıyor kasıklarım da ağrı falan yok şimdilik sizce normal mi ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum heyecanlıyım bu defa tutar mı acaba
İğneden kaç saat sonra ilişki oldu?Arkadaşlar merhaba 4 gün önce doktora gittim doktorum yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapti şuan belim aşırı derecede ağrıyor kasıklarım da ağrı falan yok şimdilik sizce normal mi ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum heyecanlıyım bu defa tutar mı acaba
İğneden sonra 3 gün ilişki olduİğneden kaç saat sonra ilişki oldu?
Teşekkür ederimİğneden dolayı öyle gaz falan da olcak iğnenin 14. Günü test yapıp sonuç alabilirsiniz
İğneden sonra 3 gün ilişki oldu
Neden o kadar uzun süre sonra oldu bende doktor 36 saat sonra dedi sonrasında gün aşırı dedi . Bende 34.saatte denedik hatta geç mi oldu diye düşündüm. Demek ki her doktor farklı öneriyor. Umarım bu ay gelirler:))
Bence arkadas iğneden sonra 3. Gun değil igne vurulduktan sonra uc gün üst üste ilişki oldu demek istemiş
Her dr un farklı bir görüşü var canim ya benim dr um da 36 saat değil igne olduğu gün de dahil 3 gün üst üste ilişki önerdiAy evet geri dönüp okudum oyleymiss her doktor farklı şey söylüyor. Bana da gün aşırı yap iğne günü ilişki olması dedi. Ah bu ay kismetimde varsa tutar insallah
Evet iğneden sonra üç gün üst üste demek istedimBence arkadas iğneden sonra 3. Gun değil igne vurulduktan sonra uc gün üst üste ilişki oldu demek istemiş
İnşallah tutar canimAy evet geri dönüp okudum oyleymiss her doktor farklı şey söylüyor. Bana da gün aşırı yap iğne günü ilişki olması dedi. Ah bu ay kismetimde varsa tutar insallah
Merhaba yardımcı olursanız sevinirim. bende çatlatma iğnesi olmak istiyorum yumurtalarım biraz zayıf göründü 1 kez hamile kaldım ama düşükle sonlandı çatlatma iğnesi için 5 gün ilaç kullanılıyormuş galiba muayene için adet döneminde mi gittiniz iğneden önce yoksa herhangi bir tarihte gitsem olur mu?Arkadaşlar merhaba 4 gün önce doktora gittim doktorum yumurta olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapti şuan belim aşırı derecede ağrıyor kasıklarım da ağrı falan yok şimdilik sizce normal mi ve ilk defa çatlatma iğnesi oldum heyecanlıyım bu defa tutar mı acaba
Adetin 3. Günü gitmen gerekiyor.Merhaba yardımcı olursanız sevinirim. bende çatlatma iğnesi olmak istiyorum yumurtalarım biraz zayıf göründü 1 kez hamile kaldım ama düşükle sonlandı çatlatma iğnesi için 5 gün ilaç kullanılıyormuş galiba muayene için adet döneminde mi gittiniz iğneden önce yoksa herhangi bir tarihte gitsem olur mu?
Benimde 8.gün hafif cizgi belli sonuç nedir sizin umarım pozitife dönmüştürMerhaba çatlatma iğnesi olduğumun 8.günü test yaptım negatif çıktı iğneden sonra karın agrım falan olmadı sadece karnımda sertlik ve ara ara ağrım oluyor kan testi vermem gerekir mi beklemeli miyim tekrar test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?